Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi gene silik kimyasal gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 33.26 cikti maalesef yine kimyasal gebelik bence.70-80 beklerdim
Bence de bir kere daha ölçtür. Bu değerden sonraki katlanmaya bak. İnşallah sağlıklıdır
Ben de iki kez yaşadım biliyorum çok zor.

Ama 27 ekimde rastgele beta bakmisti doktor 3.9 cikmisti ona bakarak soyluyorum
Adetinize 2 gün varsa 27sinde daha yerleşme olmamıştır bile. Değer 10un üstüne çıkana kadar kimyasal bile denmiyor.

Ben kızımı 57yken öğrenmiştim değeri. Hem de adetim 2 gün gecikmisti. Baktığın zaman benim o zamanki degerimden yüksek.
Kimyasal yaşadıgimda da regl günümde Değer 35ti sonra 140a kadar çıktı ve düştü.

Bence kan verip durma su an benim kimyasalda 1 hafta çok düzenli arttı ve birden düştü değerim.
Regl tarihin 5-6 gün geçsin öyle kan ver bence tekrar

Hadi ins yani ne diyim benim en son kimyasaldada 541 e yukseldi adeti 12 gun gecti sonra dusmeye basladi.Onumuzdeki hafta kan vericem zaten.kimyasal gecirip kan vermekten delik desik oldum 11-12 kasimda veririm herseyin hayirlisi

Bendede silik çizgi o kadar silik ki 3 gündür koyulaşma yok

Kizlar aranıza yeni katıldım lütfen yardım edin bu testleri bugün yaptım adete 6 gün var ve nerdeyse bütün belirtileri ilk defa bu ay yaşıyorum sizce varmı

Eklentiler

• 20211106_172604.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 194
  • 20211106_172543.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 199
Cnm korkma üzülme bende kimaysal gebelikler yaşadım diş gebelik yaşadim vee kan pıhtılaşmasi oldugunu ögrendim kimyasal gebelik de kan pıhtılaşmasi dolayı dedi doktorum seninki en başında düşük yapıyor dedi Adetime 5 gün kala igne vurınucaksın hergün de kan sulandırıcı içi çeksin dedi korkma dua et bence sendende kan pıhtılaşmasi vardir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…