Gebelik testi acil

Sonuç ne hamile mi

arkadaşlar gecenlerde kasık ağrısından dr a gitim sol overde 3,4 cmlik bir kist oldugunu söyledi ultrasonla teşhis koydu sadece tahlil falan istemedi folbiol verdi adet olursan da olmazsan da gel başka ilaçlar içme dedi adetim geçeli 3 gün olacak halsizlik baş dönmeleri mide bulantılarım ateş basmaları kasık ağrısı batmalar sol diz kapağımdaki ağrılar göğsümdeki meme ucu etrafındaki sivilceye benzer şeylerin çıkması tuhaf değil mi psikolojik olur böyle şeyler bazen ama bu kez psikolojik değil bir tuhaf. test yaptım bgn evde gebelik testi sonuç negatif kist yapar mı boyle,bebek olabilir mi çok istiyorum çookkkkkkkkkkkkk

Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??

Eklentiler

• 20160118_174238.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 104
  • 20160116_123110.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 107
Kzlar yardm edin fikirlerinize ihtiyacm var adet duzensizligim var normalde 35 40 gunde bir adet olurum bu sefer 48 gun oldu halen gelmedi iki kere gebelik testi yaptm farkli tarihlerde asagddaki gibi silik ckti bu ne demek oluyo ??

hadi hayirli olsun hamilesiniz

Ben göremedim. . Bende adetim 1 gün gecikince test yapmıştım hiç bişey çıkmadı negatif çıktı . 3. Gün yaptım çıktı. Bir test var adetin 5. Gün öncesine kadar çıkarıyor ve kesin sonuç veriyor. . Bebek varsa yes yazıyor yoksa no ondan alıp yapın bence

hadi hayirli olsun hamilesiniz

ya çok merak ediyorum kafayı yicem inşallah öyleyimdir... ya biz eşimle hiç denememiştik daha hiç denemeden doktora gittim ben cocuk düşünüyorum herhangi bir engel var mı diye klomen falan verdi kullan yumurtaların büyümüyor dedi bende ilaçları kullanmıcam bi süre dedim üzerinden bir ay geçti ve sonuç bu anlayamadım :=) =)

adi ne bu testin.

demek ki buyumus yumurtalar hatta catlamis bebek olmus
yarin bence bekletmeden kan testi yaptirin net sonuc alirsiniz.
ama idrarda cikan kanda kesin cikar gozunuz aydin olsun

2. ye bakılırsa hamilesin :)

Ikisi de pozitif.
Tebrikler.

demek ki buyumus yumurtalar hatta catlamis bebek olmus
yarin bence bekletmeden kan testi yaptirin net sonuc alirsiniz.
ama idrarda cikan kanda kesin cikar gozunuz aydin olsun
Yaaaa İnşallah oyledir İnşallah bebeğim bekletmeden gelmiştir. Çok korkuyorum hayal kırıklıgına ugramaktan ama yarn gitmeliyim galiba :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…