- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
Cnm ikinci çizgi var gibi görünüyor yarın git bi kan tahlili yap derim bazı kişilerde idrarda hemen belli olmayabilir2. Test negatif gösterio ama zaman geçtikçe değişirmi acaba ?
Sonuç ne hamile mi
Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??
hadi hayirli olsun hamilesiniz
adi ne bu testin.Ben göremedim. . Bende adetim 1 gün gecikince test yapmıştım hiç bişey çıkmadı negatif çıktı . 3. Gün yaptım çıktı. Bir test var adetin 5. Gün öncesine kadar çıkarıyor ve kesin sonuç veriyor. . Bebek varsa yes yazıyor yoksa no ondan alıp yapın bence
ya çok merak ediyorum kafayı yicem inşallah öyleyimdir... ya biz eşimle hiç denememiştik daha hiç denemeden doktora gittim ben cocuk düşünüyorum herhangi bir engel var mı diye klomen falan verdi kullan yumurtaların büyümüyor dedi bende ilaçları kullanmıcam bi süre dedim üzerinden bir ay geçti ve sonuç bu anlayamadım :=) =)
Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??
İnsallah öyledir :s adı ne bahsettiginiz testin .s2. Test pozitif. Hamilesiniz hayırlı olsun :))
Prodictor gebelik testi ama birçok çeşidi var siz eczaciya yes ve no olarak gosterenden derseniz verir. Fiyatı 35 tl olanİnsallah öyledir :s adı ne bahsettiginiz testin .s
Yaaaa İnşallah oyledir İnşallah bebeğim bekletmeden gelmiştir. Çok korkuyorum hayal kırıklıgına ugramaktan ama yarn gitmeliyim galiba :Sdemek ki buyumus yumurtalar hatta catlamis bebek olmus
yarin bence bekletmeden kan testi yaptirin net sonuc alirsiniz.
ama idrarda cikan kanda kesin cikar gozunuz aydin olsun
Yaaaa İnşallah oyledir İnşallah bebeğim bekletmeden gelmiştir. Çok korkuyorum hayal kırıklıgına ugramaktan ama yarn gitmeliyim galiba :S
İnşallah bakalım hiç belirtide yok gerçi ama sadece ara ara ufak çaplı mide bulantısı oluyo ama sabah bulantısı gibi degil2. ye bakılırsa hamilesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?