- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi cagla353535
-
Sende 4 sene hukuk oku 10 senedir bu meslegn icnde ol hukukcu kavramini o zaman tartisalm olurmu tatlim?
Ozelden yazdign mesaja cevap verdim .burdaki mesajini dedgn gbi silememis olmam onemli degl ozeldede dedgm gbi inan gulerek cevap veriyormOkumadığımı nereden biliyorsun ki canım? İllâ diploma fotoğrafı ile kanıtlamam mı gerekiyor ?
Bence burada benim eğitimimi sorgulayacağına duruma konu olan kişinin mesajlarını tekrar gözden geçiriver.
Zeka konusunu ilk kimin açtığını ve tahrik ettiğini.
Zira arkadaşın hiçbir cümlesi hakaret niteliği taşımıyor, eğer öyle bir cümle kurmuş dahi olsaydı bu tamamen tahrik sebebiyle olurdu.
MerhabaKazen bukadar agrasıf tavırlı ve herkese saldıran bırını görmüyormusunuz acaba konunun basından sonuna bakarsanız sucsuz kıbar bır ınsan banlanmıs ama herkese saldıran sureklı kavga halınde olup hakaretler savuran kişiye herhangı bır ceza işlenmemiş bu bşrazcık adaletsızlık degilmi?
Bahsettgi agresif tavirli kisi benim eger 1 tane hakaret iceren mesajimi bulurlarsa ne ala..ama bana hakart iceren mesaj elimde dosyayi yukleyemiyorm tarif ederseniz nasl yukleyebilecegimi hemen aleni hakaret iceren mesajin ekran goruntusunu alicam ve sanirm ilgili arkadas bu hakareti gormezden gelmem le yetinmedi savcilikta karsilasicaz onunla bu gdisle cunku ben konuyu onemsemedikce bir grup tanimadigm kadin grubu israrla ne icerdigi belli olmayan mesajlar yazip duruyor bu konunun altina grup olarak saldiriya gectiler guluyrm sadeceMerhaba
Rica etsem bahsi geçen mesajı kib ile bildirir misiniz ? Kim nereye ne yazmış görmemiş olabilir miyiz ?
Pardon ne hakaret etmisim yuklermisinz buraya cok merak ediyorm .sizin baska isiniz yok herhalde derdiniz ne ?konunun siznle ne alaksi var ve ya ??Kazen bukadar agrasıf tavırlı ve herkese saldıran bırını görmüyormusunuz acaba konunun basından sonuna bakarsanız sucsuz kıbar bır ınsan banlanmıs ama herkese saldıran sureklı kavga halınde olup hakaretler savuran kişiye herhangı bır ceza işlenmemiş bu bşrazcık adaletsızlık degilmi?
Tabiki hayir her turli elestiriye acik bir insanim ben ama sende az zeka olsa ..diye baslayan bir hakaret cumlesini tabiki kabul etmem ..size kurarlarsa kabul edebilirsiniz..tercihlere saygiBir saç düzleştiriciden mesele nereye gelmiş arkadaş yaa... Birini eleştirince hakaret kabul ediliyor bu forumda. Fikirlere saygı...
Kazen,Merhaba
Rica etsem bahsi geçen mesajı kib ile bildirir misiniz ? Kim nereye ne yazmış görmemiş olabilir miyiz ?
