- 29 Nisan 2020
- 19
- 8
- 6
- 35
- Konu Sahibi Solanahtarr
-
Bence kan vermelisinMerhaba hanımlar 3.5 yıllık evliyiz 3 ay önce korunmayı bıraktık. Geçen ay doktor çatlama ile bir problemimin olduğunu ama basit bir sebep olduğu için ilaç vermedi ve denememizi istedi. Ben de bu ay incir ve havuç kürü denedim. Adetime 1 hafta var daha dayanamadım dün ve bu sabah normal gebelik testi yaptım lanoquick marka yapar yapmaz ikinci silik bir çizgi çıktı. Ama bu kuruma çizgisi mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum. Daha önceden böyle bir sonuçlar karşılaşan var mı? Üstte ki foto dün , ikincisi bugünün.
Bence hamilesinizMerhaba hanımlar 3.5 yıllık evliyiz 3 ay önce korunmayı bıraktık. Geçen ay doktor çatlama ile bir problemimin olduğunu ama basit bir sebep olduğu için ilaç vermedi ve denememizi istedi. Ben de bu ay incir ve havuç kürü denedim. Adetime 1 hafta var daha dayanamadım dün ve bu sabah normal gebelik testi yaptım lanoquick marka yapar yapmaz ikinci silik bir çizgi çıktı. Ama bu kuruma çizgisi mi yoksa başka birşey mi bilmiyorum. Daha önceden böyle bir sonuçlar karşılaşan var mı? Üstte ki foto dün , ikincisi bugünün.
Evet hamileymişim :)) teşekkür ederimBence hamilesiniz
Ne demekEvet hamileymişim :)) teşekkür ederim
Evet hamileymişim :)) teşekkür ederimBence hamilesiniz
1 gün sonra baktırdım 36 çıktı. Ama adetime 8 gün vardı.Ne demekbu silik çizgi zamanı kan değeriniz kaç çıkmıştı acaba
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Belirtiniz var mıydı?Evet hamileymişim :)) teşekkür ederim
Merhaba nasıl ilerledi gebeliğiniz herşey yolundadır umarım bende sizin gibi silik çizgi gördüm dün adetime 6 gün var kan vermeye korkuyorumTeşekkür ederim amin , inşallah. İsteyen herkesin bir an önce pozitif sonuçlar görür inşallah. Kasık ağrım çoktu ama asıl belirtim gögüslerimdi. Gögüs ağrısı çok çekiyordum birde göğsüm çok büyümüştü ucu da büyümüştü.
En son adetiniz kacMerhaba, dün keseyi gördük çok şükür her şey iyi. Benim size naçizane önerim adetinizin bitmesini bekleyin. Adet günüm hcg 1500 doktor erken daha dedi 1 hafta daha kese için bekledim. 2 hafta o kadar stres oldum ki. Erken öğrenmenin bir faydası yok gerçekten. Şimdi de 2 hafta kalp atımı için bekleyeceğim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, istediğiniz sonuçları görürsünüz.
Benimde testim böyle çıktı ama ümitlenmek istemiyorum çünkü adetime 9 10 gün falan var sizce sonuç nedirMerhaba, dün keseyi gördük çok şükür her şey iyi. Benim size naçizane önerim adetinizin bitmesini bekleyin. Adet günüm hcg 1500 doktor erken daha dedi 1 hafta daha kese için bekledim. 2 hafta o kadar stres oldum ki. Erken öğrenmenin bir faydası yok gerçekten. Şimdi de 2 hafta kalp atımı için bekleyeceğim. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, istediğiniz sonuçları görürsünüz.
Var gibi duruyor canm.Benimde testim böyle çıktı ama ümitlenmek istemiyorum çünkü adetime 9 10 gün falan var sizce sonuç nedir
Bugün de belimin sol tarafı adet olacakmışım gibi ağrıyor ara ara ama daha 9 gün var adetime acaba neyden olurVar gibi duruyor canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?