- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
Benim de 7 gün var bata bende de bazı belirtiler var ama psikolojik diyorlarKızlar benim de yumurtalam günüm 13 kasım gösteriyordu takvimde çokta güvenmediğim için o gün ondan önceki ve sonraki günler eşimle beraber olduk. Kendi çapımda ufak tefek rahatsızlıklarım vardı fakat bugün aşırı uyku halsizlik kasıklarda ağrı ve ayağa kalkınca göz kararması oluyor. Bat a daha 8 gün var. Normal mi bunlar? Hamilelik belirtileri olabilir mi?
Merhaba ne yaptınız test yaptınız mı ? Benimde sizinle aynı gibi tarihlerKızlar benim de yumurtalam günüm 13 kasım gösteriyordu takvimde çokta güvenmediğim için o gün ondan önceki ve sonraki günler eşimle beraber olduk. Kendi çapımda ufak tefek rahatsızlıklarım vardı fakat bugün aşırı uyku halsizlik kasıklarda ağrı ve ayağa kalkınca göz kararması oluyor. Bat a daha 8 gün var. Normal mi bunlar? Hamilelik belirtileri olabilir mi?
Merhaba canım evet test yaptım bu şekilde çıktı ama emin olamadım çarşamba kan vereceğim.Merhaba ne yaptınız test yaptınız mı ? Benimde sizinle aynı gibi tarihler
Hangi marka bu test arkadaşım. Bende yapayım şüpheleniyorumMerhaba canım evet test yaptım bu şekilde çıktı ama emin olamadım çarşamba kan vereceğim.
Prodoctor diye erken gebelik testi canımHangi marka bu test arkadaşım. Bende yapayım şüpheleniyorum
Teşekkür ederim isteyeyim nettenProdoctor diye erken gebelik testi canım
Ne oldu durumunuz merak ettim benim de yedi ay önce sekizinci gün idararda silik çıkmıştı bir gün sonra kan verdim 1.44 çıktı yok sandım 13. Gün verdiğimde 330 olmuştu ikizdi yavrularım biri kız biri erkek ama ne yazık ki iki ay önce beş aylıkken rahim ağzı açıldı doğum başladı oğlum bir hafta kızım üç saat yaşayabilirPcos luyum o yüzden adet tarihimi tam bilmiyorum
Bugün doktora gittim gebe olabilirsin ama bu hafta adet de olabilirsin dedi kan tahlili bir daha vermedim açıkçası hayal kırıklığı yaşamamak için.Bu haftasonuna kadar adet olmazsam vereceğim doktor da gebelik de olabilir dedi çünküNe oldu durumunuz merak ettim benim de yedi ay önce sekizinci gün idararda silik çıkmıştı bir gün sonra kan verdim 1.44 çıktı yok sandım 13. Gün verdiğimde 330 olmuştu ikizdi yavrularım biri kız biri erkek ama ne yazık ki iki ay önce beş aylıkken rahim ağzı açıldı doğum başladı oğlum bir hafta kızım üç saat yaşayabilirinşallah gebesinizdir
İnşallahNe oldu durumunuz merak ettim benim de yedi ay önce sekizinci gün idararda silik çıkmıştı bir gün sonra kan verdim 1.44 çıktı yok sandım 13. Gün verdiğimde 330 olmuştu ikizdi yavrularım biri kız biri erkek ama ne yazık ki iki ay önce beş aylıkken rahim ağzı açıldı doğum başladı oğlum bir hafta kızım üç saat yaşayabilirinşallah gebesinizdir
Sizinde mi adetiniz düzensizdi . Ayrıca yavrulariniza çok üzüldümNe oldu durumunuz merak ettim benim de yedi ay önce sekizinci gün idararda silik çıkmıştı bir gün sonra kan verdim 1.44 çıktı yok sandım 13. Gün verdiğimde 330 olmuştu ikizdi yavrularım biri kız biri erkek ama ne yazık ki iki ay önce beş aylıkken rahim ağzı açıldı doğum başladı oğlum bir hafta kızım üç saat yaşayabilirinşallah gebesinizdir
Yumurtlama gününü biliyormusun?Merhaba canım evet test yaptım bu şekilde çıktı ama emin olamadım çarşamba kan vereceğim.
Kasım 13 gösteriyordu takvimde. Tabi biz 9 10 11 13 ve 15 kasımda beraber olduk.Yumurtlama gününü biliyormusun?
Bat tarihlerimiz aynı ondan sonrdum ben geçen salı yumurtlama gördümKasım 13 gösteriyordu takvimde. Tabi biz 9 10 11 13 ve 15 kasımda beraber olduk.
Dönem uzunluğu farklıdır belki. Her kişinin bir değil maalesef benim çok oynuyor sanırım düzensiz. 27 30 arası adet olabilirim tabi hamile değilsemBat tarihlerimiz aynı ondan sonrdum ben geçen salı yumurtlama gördüm
Bende 25 26 hasta olabilirim her ay 1gun erkenden oluyorum 30 günde bir adet olurum normalde. Önceki takip ettiklerimde erken yumurtlama olmuştu bu sefer geç olduDönem uzunluğu farklıdır belki. Her kişinin bir değil maalesef benim çok oynuyor sanırım düzensiz. 27 30 arası adet olabilirim tabi hamile değilsem
Anladım canım valla ben takvimden takip ettim olmamışsa bu ay ovülasyan testi alacağım bir de öyle deneyeceğimBende 25 26 hasta olabilirim her ay 1gun erkenden oluyorum 30 günde bir adet olurum normalde. Önceki takip ettiklerimde erken yumurtlama olmuştu bu sefer geç oldu
Hayırlısı olsun ne zaman kan veriyorsun inşallah gerek kalmaz ovulasyon testine falanAnladım canım valla ben takvimden takip ettim olmamışsa bu ay ovülasyan testi alacağım bir de öyle deneyeceğim
Amin inşallah. Yarın gideceğiz ama hava koşullarına bağlı tabi.Hayırlısı olsun ne zaman kan veriyorsun inşallah gerek kalmaz ovulasyon testine falan
Yok 28 günde bir oluyorum düzenli adetimSizinde mi adetiniz düzensizdi . Ayrıca yavrulariniza çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?