Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ne zaman belli olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mavisss21

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
164
66
18
Kızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce

Kızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
En az 12 gun gecmesi gerekir. Kan verseniz cikabilir ama henuz erken

Kan vereceğim kuzum kanda çıkar mı ay günler geçmiyor o yüzden hemen baktırmak istiyorum
Cikar diye umut ediyorum, inşallah da pozitiftir
Ama emin ol erken öğrenmek çok kötü gunler simdi bi umut geçiyor oyle olduğunda sağlıklı mi degil mi korkusuyla hiç geçmiyor

Benimde 4 kasım ve 5 kasımdı yumurtlama tarihim heyecanla bekliyorum

Yaa aynı sayılır Acaba kan vermekte çok mu acele ettim ben
Evet kuzum insanı yıpratıyor erken öğrenmek bende geçen ay yumurtlamadan 12 gün sonra kan verdim az çıktı 2 gün sonra tekrar verdim %25 bi artış vardı sonra düştü zaten kimyasalmış

Çok erken.Pozitif de olsa negatif de olsa yanıltıcı olur.Bence adet tarihinizi bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…