Gebelik testi acil

yarn sabah idrarımla bir kere daha test yapayım en iyisi o da silik cıkarsa kan testi =)

çok teşekkür ederim kızlar İnşallah hamileyimdir o kadar çok istiyorum ki =) Çok destek verdiniz aksi haldde ben kan testini daha yaptırmaya cesaret edemezdim =)

kac gunluk bebek testte cıkar bılgınız varmı bnm yumurtlamanın uzerınden tam 10 gun gectıı bat a bes gun var merak edıorm

Ben iki gebelimi de adetime bir hafta kala idrar testiyle ogrendim. Ama tabi bu olcu olamaz. İki kizimda 36. Haftada dogdu. Buyuk ihtimal benim erken dollenmeydi.

kac gunluk bebek testte cıkar bılgınız varmı bnm yumurtlamanın uzerınden tam 10 gun gectıı bat a bes gun var merak edıorm
aman be bernuşum bu kadar merak ediyorsan yap bi test şekerim yaa, sıkma kendini

Haydi kızlar canımızı sıkan bizi mağdur eden ovulasyon ve gebelik testlerini atalım birbirimize destek olalım ihtiyacımız olan en büyük şey moral çünkü.bebislerimize kavusuruz inşallah... SİZİ TOPİĞİME BEKLİYORUM HAMİLE KALMAYI İSTEYENLER TESTLERİ ATALIM MORAL TOPLAYALIM

Akşamüstü yaptım bu testi ve 3 saate yakın olmuştu su içmeyeli. Ilk anda gördüm gölgeyi. Sonra 5 dkda rahatça gördüm. Bu da yaklaşık yarım saatteki hali. Umarım biri görür de yorumlar.

Yaaa. Çok şaşkınım. Bi de fotoğrafım üç kere görünüyor galiba. Artık nasıl telaşlandıysam. :) ilk defa çizgiyi gördüm. Hep bembeyazdı bugüne kadar yaptıklarım. Ayyy. Yarın sabahta yapıp işten sonra doktora gidicem. Sonucu yazarım. Inşallah dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim :)

dırek kanda baktr kesın sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…