- 18 Ocak 2016
- 36
- 8
- 86
- 32
İnşallah bakalım hiç belirtide yok gerçi ama sadece ara ara ufak çaplı mide bulantısı oluyo ama sabah bulantısı gibi degil
2 haftalık gebelıgı nasıl ögrendınız ? kacıncı gun baktınız yada bat tan kac gun önceBen goremedim.
Elinizde test varsa tekrar yapin.
Yoksa da bugun alip yarin ilk idrarla yapin.
nasıl ögrendnzz 1 haftalık gebelıgı =?2. Test negatif gösterio ama zaman geçtikçe değişirmi acaba ?
aman be bernuşum bu kadar merak ediyorsan yap bi test şekerim yaa, sıkma kendinikac gunluk bebek testte cıkar bılgınız varmı bnm yumurtlamanın uzerınden tam 10 gun gectıı bat a bes gun var merak edıorm
cok buyuk ıhtımal hamılesınAkşamüstü yaptım bu testi ve 3 saate yakın olmuştu su içmeyeli. Ilk anda gördüm gölgeyi. Sonra 5 dkda rahatça gördüm. Bu da yaklaşık yarım saatteki hali. Umarım biri görür de yorumlar.Eki Görüntüle 1781240 Eki Görüntüle 1781240 Eki Görüntüle 1781240
dırek kanda baktr kesın sonucYaaa. Çok şaşkınım. Bi de fotoğrafım üç kere görünüyor galiba. Artık nasıl telaşlandıysam. :) ilk defa çizgiyi gördüm. Hep bembeyazdı bugüne kadar yaptıklarım. Ayyy. Yarın sabahta yapıp işten sonra doktora gidicem. Sonucu yazarım. Inşallah dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim :)
ınsallah sonucu buraya yaz mutlaka hayırlı haberlerle gelırsın ınsTamam :) inşallah olumlu olur :) teşekkür ederim :) :)
Hahaha :) :) çok net olmuş. Inşallah öyledir. Yazıcam zaten kesin sonucu :)Hamilesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?