Bence de bir kere daha ölçtür. Bu değerden sonraki katlanmaya bak. İnşallah sağlıklıdırKizlar 33.26 cikti maalesef yine kimyasal gebelik bence.70-80 beklerdim
Daha adet tarihi bile gelmemiş gayet güzel değerKizlar 33.26 cikti maalesef yine kimyasal gebelik bence.70-80 beklerdim
Test yapmışsınız durumu siz daha iyi bilirsiniz ama bence test için erkenkizlar merhaba adetime 7 gun var bugun test yaptim sizce durum nedir?
Ama 27 ekimde rastgele beta bakmisti doktor 3.9 cikmisti ona bakarak soyluyorumTest yapmışsınız durumu siz daha iyi bilirsiniz ama bence test için erken
Peki o günden sonra hiç kan baktırmadın mıAma 27 ekimde rastgele beta bakmisti doktor 3.9 cikmisti ona bakarak soyluyorum
Adetinize 2 gün varsa 27sinde daha yerleşme olmamıştır bile. Değer 10un üstüne çıkana kadar kimyasal bile denmiyor.Ama 27 ekimde rastgele beta bakmisti doktor 3.9 cikmisti ona bakarak soyluyorum
Hadi ins yani ne diyimAdetinize 2 gün varsa 27sinde daha yerleşme olmamıştır bile. Değer 10un üstüne çıkana kadar kimyasal bile denmiyor.
Ben kızımı 57yken öğrenmiştim değeri. Hem de adetim 2 gün gecikmisti. Baktığın zaman benim o zamanki degerimden yüksek.
Kimyasal yaşadıgimda da regl günümde Değer 35ti sonra 140a kadar çıktı ve düştü.
Bence kan verip durma su an benim kimyasalda 1 hafta çok düzenli arttı ve birden düştü değerim.
Regl tarihin 5-6 gün geçsin öyle kan ver bence tekrar
İns saglikli gebeliklerimiz olurBendede silik çizgi o kadar silik ki 3 gündür koyulaşma yok
Ama baska marka yaptm smdi onda cıkmadı bu dunkı testİns saglikli gebeliklerimiz olur
Cok silik gozukuyo belki gec dollenmedir adete ne kadar var?Ama baska marka yaptm smdi onda cıkmadı bu dunkı test
Yumurtlamadan 10 gün gectiCok silik gozukuyo belki gec dollenmedir adete ne kadar var?
Cnm korkma üzülme bende kimaysal gebelikler yaşadım diş gebelik yaşadim vee kan pıhtılaşmasi oldugunu ögrendim kimyasal gebelik de kan pıhtılaşmasi dolayı dedi doktorum seninki en başında düşük yapıyor dedi Adetime 5 gün kala igne vurınucaksın hergün de kan sulandırıcı içi çeksin dedi korkma dua et bence sendende kan pıhtılaşmasi vardir benceİki kez bende.hep silik cikiyo boyle.ama bu ay 27 ekimde beta 3.9 du konu actim hep 0.1 cikar neden yukselmis diye.23-24 yumurtlama gosteriyodu gene silikti degerlendirdim.bugun adete iki gun kala cok mu silik yine 3.kimyasal olcak olmasin cok kotu birsey
Cnm ilk 5 dk içinde mi cıktıKizlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bu testleri bugün yaptım adete 6 gün var ve nerdeyse bütün belirtileri ilk defa bu ay yaşıyorum sizce varmı
Evet bes dakika içinde çıktıCnm ilk 5 dk içinde mi cıktı
Vardir cnm o zmn Adetine 1 2 gün kala git şimdi gitsem de cıkar ama düşük cıkar daha cok yeniEvet bes dakika içinde çıktı
Bu ay rahim filmi çekindim o yüzden çok umutluyum doktorum yüksek ihtimal olabilir değerlendir dedi bugün mide bulantısı ve sol göğüs ucunda hafif hafif sızlanma varEvet bes dakika içinde çıktı
Insallah cnm 5 yıldır istiyoruz ilk defa belirti yaşıyorumVardir cnm o zmn Adetine 1 2 gün kala git şimdi gitsem de cıkar ama düşük cıkar daha cok yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?