Gebelik testi ikinci çizgi silik

10 dakikadan sonra çıkan cizgiler kuruma cizgisi ama iki saat sonra baktim pozitifti deyip hamile oldugunu ogrenenlerde var burda hakkinizda hayirlisi olsun
Ben zaten çok erken çıkmaz diye umursamadan yaptım hiç farketmedim 2 saat sonra bi bakıyım yinede dedim bu şekilde gördüm

Merhaba bladet tarihim bu gün ben sabahı beklemedim şimdi test yaptım sanki silik bi çizgi var yoksa bana mı öyle geliyor
Meraba demiş bebişiniz size saglicakla kucaginiza alin insaAllah. Rabbim nekadar buyuksun okadar tedaviden sonra kendiliginden olmus

Meraba demiş bebişiniz size saglicakla kucaginiza alin insaAllah. Rabbim nekadar buyuksun okadar tedaviden sonra kendiliginden olmus
Evet burda çok okumuştum tedaviyle olması sonra kendiliğinden oldu ama hiç ihtimal vermiyordum insallah hayırlısıyla vardır ve sağlıkla gelir. Çok teşekkür ederim.

Evet burda çok okumuştum tedaviyle olması sonra kendiliğinden oldu ama hiç ihtimal vermiyordum insallah hayırlısıyla vardır ve sağlıkla gelir. Çok teşekkür ederim.
İnsaAllah canim bir an once kan testi ver. Guzel haberlerle geleceksin inaniyorum

Amin inşallah canım isteyen herkese nasip etsin rabbim bu mübarek ayın hürmetine
Su anda okunan ezanlar hurmetine sana actigimiz eller hürmetine duamıza en ictenlikle akıttığımız gözyaşlarımız hürmetine bugunki Mubarek Ramazanı Şerif hürmetine sen gönüllerimizin muradinı ver YaRabbim Ramazan Bayramında çifte bayram sevincini yasamayi bizlere nasip eyle YaRabbim amin amin amin ecmain

Allah kabul etsin inşallah canım güzel hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

Günaydın arkadaslar ben bu sabah testi tekrar yaptım daha silik cıktı boşuna sevindim galiba kan testi için bi kaç gün beklemeye karar verdim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Ben dayanamadım test yaptırdım sonuç 66 çıktı adetim de 2 gün geçti çok az degil mi bu deger bilgisi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…