İnşAllah cnm rabbim gönlündekini nasip eder inşallah ama git kan ver rahat edersin cunku burda cıkmış cıkar kanda daInsallah cnm 5 yıldır istiyoruz ilk defa belirti yaşıyorum
İyi cmm sıkıntı olsa doktorun derdi inşallah saglıkla kucağına alırsın kan verince haber verBu ay rahim filmi çekindim o yüzden çok umutluyum doktorum yüksek ihtimal olabilir değerlendir dedi bugün mide bulantısı ve sol göğüs ucunda hafif hafif sızlanma var
Amin insallah cnm yazarım tabiİyi cmm sıkıntı olsa doktorun derdi inşallah saglıkla kucağına alırsın kan verince haber ver
İnşAllah cnm bekliyorumAmin insallah cnm yazarım tabi
Amin insallah cnm yazarım tabi
Her seyi kimyasala yorma canımArkadaslar yarin adet gunum bugun adet agrisi gibi agri var.bu normal mi yoksa sadece kimyasal gebelikte mi olur ?
Her seyi kimyasala yorma canım
İlle aynısı olcak diye düşünme ama ilki öyle oldu diye ya da ikinci de öyle oldu diye sürekli aynı sey olmaz dua et bekle bakalım hayırlısı olsun bana da yaz mutlaka rabbim saglıklı sıhhatli nasip etsinHaklisin ama ne bileyim ya normal herhalde bu yasadiklarim
İyiyim adetim dundu gecti suan.adet olcak gibi agrjm var baska bisey yok ins olmaz.doktora gittim bugun.Yarin kan vericem aksam 19 da ilk verdigim kan saatinde carsamba gostericem bakalim.cokta kan vermek istemiyorum diger gebeliklerde delik desik oldum gerek yok erken daha.Damlasu18 kuzum nasılsın? Durumlar nedir? Değerine başka baktırdın mı?
İnşallah her şey yolunda giderİyiyim adetim dundu gecti suan.adet olcak gibi agrjm var baska bisey yok ins olmaz.doktora gittim bugun.Yarin kan vericem aksam 19 da ilk verdigim kan saatinde carsamba gostericem bakalim.cokta kan vermek istemiyorum diger gebeliklerde delik desik oldum gerek yok erken daha.
Canim kimyasallarin kacinci gunde kanama başlamıştı. Benim 1 kimyasalim var suan hamileyim adetim 1 hafta gecti haftaya muayene gidecem beklemedeyim.bende senin gibi her an kimyasal olaxak korkum varİyiyim adetim dundu gecti suan.adet olcak gibi agrjm var baska bisey yok ins olmaz.doktora gittim bugun.Yarin kan vericem aksam 19 da ilk verdigim kan saatinde carsamba gostericem bakalim.cokta kan vermek istemiyorum diger gebeliklerde delik desik oldum gerek yok erken daha.
Biri bir hafta biri 4 gun gecinceCanim kimyasallarin kacinci gunde kanama başlamıştı. Benim 1 kimyasalim var suan hamileyim adetim 1 hafta gecti haftaya muayene gidecem beklemedeyim.bende senin gibi her an kimyasal olaxak korkum var
Guzel degern iki katı artmıs canım isteArkadaslar 5 kasimd kan vermistim 33.26 di. 4 gun sonra verdim 111.07 yine kimyasal gebelik.hissetmistim
En az %60 armasi gerekiyo sizde armis gibiArkadaslar 5 kasimd kan vermistim 33.26 di. 4 gun sonra verdim 111.07 yine kimyasal gebelik.hissetmistim
Neresi guzel acaba 133 ustu cikmasi lazimdi 2 kat artis yokGuzel degern iki katı artmıs canım iste
Doktorlar hep 2 kat der suan oyle birsey yokEn az %60 armasi gerekiyo sizde armis gibikotuyu cagirmayin belki sagliklidir bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?