- Konu Sahibi Solanahtarr
-
Ayy insallah ağlayacağım tüp bebek denedik olmadi sonra bi sürü saglik sorunu yaşadım elim ayağım titriyor şu anEvet çizgi var hemen çıktıysa muhtemelen hamilesinizdir tebrik ederim:)
Iki çizgi neredeyse aynı anda cıktı hala inanamıyorumEvet çizgi var hemen çıktıysa muhtemelen hamilesinizdir tebrik ederim:)
Benim de öyle olmuştu. Hcg verin muhtemelen kanda da çıkacaktır.Iki çizgi neredeyse aynı anda cıktı hala inanamıyorum
Ben zaten çok erken çıkmaz diye umursamadan yaptım hiç farketmedim 2 saat sonra bi bakıyım yinede dedim bu şekilde gördüm
Meraba demiş bebişiniz size saglicakla kucaginiza alin insaAllah. Rabbim nekadar buyuksun okadar tedaviden sonra kendiliginden olmusMerhaba bladet tarihim bu gün ben sabahı beklemedim şimdi test yaptım sanki silik bi çizgi var yoksa bana mı öyle geliyor
Yarın sabah ilk isim o olacakBenim de öyle olmuştu. Hcg verin muhtemelen kanda da çıkacaktır.
Evet burda çok okumuştum tedaviyle olması sonra kendiliğinden oldu ama hiç ihtimal vermiyordum insallah hayırlısıyla vardır ve sağlıkla gelir. Çok teşekkür ederim.Meraba demiş bebişiniz size saglicakla kucaginiza alin insaAllah. Rabbim nekadar buyuksun okadar tedaviden sonra kendiliginden olmus
Var canım var kuruma çizgisi bu kadar pembe olmaz. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba bladet tarihim bu gün ben sabahı beklemedim şimdi test yaptım sanki silik bi çizgi var yoksa bana mı öyle geliyor
İnsaAllah canim bir an once kan testi ver. Guzel haberlerle geleceksin inaniyorumEvet burda çok okumuştum tedaviyle olması sonra kendiliğinden oldu ama hiç ihtimal vermiyordum insallah hayırlısıyla vardır ve sağlıkla gelir. Çok teşekkür ederim.
Amin çok tesekkurlerVar canım var kuruma çizgisi bu kadar pembe olmaz. Sağlıkla gelsin inşallah
Inşallah çok sağ olunİnsaAllah canim bir an once kan testi ver. Guzel haberlerle geleceksin inaniyorum
Amin canım inşallah pozitiftir dualarınıza ihtiyacım var10 dakikadan sonra çıkan cizgiler kuruma cizgisi ama iki saat sonra baktim pozitifti deyip hamile oldugunu ogrenenlerde var burda hakkinizda hayirlisi olsun
Rabbim en kisa zamanda sana bana ve iateyen herkese nasip etsin insaAllahAmin canım inşallah pozitiftir dualarınıza ihtiyacım var
Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu mübarek ayın hürmetineRabbim en kisa zamanda sana bana ve iateyen herkese nasip etsin insaAllah
Su anda okunan ezanlar hurmetine sana actigimiz eller hürmetine duamıza en ictenlikle akıttığımız gözyaşlarımız hürmetine bugunki Mubarek Ramazanı Şerif hürmetine sen gönüllerimizin muradinı ver YaRabbim Ramazan Bayramında çifte bayram sevincini yasamayi bizlere nasip eyle YaRabbim amin amin amin ecmainAmin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu mübarek ayın hürmetine
Allah kabul etsin inşallah canım güzel hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahSu anda okunan ezanlar hurmetine sana actigimiz eller hürmetine duamıza en ictenlikle akıttığımız gözyaşlarımız hürmetine bugunki Mubarek Ramazanı Şerif hürmetine sen gönüllerimizin muradinı ver YaRabbim Ramazan Bayramında çifte bayram sevincini yasamayi bizlere nasip eyle YaRabbim amin amin amin ecmain
Bende senden bekliyorum canim etiketleyelim birbirimiziAllah kabul etsin inşallah canım güzel hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Tamamdır canımBende senden bekliyorum canim etiketleyelim birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?