• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tup bebek tedavisi sonrasi elimin ustunde acilan damar yolu kaynakli elimde ve bilegimde 5 adet pihti olustu. Sonrasinda test verdim pai 4g 4g cikti. Birkac dr gezdim hepsi hamileligi öğrenir ogrenmez iğneye başla dedi. Ayrica uzun ucak yolculuklarinda da igne vurulmam soylendi. Durumu ogrenmem ile beraber cok arastirma yaptim makale okudum ve yabancı forumlarda gezdim yurtdisinda da bu durumda lovenox/heparin protokolu uygulandigini ve saglikli gebelik gecirildigini ogrendim. Doktor ilk basta bana teste bile gerek yok demisti. Doktorlar ile bu arastirmalari yapan bilim insanlarini karistirmayin. Doktorlarin “bildigini sanmasi” nedeniyle yolumdan cevirildim ve basima bir suru is geldi. Elimde pihti olusmasa belki kimse umursamayacak ve belki de aci bir sekilde bebegimi dusurerek durumun ciddiyetini anlayacaktim. Ayrica el damarlarimda olusan baska yerde de olusup hayatimi tehlikeye atabilirdi. Artik kimseye guvenmiyorum siz de guvenmeyin ve kendi elinizle gozunuzle arastirin derim.
Bu yazıya imza atarım benzer şeyler yaşadım. Özellikle doktorların bildiğini sanması olayına ekstra katılıyorum 📌✨

Back