En az 12 gun gecmesi gerekir. Kan verseniz cikabilir ama henuz erkenKızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
10 gün sonra çıkar yazanlar olmuş ama beklemeli miyimEn az 12 gun gecmesi gerekir. Kan verseniz cikabilir ama henuz erken
Kanda çıkar kuzum, eger kan degil testi bekliceksen en az 12 gun ki o bile net olmaz. En neti biliyorsun ki kan10 gün sonra çıkar yazanlar olmuş ama beklemeli miyim
Kan vereceğim kuzum kanda çıkar mı ay günler geçmiyor o yüzden hemen baktırmak istiyorumKanda çıkar kuzum, eger kan degil testi bekliceksen en az 12 gun ki o bile net olmaz. En neti biliyorsun ki kan
Cikar diye umut ediyorum, inşallah da pozitiftirKan vereceğim kuzum kanda çıkar mı ay günler geçmiyor o yüzden hemen baktırmak istiyorum
İnşallah pozitiftir pozitifi gördüğünü düşünmek bile çok heyecanlandırıyorCikar diye umut ediyorum, inşallah da pozitiftir
Ama emin ol erken öğrenmek çok kötügunler simdi bi umut geçiyor oyle olduğunda sağlıklı mi degil mi korkusuyla hiç geçmiyor
Benimde 4 kasım ve 5 kasımdı yumurtlama tarihim heyecanla bekliyorumKızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
Yaa aynı sayılırBenimde 4 kasım ve 5 kasımdı yumurtlama tarihim heyecanla bekliyorum
Evet kuzum insanı yıpratıyor erken öğrenmek bende geçen ay yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim az çıktı 2 gün sonra tekrar verdim %25 bi artış vardı sonra düştü zaten kimyasalmışYaa aynı sayılırAcaba kan vermekte çok mu acele ettim ben
Pcos luyum o yüzden adet tarihimi tam bilmiyorumÇok erken.Pozitif de olsa negatif de olsa yanıltıcı olur.Bence adet tarihinizi bekleyin
O zaman bı kaç gün daha mi bekleseniz.Umarim güzel haberler tez zamanda gelirPcos luyum o yüzden adet tarihimi tam bilmiyorum
Evet ben de haftaya pazartesi ye kadar beklemeye karar verdimO zaman bı kaç gün daha mi bekleseniz.Umarim güzel haberler tez zamanda gelir
İnşallah kuzum haberleşirizO zaman gebelik ihtimali de olabilir değil mi benim için de
İnşallah sen öğrenirsen söyle mutlaka ben de yaptırayım tahlilİnşallah kuzum haberleşiriz
Tamam kuzucumİnşallah sen öğrenirsen söyle mutlaka ben de yaptırayım tahlil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?