- 11 Temmuz 2016
- 917
- 214
- 23
- 39
- Konu Sahibi cagla353535
-
Tekrar ediyrm ben kizmadm boyle ufak seyi kafama takacak kadar bos degilim sadece uslubunu kotu niyetli buldugum yoruma cevap verdim burda herkes bilgi alisverisnde bulunuyor kimsenin kimseyle dalga gecer tarzda konusmaa hakki yokKırmak amacıyla söylense sağlıkla al kucağına demez herkes farklı tepkiler verebiliyor üzülecek başka başka şeyler var hayatta böyle ufak şeylere üzülüp bebelerinizi üzmeyin ne sıkıntı çeken insanlar var Rabbim dermansız dert vermesin kızlar
Boşver sende böyle yaklaşma bence insanlık hali öyle düşünmüş olabilir incitici bişey yazmamis ki zaten yanlış anlama bence büyütme olayı oda biyerde seni iyiliğini düşünerek bişey yazmış rahat ol diyeHaklisin hayatm bide sen bnm ne kdr pimpirik veya rahat oldugumu nerden bliyorsn ki taniyormusun beni?bi soru sormusum fikrin varsa cevap ver yoksa ne bilmislik tasliyorsun ??sen bnm kulturumu dr uma ne sordugumu nerden bliyorsn akil veriyorsn dr una sor diye yazik guluyorm
Eger bir daha zekama hakaret edrsen ip numaran dan kendini savcilikta bulursun .dr a da gderm konuda acarm keyfimin kahyasimsn?cok sacma konu aciyorsam ne cevap veriyorsun ?sende az bucuk zeka sahibi olsan burda biyle konular acacgma dr nu arayip sorarsin.actgn daha onceki konularada bak ondan sonra gel tartisalim.
Iyiligime yazilan seyle dalga gecme amaci sezdgm seyi ayrt ederm hos gelmedi cevap verdm yok ya ne takcam onumu takcamBoşver sende böyle yaklaşma bence insanlık hali öyle düşünmüş olabilir incitici bişey yazmamis ki zaten yanlış anlama bence büyütme olayı oda biyerde seni iyiliğini düşünerek bişey yazmış rahat ol diye
dalga gecmedim.bak tekrar ediyrm hatta dua bile ettim saglikla al diye.bence senin bu konu acma amacin bile buydu mihabbet ariyosm aksiyon ariyosn sanirim.carpitip carpitip durma.konu kapansin baskalari yazar bilgi verir onlarla aksiyona devam iyi gecelerTekrar ediyrm ben kizmadm boyle ufak seyi kafama takacak kadar bos degilim sadece uslubunu kotu niyetli buldugum yoruma cevap verdim burda herkes bilgi alisverisnde bulunuyor kimsenin kimseyle dalga gecer tarzda konusmaa hakki yok
Bilirimde konuda acarm sitenin yoneticimisn ??SANANE:)))he egitim ile ne alakasi var madme bu kadar egitimlisin.kimyasallarida bilirsn burda konu acmaua niye gerek duydun.ne yapalim okulalri mi yaristiralim.
zekana kimse hakaret etmexi basa don sayfaya kim zekadan baslamis gor canim benceEger bir daha zekama hakaret edrsen ip numaran dan kendini savcilikta bulursun .dr a da gderm konuda acarm keyfimin kahyasimsn?cok sacma konu aciyorsam ne cevap veriyorsun ?
Evet ya hic isim yok burdan polemik ariyorm kendime bnce senin hic isin yok ki sacma buldufun konuya ilk sen cevap verdindalga gecmedim.bak tekrar ediyrm hatta dua bile ettim saglikla al diye.bence senin bu konu acma amacin bile buydu mihabbet ariyosm aksiyon ariyosn sanirim.carpitip carpitip durma.konu kapansin baskalari yazar bilgi verir onlarla aksiyona devam iyi geceler
tamam canim haydi iyi geceler sanaaaBilirimde konuda acarm sitenin yoneticimisn ??SANANE:)))
Ben avukatim canim hakaret ne demek cok iyi bliyirm .zekana kimse hakaret etmexi basa don sayfaya kim zekadan baslamis gor canim bence
o zaman daha iyi bilirsin sen basa don ilk zeka kelimesini kim kullanmis.simdi iyi geceler hakkındada hayirlisi olsunBen avukatim canim hakaret ne demek cok iyi bliyirm .
Hamilelikle bilip bilmeden konusmak cok alakali evethamileler hep bilip bilmeden konusur hey allhmdikkatli konus.hamilesin bence sen suan bilip bilmeden konusuyosn.
zeka kelimesini kullanmakla az zekali diye hakaret etmek cok farkli seyler hakarete asla affim yok herkes haddini bileceko zaman daha iyi bilirsin sen basa don ilk zeka kelimesini kim kullanmis.simdi iyi geceler hakkındada hayirlisi olsun
Tehditmi ??sende az bucuk zeka olsa diyen birine eger bir daha bana hakaret ederse savciliga gdecegimi soyledim bumu tehdit???Kız kötü bişey dememiş ki ne kadar abartıyorsunuz evet sakınan göze çöp batar doğru ayrıca Allah kucağına almayı nasip etsin demiş onun üstüne siz tehdit etmişsiniz arkadaşlar yapmayın böyle ne gerek var yanlış anlaşılma var sadece .
Dalga gecip saygisiz uslupla konusup sonra allh kucagina almayi nasip etsn deynce butun yazdikladi iyiye mi donusuyor??Tehditmi ??sende az bucuk zeka olsa diyen birine eger bir daha bana hakaret ederse savciliga gdecegimi soyledim bumu tehdit???
Sana sende az bucuk zeka olsa diye baslayan bir cumle kurarsa biri ama allh kucagina veemeyi nasip etti dersn kizmazsn ama bana kimse hakaret edemez noktaTehditmi ??sende az bucuk zeka olsa diyen birine eger bir daha bana hakaret ederse savciliga gdecegimi soyledim bumu tehdit???
Cnm yanlış anlamışsınız birbirinizi ben objektif olarak baktım. O da kötü bişey dememiş ama. Sende haklısın korkuların olabilir . Ama kalp kırmaya gerek yok cnm .Tehditmi ??sende az bucuk zeka olsa diyen birine eger bir daha bana hakaret ederse savciliga gdecegimi soyledim bumu tehdit???
Sende az zeka olsa diye baslayan cumle kurarsa biri sana sen sevecen olursn bn olamadim k bakma :)Cnm yanlış anlamışsınız birbirinizi ben objektif olarak baktım. O da kötü bişey dememiş ama. Sende haklısın korkuların olabilir . Ama kalp kırmaya gerek yok cnm .
Ayrica bnm korkum faln yok aklima geldi yazdim bu kadarSende az zeka olsa diye baslayan cumle kurarsa biri sana sen sevecen olursn bn olamadim k bakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?