Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi gene silik kimyasal gebelik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay rahim filmi çekindim o yüzden çok umutluyum doktorum yüksek ihtimal olabilir değerlendir dedi bugün mide bulantısı ve sol göğüs ucunda hafif hafif sızlanma var
İyi cmm sıkıntı olsa doktorun derdi inşallah saglıkla kucağına alırsın kan verince haber ver

Arkadaslar yarin adet gunum bugun adet agrisi gibi agri var.bu normal mi yoksa sadece kimyasal gebelikte mi olur ?

Haklisin ama ne bileyim ya normal herhalde bu yasadiklarim
İlle aynısı olcak diye düşünme ama ilki öyle oldu diye ya da ikinci de öyle oldu diye sürekli aynı sey olmaz dua et bekle bakalım hayırlısı olsun bana da yaz mutlaka rabbim saglıklı sıhhatli nasip etsin

Damlasu18 kuzum nasılsın? Durumlar nedir? Değerine başka baktırdın mı?
İyiyim adetim dundu gecti suan.adet olcak gibi agrjm var baska bisey yok ins olmaz.doktora gittim bugun.Yarin kan vericem aksam 19 da ilk verdigim kan saatinde carsamba gostericem bakalim.cokta kan vermek istemiyorum diger gebeliklerde delik desik oldum gerek yok erken daha.

İnşallah her şey yolunda gider

Canim kimyasallarin kacinci gunde kanama başlamıştı. Benim 1 kimyasalim var suan hamileyim adetim 1 hafta gecti haftaya muayene gidecem beklemedeyim.bende senin gibi her an kimyasal olaxak korkum var

Bu kadar fazla olumsuz düşünüp kötüyü çağırmak iyi bir şey değil bence sürekli kötü bir şey olacak gibi yaşamak daha zor gelmiyor mu olacağı varsa da olmaz böyle yapmayın bunu kendinize bende bir kere yaşadım bunu ama geride kaldı siz sevinci bile yasayamadan sorguluyorsunuz en kötüsünü aklınıza getiriyorsunuz bakın beyin cidden çok farklı bir mekanizma bu şekilde siz beyninize sinyal gonderdikce kendini buna hazırlar yapmayın dua edin bekleyin sağlıkla ilerlesin inşallah güzel şeyler düşünün hayırlısını dileyin

Arkadaslar 5 kasimd kan vermistim 33.26 di. 4 gun sonra verdim 111.07 yine kimyasal gebelik.hissetmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…