gebelik te kayip

nesli87

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
7
3
16
28
merhaba fikrinize ihtiyacım var...8 haftalik gebelik sonrasi bebegimin kalbi durduğu icin kürtaj oldum ama neden kalbi durdu nedenini oğrenmem icinde hemotolji bolumunde trombofili paneli testi neyse onu yaptrmami istedi kadin dogum doktrm devlet hastahanesinde yapiliyormus gittim yapamiycaklarini soylediler 3 kere ayni sorun yaşanana kadar bu testi yapamiyorlarmis illa ayni seyin tekrarlanmasi mi gerekiyor bi sorun varsa tespit etmek için napicami sasrdm doktor ilk lerde olur normal ddi 2. saglikli olur dedi sizcede genel olarak böyle mi oluyor yani bu testi yaptrmak icin direnmelimiyim baska sehirde yapiyorlarsa oraya gitmelimiyim???¿¿¿ yada normal deyip oturup beklemelimiyim 2. de boyle olmasin diye

merhaba fikrinize ihtiyacım var...8 haftalik gebelik sonrasi bebegimin kalbi durduğu icin kürtaj oldum ama neden kalbi durdu nedenini oğrenmem icinde hemotolji bolumunde trombofili paneli testi neyse onu yaptrmami istedi kadin dogum doktrm devlet hastahanesinde yapiliyormus gittim yapamiycaklarini soylediler 3 kere ayni sorun yaşanana kadar bu testi yapamiyorlarmis illa ayni seyin tekrarlanmasi mi gerekiyor bi sorun varsa tespit etmek için napicami sasrdm doktor ilk lerde olur normal ddi 2. saglikli olur dedi sizcede genel olarak böyle mi oluyor yani bu testi yaptrmak icin direnmelimiyim baska sehirde yapiyorlarsa oraya gitmelimiyim???¿¿¿ yada normal deyip oturup beklemelimiyim 2. de boyle olmasin diye
Çoğunlukla ilk gebeliklerde oluyor kuzum uzme kendini ama kurtaj sonrasi buyuk ihtimalle erkenden hamile kalirsin Rabbim saglicakla nasip etsin insallah. Takilma bunlara gideni geri getirmiyor stres yapipta olacak olanida engelleme. Testlerdede net bisey cikmiyor genelde.

Çoğunlukla ilk gebeliklerde oluyor kuzum uzme kendini ama kurtaj sonrasi buyuk ihtimalle erkenden hamile kalirsin Rabbim saglicakla nasip etsin insallah. Takilma bunlara gideni geri getirmiyor stres yapipta olacak olanida engelleme. Testlerdede net bisey cikmiyor genelde.
Çok teşekkur ederim... Insallah amin haklisinz aslinda gideni geri getrmiyor ne olursa olsun test konusunda cok kararsız kaldım bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın artık bende şasrdm ne yapacağimi

Çok teşekkur ederim... Insallah amin haklisinz aslinda gideni geri getrmiyor ne olursa olsun test konusunda cok kararsız kaldım bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın artık bende şasrdm ne yapacağimi
Doktorlar ilk gebeligi zaten olumlu sonucla pek beklemiyor. O yuzden bence testi kafanizdan cikarin. Onunuze bakin. Gebelik olusuyor diye sevinin yakin zamanda tekrar olacaktir Allahin izniyle

Merhaba bende ilk gebeliğimi sekiz haftalıkken kanamayla öğrendim dr normal karşıladı ikinci gebeliğim oldu oda aynı şekilde oldu git trombofoli testi yaptır dedi tıbbı genetikten iki diye yapmadılar Hematoloji ye gittim üç düştüğüm var dedim orda yaptılar.1 veya 5 hepsi birer kayıp ve nedenleri var muhakkak üstünde dur canım ben çevremdekilere hep ön ayak oldum gebelik düşünenler bile önceden yaptırmalı bu testi bence

Merhaba bende ilk gebeliğimi sekiz haftalıkken kanamayla öğrendim dr normal karşıladı ikinci gebeliğim oldu oda aynı şekilde oldu git trombofoli testi yaptır dedi tıbbı genetikten iki diye yapmadılar Hematoloji ye gittim üç düştüğüm var dedim orda yaptılar.1 veya 5 hepsi birer kayıp ve nedenleri var muhakkak üstünde dur canım ben çevremdekilere hep ön ayak oldum gebelik düşünenler bile önceden yaptırmalı bu testi bence
Cok gecmis olsun öncelikle ... doğru söyluyorsunuz ayni seyleri yasamaya ne gerek var eğer bi sorun varsa

