Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ne zaman belli olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 7 gün var bata bende de bazı belirtiler var ama psikolojik diyorlar

Merhaba ne yaptınız test yaptınız mı ? Benimde sizinle aynı gibi tarihler

Merhaba ne yaptınız test yaptınız mı ? Benimde sizinle aynı gibi tarihler
Merhaba canım evet test yaptım bu şekilde çıktı ama emin olamadım çarşamba kan vereceğim.

Eklentiler

• 1637612270672453460636967548711.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 75
Pcos luyum o yüzden adet tarihimi tam bilmiyorum
Ne oldu durumunuz merak ettim benim de yedi ay önce sekizinci gün idararda silik çıkmıştı bir gün sonra kan verdim 1.44 çıktı yok sandım 13. Gün verdiğimde 330 olmuştu ikizdi yavrularım biri kız biri erkek ama ne yazık ki iki ay önce beş aylıkken rahim ağzı açıldı doğum başladı oğlum bir hafta kızım üç saat yaşayabilir inşallah gebesinizdir

Bugün doktora gittim gebe olabilirsin ama bu hafta adet de olabilirsin dedi kan tahlili bir daha vermedim açıkçası hayal kırıklığı yaşamamak için.Bu haftasonuna kadar adet olmazsam vereceğim doktor da gebelik de olabilir dedi çünkü

İnşallah Sizin adınıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda hayırlı güzel evlatlarınıza yeniden kavuşursunuz

Sizinde mi adetiniz düzensizdi . Ayrıca yavrulariniza çok üzüldüm

Dönem uzunluğu farklıdır belki. Her kişinin bir değil maalesef benim çok oynuyor sanırım düzensiz. 27 30 arası adet olabilirim tabi hamile değilsem
Bende 25 26 hasta olabilirim her ay 1gun erkenden oluyorum 30 günde bir adet olurum normalde. Önceki takip ettiklerimde erken yumurtlama olmuştu bu sefer geç oldu

Bende 25 26 hasta olabilirim her ay 1gun erkenden oluyorum 30 günde bir adet olurum normalde. Önceki takip ettiklerimde erken yumurtlama olmuştu bu sefer geç oldu
Anladım canım valla ben takvimden takip ettim olmamışsa bu ay ovülasyan testi alacağım bir de öyle deneyeceğim

Anladım canım valla ben takvimden takip ettim olmamışsa bu ay ovülasyan testi alacağım bir de öyle deneyeceğim
Hayırlısı olsun ne zaman kan veriyorsun inşallah gerek kalmaz ovulasyon testine falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…