- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
Adetime dört gün kala betam 330 şu ikiz diye yüksek çıkmış olabilirYok 28 günde bir oluyorum düzenli adetim
Sizce var mı ? Bat 3 aralıkProdoctor diye erken gebelik testi canım
Maalesef ben çizgi görmedim ama adete 4 gün kala tekrar deneyin. Belki daha erkendir.Sizce var mı ? Bat 3 aralık
Beta 3.47 çıktı sizce yükselir mi ?Maalesef ben çizgi görmedim ama adete 4 gün kala tekrar deneyin. Belki daha erkendir.
İnanın hiç bilmiyorum ama böyle durumlarda 1 küsürden yükselen bile olmuş. O yüzden takip edin. 3 gün sonra tekrar kan verin. Bat ne zamandı sizin?Beta 3.47 çıktı sizce yükselir mi ?
3 Aralıkİnanın hiç bilmiyorum ama böyle durumlarda 1 küsürden yükselen bile olmuş. O yüzden takip edin. 3 gün sonra tekrar kan verin. Bat ne zamandı sizin?
Daha erken bence. Biraz daha bekleyin. Çok zor beklemek ama en dopru sonuç adeti geçince ya da 2 3 gün kala çıkıyor.3 Aralık
Ama ihtimal var değil mi ?Daha erken bence. Biraz daha bekleyin. Çok zor beklemek ama en dopru sonuç adeti geçince ya da 2 3 gün kala çıkıyor.
Umurlandırmak istemem canım ama evet olabilir. Yalnız olmayabilir de.Ama ihtimal var değil mi ?
İnşallah vardır.Umurlandırmak istemem canım ama evet olabilir. Yalnız olmayabilir de.
Bence hamilesiniz.2 gün sonra tekrar verin .Beta 3.47 çıktı sizce yükselir mi ?
Ay bence de hamilesiniz inşallahBeta 3.47 çıktı sizce yükselir mi ?
Bilemiyorum bugün yine test verdim sonucu bekliyorumNe oldu sonuç? Merak ettim. I sallah hmilesisinizdir
İnşallah değeriniz artmıştırBilemiyorum bugün yine test verdim sonucu bekliyorum
0.10 çıktıİnşallah değeriniz artmıştır
Üzüldüm .hayırlısı olsun0.10 çıktı
Teşekkür ederimÜzüldüm .hayırlısı olsun
Herseyin hayırlısı olsun canı hakkında. Üzülme birdaha denersiniz0.10 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?