Gebelik sac duzlestirme

Tekrar ediyrm ben kizmadm boyle ufak seyi kafama takacak kadar bos degilim sadece uslubunu kotu niyetli buldugum yoruma cevap verdim burda herkes bilgi alisverisnde bulunuyor kimsenin kimseyle dalga gecer tarzda konusmaa hakki yok

Boşver sende böyle yaklaşma bence insanlık hali öyle düşünmüş olabilir incitici bişey yazmamis ki zaten yanlış anlama bence büyütme olayı oda biyerde seni iyiliğini düşünerek bişey yazmış rahat ol diye

sende az bucuk zeka sahibi olsan burda biyle konular acacgma dr nu arayip sorarsin.actgn daha onceki konularada bak ondan sonra gel tartisalim.
Eger bir daha zekama hakaret edrsen ip numaran dan kendini savcilikta bulursun .dr a da gderm konuda acarm keyfimin kahyasimsn?cok sacma konu aciyorsam ne cevap veriyorsun ?

Iyiligime yazilan seyle dalga gecme amaci sezdgm seyi ayrt ederm hos gelmedi cevap verdm yok ya ne takcam onumu takcam

Tekrar ediyrm ben kizmadm boyle ufak seyi kafama takacak kadar bos degilim sadece uslubunu kotu niyetli buldugum yoruma cevap verdim burda herkes bilgi alisverisnde bulunuyor kimsenin kimseyle dalga gecer tarzda konusmaa hakki yok
dalga gecmedim.bak tekrar ediyrm hatta dua bile ettim saglikla al diye.bence senin bu konu acma amacin bile buydu mihabbet ariyosm aksiyon ariyosn sanirim.carpitip carpitip durma.konu kapansin baskalari yazar bilgi verir onlarla aksiyona devam iyi geceler

Evet ya hic isim yok burdan polemik ariyorm kendime bnce senin hic isin yok ki sacma buldufun konuya ilk sen cevap verdin

Tehditmi ??sende az bucuk zeka olsa diyen birine eger bir daha bana hakaret ederse savciliga gdecegimi soyledim bumu tehdit???

Tehditmi ??sende az bucuk zeka olsa diyen birine eger bir daha bana hakaret ederse savciliga gdecegimi soyledim bumu tehdit???
Cnm yanlış anlamışsınız birbirinizi ben objektif olarak baktım. O da kötü bişey dememiş ama. Sende haklısın korkuların olabilir . Ama kalp kırmaya gerek yok cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…