Gebelik şekeri :s

Cnm şöyle Bi durum var diyelim ki siz şekerli tatlı yemediniz ve şekeriniz düşük çıktı 100 lük teste dediniz ki oh bende şeker yokmuş başladınız homini homini yemeğe aslında şekeriniz varmış ama dikkatten sebep düşük çıkmış oluyor yanıltıyor yani.. Sadece uçuk sonuç çıkmaması için ağır tatlı ve pilav pirinç yemeyin yeter..
Doktor bana normal beslen demişti ki test sağlıklı sonuç versin..
Eğer çok fazla da yerseniz zaten otomatik yüksek çıkma ihtimali var..
Bence siz normal beslenin 100 lük de normal şekeriniz gün yüzüne çıksın..
Sadece anormal yüksek çıkmaması için ağır hamurişi ve pirinç türevi tüketmeyin yeter..

Benimde ilk gebeliğim.. Boyum 174 evlendiğimde 73 düm bir sene sonra 82 oldum ve hamile kaldım simdi de 8. Aya yeni gitmek üzereyim 92 kilodayım.. Anne tarafımda genetik şeker var ve doktor ultrasonda bebiş biraz tombiş irilik var Dedi ama şeker normal çıkınca genetik dendi.. İnsallah sizde de bişey çıkmaz hyırlı haberlerinizi yazın..

C
ya bana da doktorum testi yaptirmadan 3 gun hamurisi ve tatli ye dedi ve 100 mg lik yukleme yapilacak napsam ben bide sekerim yuksek cikarsa
Canim bana doktorum yeme dedigi icin yemiyorum. Ozellikle bugun daha cok dikkat edilrum cunku yarin gidicem hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…