yine 50 lik mi yapılacak ?karbonhidratida kesmeni öneririmKızlar dün doktor kontrolüne gittim 50 ml şeker yüklemesi yapıldı.. Sonuç 170 çıktı.. Cumartesi sabah erken aç karnına bir daha gel Dedi..
Bende cumartesine kadar şekeri kestim bakayım fayda gösterecek mi
Sonucu bu şekilde çıkan var mı ?
Bir de dün sabah aç karnına gittim ama akşamdan sağlam yemişim SANIRIM hiç aç değildim..
Bana direk 50 yapıldı cnm o yüksek çıkınca 100 lük yapıldı kademeli ölçüm yapıldı bugün ona göre sonucum normalmiş..
Canim 50 ml de sekerin kaç çiimisti. Benim 142 cikti ve cok moralim bozuldu yarin 100 ml den yapilacak insallah cikmaZKızlar bugün 100 ml şeker yüklemem yapıldı önce aç karnına verdim sonra içtim ve saat başı 3 saat boyunca verdim.. Hamd olsun şekerim çıkmadı 50 ml lik yapıldığında yüksek çıkmıştı sadece bugünkü ye göre normal.. Sonuçları ekledim resin olarak.. Kesinlikle yaptırın..
cnm 142 yüksek değil ki sınır 140 doktor emin olmak için istemiştir asıl tanıyı 100 ml olan yükleme belirliyor çünkü.. Sen bugün pilav ve tatlı yeme pilav acayip şeker yükseltiyormuş çünkü haberin olsun.. Gece de 8 9 dan sonra bişey yeme..Canim 50 ml de sekerin kaç çiimisti. Benim 142 cikti ve cok moralim bozuldu yarin 100 ml den yapilacak insallah cikmaZ
Oyle miymis bilmiyordum vallahi canim ya. Bilgilendirmen icin tesekkurler. Insallah normal cikar hersey. Doktorlari bilirsin hemen olaganustu hal ilan ediyorlar ve benim ilk bebegim oldugu icin cok korktumC
cnm 142 yüksek değil ki sınır 140 doktor emin olmak için istemiştir asıl tanıyı 100 ml olan yükleme belirliyor çünkü.. Sen bugün pilav ve tatlı yeme pilav acayip şeker yükseltiyormuş çünkü haberin olsun.. Gece de 8 9 dan sonra bişey yeme..
Perşembeden beri şeker ve hamuişi tuketmiyorum canim bakalim nasil cikacak sonucC
cnm 142 yüksek değil ki sınır 140 doktor emin olmak için istemiştir asıl tanıyı 100 ml olan yükleme belirliyor çünkü.. Sen bugün pilav ve tatlı yeme pilav acayip şeker yükseltiyormuş çünkü haberin olsun.. Gece de 8 9 dan sonra bişey yeme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?