- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi cagla353535
-
bence bu konuda artık mesaja kapanmalıAma gerçekten yeter, bir saç meselesi nerelere geldi.
Şakamısınız yahu :)) lutfen bilinclenelim:))Kizlar gebelikte duzlestirici ile sac duzlestirmenin bir zarari varmi?fikri olan varmi
Size hakaret edilince siz saldirmazsiniz ok ??bu bn m hayatim .ayrica egitimimi elestrmek de herhalde en en son bile size dusmez.herkes kendi hayatina baksinAvukatlığı adliyede yapsak nasıl olur acaba?
Mesleği buralarda heba etmesek mesela? Herkese ben avukatım diye saldırmasak.. Ben de avukatım ve üzülüyorum böyle şeyleri gördükçe... Eğitim ve öğretim bambaşka şeyler malesef.. Herkes bi sakin olsun devletin mercilerini daha önemli şeyler için meşgul edelim..
Eğitimini kim eleştirdi? Bak bu kadar gerginlik iyi değil kendine zarar veriyorsun yapma bence gerek yok. Bi sakinleş gülümse hayat çok güzelSize hakaret edilince siz saldirmazsiniz ok ??bu bn m hayatim .ayrica egitimimi elestrmek de herhalde en en son bile size dusmez.herkes kendi hayatina baksin
Şakamısınız yahu :)) lutfen
En cok da bnm gergin oldugumi dusunen bu tavir gulduruyor beni :))))))Eğitimini kim eleştirdi? Bak bu kadar gerginlik iyi değil kendine zarar veriyorsun yapma bence gerek yok. Bi sakinleş gülümse hayat çok güzel
Enerjimi nerde gosterecegimin karari bana kalsin ok??iyi aksamlarAyyyyy canım ya wallahi bak hamilesin sanırım Allah korusun bebeğine birşey olacak güzel şeylere kanalize et zihnini iyi şeylere meslek zaten yeterince stresli. Duruşmalarda falan göster bu enerjini sen çok tatlısın :)
bn o kahkahayi senin ilk mesajinda atmistm o mesjdan beridr guluyrm sadeceKahkaha attım hahahahahahah Allah da seni güldürsün emi :)))
Ayyyyy canım ya wallahi bak hamilesin sanırım Allah korusun bebeğine birşey olacak güzel şeylere kanalize et zihnini iyi şeylere meslek zaten yeterince stresli. Duruşmalarda falan göster bu enerjini sen çok tatlısın :)
Allah tamamına erdirsin.yazıları okudum da saç düzleştirici kullanıyorum ben de.Siz de kullandınız sanırım ilk Zaman'lar bir etkisi oldu mu alakası yok Degil mi kullanıp kullanmamayla gebeliğin..kiz ben ne diyorum sen ne diyosun :)) neyse hamilesin tartismayalm sadece bu kadar kasma kendini dedim.sakinan gozle dr a gitmemenin ne alakasi var allah askina.sen dr a sor bunlari hem daha iyi bilgi verir.gecmis olsun allah baska dert vermesin canim sağlıkla kavus yavruna
Değil mi ya nereleri düşünüyorlaroff çok abartı
Değil mi ya nereleri düşünüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?