Bu arada hamile misiniz acaba?Kizlar gebelikte duzlestirici ile sac duzlestirmenin bir zarari varmi?fikri olan varmi
senin yazdilarini konularini görmezden gelmem icin bi secenek var ona tikladim gormuyordm.asagida gormezdn geldgn icerigi gor yaziyo ona tıkladım simdi konuyu actim.burda yazilanlarla hic bir alakam yok kimseye de gidin yazin demedim.hukuk okudum diyorsn hala tehdit icerikli mesaj atiyorsun.bir allahin kuluda burda ciksin desin sen dedirttin diye allah bana evlat yüzü gostermesin.ikimizde banlandik cezamizi çektik konuya tekrar bakmadim bile simdi baktim sadec.lutfen benden sonra konusulanlarda beni karistirma.ya konun kaldirilsn sen kaldirabiliyorsanda kaldr.kimsenin beni savunmasina ihtiyacm yok.konu benim icin o gun bitti zatenll.Bahsettgi agresif tavirli kisi benim eger 1 tane hakaret iceren mesajimi bulurlarsa ne ala..ama bana hakart iceren mesaj elimde dosyayi yukleyemiyorm tarif ederseniz nasl yukleyebilecegimi hemen aleni hakaret iceren mesajin ekran goruntusunu alicam ve sanirm ilgili arkadas bu hakareti gormezden gelmem le yetinmedi savcilikta karsilasicaz onunla bu gdisle cunku ben konuyu onemsemedikce bir grup tanimadigm kadin grubu israrla ne icerdigi belli olmayan mesajlar yazip duruyor bu konunun altina grup olarak saldiriya gectiler guluyrm sadece
ve eger gidin yazin diye bir mesajim varsa bunu adminler gorebilir varsa ciksin allah askina.ben kimseyle ugrasmiyorm kimsede benimle ugrasmasin.nerdende yazdim ya kendi fikrimi beyan ettim zekaya kuluture egitem kadar geldin.sonradan zeka kelimseni ne icin kullandgni anladim ama gec oldu.simdi tekrar banalanacksam banalanaym bir daha da goz ucuylada bakmam bu siteye.ama beni hic bi konuya dahil etme adim gecmesin.yinede ozur dilerim madem bu kadar buyudu.su konuda silinsin lutfenTabiki hayir her turli elestiriye acik bir insanim ben ama sende az zeka olsa ..diye baslayan bir hakaret cumlesini tabiki kabul etmem ..size kurarlarsa kabul edebilirsiniz..tercihlere saygi
Nasl bir cumleyle tehdit ettim sei?ispatla kopyala yapistr ok.hakaret eden birine karsi savcliga gdecegim demek tehdit degil hukuki hakkini kullanmaktirsenin yazdilarini konularini görmezden gelmem icin bi secenek var ona tikladim gormuyordm.asagida gormezdn geldgn icerigi gor yaziyo ona tıkladım simdi konuyu actim.burda yazilanlarla hic bir alakam yok kimseye de gidin yazin demedim.hukuk okudum diyorsn hala tehdit icerikli mesaj atiyorsun.bir allahin kuluda burda ciksin desin sen dedirttin diye allah bana evlat yüzü gostermesin.ikimizde banlandik cezamizi çektik konuya tekrar bakmadim bile simdi baktim sadec.lutfen benden sonra konusulanlarda beni karistirma.ya konun kaldirilsn sen kaldirabiliyorsanda kaldr.kimsenin beni savunmasina ihtiyacm yok.konu benim icin o gun bitti zatenll.Mune ve Kazen tehdit icerikli adim gecilmesin lutfen.beni kimse karistrmasin yeter artik.
burda savciliga gidicem dedin. tanimadgm kadinlar yonlendirilip yazdirgima dair ima ettin ben kimseyi yazdirmadim kardesim.yazdirmamda konu benim ici. kapandi.o kadar da dusmedim acikcasi sacma bi tartisma icin kendime savubma kalkani yaratayim.hoscakal kusura bakma bitti gitti olan oldu.bir daha da adim gecmesin ki gecsede gormem komple uyeligm silinsin yeterNasl bir cumleyle tehdit ettim sei?ispatla kopyala yapistr ok.hakaret eden birine karsi savcliga gdecegim demek tehdit degil hukuki hakkini kullanmaktir
Anlamsiz yere bir grup kadin konuyu bahane edip saldiriyor dedim kimse yaptiryr demedm yaptrsan nolur kiburda savciliga gidicem dedin. tanimadgm kadinlar yonlendirilip yazdirgima dair ima ettin ben kimseyi yazdirmadim kardesim.yazdirmamda konu benim ici. kapandi.o kadar da dusmedim acikcasi sacma bi tartisma icin kendime savubma kalkani yaratayim.hoscakal kusura bakma bitti gitti olan oldu.bir daha da adim gecmesin ki gecsede gormem komple uyeligm silinsin yeter
bak yaptirmadim yaptiemamda.hic bi sekilde tekrarda cvp yazmiycam sana.sadece benimle ilgili olmayan kadinlar icin beni suclama.oyle basit numaralar ile isim olmaz o kadr.Anlamsiz yere bir grup kadin konuyu bahane edip saldiriyor dedim kimse yaptiryr demedm yaptrsan nolur ki
Banları kalktığında umarım mevzu kaldığı yerden devam etmez...Ama gerçekten yeter, bir saç meselesi nerelere geldi.
dilekylmz22 banlanmadı, üyelik iptali yaptırdı.Banları kalktığında umarım mevzu kaldığı yerden devam etmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?