Gebelik sac duzlestirme

Avukatlığı adliyede yapsak nasıl olur acaba?
Mesleği buralarda heba etmesek mesela? Herkese ben avukatım diye saldırmasak.. Ben de avukatım ve üzülüyorum böyle şeyleri gördükçe... Eğitim ve öğretim bambaşka şeyler malesef.. Herkes bi sakin olsun devletin mercilerini daha önemli şeyler için meşgul edelim..

Size hakaret edilince siz saldirmazsiniz ok ??bu bn m hayatim .ayrica egitimimi elestrmek de herhalde en en son bile size dusmez.herkes kendi hayatina baksin

Size hakaret edilince siz saldirmazsiniz ok ??bu bn m hayatim .ayrica egitimimi elestrmek de herhalde en en son bile size dusmez.herkes kendi hayatina baksin
Eğitimini kim eleştirdi? Bak bu kadar gerginlik iyi değil kendine zarar veriyorsun yapma bence gerek yok. Bi sakinleş gülümse hayat çok güzel

Ayyyyy canım ya wallahi bak hamilesin sanırım Allah korusun bebeğine birşey olacak güzel şeylere kanalize et zihnini iyi şeylere meslek zaten yeterince stresli. Duruşmalarda falan göster bu enerjini sen çok tatlısın :)

Enerjimi nerde gosterecegimin karari bana kalsin ok??iyi aksamlar

Asil sen cok tatlisin :))))

Sabriniza hayran kaldim kizlar...

Allah tamamına erdirsin.yazıları okudum da saç düzleştirici kullanıyorum ben de.Siz de kullandınız sanırım ilk Zaman'lar bir etkisi oldu mu alakası yok Degil mi kullanıp kullanmamayla gebeliğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…