Ben de aynı sebepten düşük yaptım ilk gebelikte normal karşılanıyor bence yaptırmanıza gerek yok

merhaba canım oncelıkle geçmiş olsun . bende gecen hafta 9+2 günlük bir bebek kaybı ile karşı karşıya kaldım kalbi durmustu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. bundan öncesinde ise 5 aylık bebegim bir anda sebebini bile anlamadan dogumum basladı ve olü olarak kendı kendıme dogurdum cok kotu bırseydı asla unutamam ama hersey allahdan . bu dusukten 3 ay sonrasında tekrar hamile kaldım ve son olay basıma geldı . doktorumu degıstırmıstım bu sefer ve bana bu tur kalp durmaları gebelıkte cok normal anne yeterınce gelısım vermedıgı ıcın olabılıyor dedı ama ılk olayla sakın bır tutma 3 ay sonra gel rahımınde olçüm yapacagim ve neden boyle oldugunu araştıracagım dedı bakalım ne olacak . bu konu ıle ılgılı mesajlarınızı beklıyorum merakla

Kizlar merhaba araniza yeni katildim 5ay once bebegimin kalbinin atmadigini hareket olmadini soylediler ve kurtaj oldum :KK43: ve 3ay korunmadan sonra tekrar bebek denemesine basladik gecen ay yine husranla sonuclandi bu ay ovulasyon testiyle iki kere gunumu yakaladim yumurtlama gunumden 2-3gun sonra sol kasigimda ve kalcamdan bacagima vuran baya bi agri yasadim 2-3gun simdi adetime 7gun var hafifledi agrim ama yinede sol kasigimda azar azar batma oluyor biraz akintimda var sizce bu ay oldumu kizlar??:bu ikinci denememiz kurtajdan sonra

Yok canım kesinlikle testleri yaptır. Benim 3 kaybım var pıhtılaşma olduğunu en sonunda öğrendik. Sen bu kayıpları neden yaşayasın??? Kesinlikle yaptır bu kan testlerini bazı sağlık ocaklarıda yapıyor. Sorabilirsin...

Kizlar merhaba araniza yeni katildim 5ay once bebegimin kalbinin atmadigini hareket olmadini soylediler ve kurtaj oldum :KK43: ve 3ay korunmadan sonra tekrar bebek denemesine basladik gecen ay yine husranla sonuclandi bu ay ovulasyon testiyle iki kere gunumu yakaladim yumurtlama gunumden 2-3gun sonra sol kasigimda ve kalcamdan bacagima vuran baya bi agri yasadim 2-3gun simdi adetime 7gun var hafifledi agrim ama yinede sol kasigimda azar azar batma oluyor biraz akintimda var sizce bu ay oldumu kizlar??:bu ikinci denememiz kurtajdan sonra
Belirtilere göre olmuş gibi duruyor canım... Ama tabi bunu kimse bilemez test yapman gerek canım... Erken gebelik testi yapabilirsin bence :)

Yok canım kesinlikle testleri yaptır. Benim 3 kaybım var pıhtılaşma olduğunu en sonunda öğrendik. Sen bu kayıpları neden yaşayasın??? Kesinlikle yaptır bu kan testlerini bazı sağlık ocaklarıda yapıyor. Sorabilirsin...
[/QUOTE
Evet haklısin ablacım randevu aldm bnde yaparlar insallah eskisehir osmangazi universitesine ama burdaki doktorum dediki 3 kaybim var de yapsinlar nasil dicem bilmiorm yalan söylemeyi beceremem ama

Yapcak bişey yok canım... Bu bizim hatamız değil sistem yanlış bir kere o yüzden söylemelisin... Ben şimdi cesaret edemiyorum mesela tekrar kayıp yaşarım diye o yüzden bir kerelik söylemelisin gelecek bebeğin için

evet ya bende suan korkuorm mesela bi yanım isterken bi yanım korku icinde Allah aratmasın artık

Kan pıhtılaşması testimi yaptırdım ve pıhtılaşma olduğunu ögrendim.. iyikide yaptrmısm bidaha başıma gelsin istemezdim tabiki Allah bilir ama .size tavsiyem mutlaka ilk gebelikte de yaşansa bu yaptırın aynı acıları yaşamaya hiç gerek yok buraya sorduğumda yardımcı olmaya çalistnz fikir olark çok teşekkurler ..

Benimde oyle oldu test falan yaptirmadim.bi kac kez daha tekrarlasa yaptirirdim ama ilk bir ikide oluyor cok fazla var. O yuzden saglikli degilmis demek ki dedik gectim

Back
X