Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ne zaman belli olur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ERKEN GEBELİK TESTİNİ NE ZAMAN YAPMAK LAZIM.KULLANAN VARMI.VARSA EN İYİ MARKA HANGİSİ

Kızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
Benim de 1 kasim yumurtlama gunumdu yarın kan testi vereceğim meraktan öleceğim acaba tuttu mu diye idrar yapmiyorum negatif görmekten bıktım artık direk kan verip bu işe bir son vereceğim

Kızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
adetiniz düzenliyse iki üç gün gecikince kasette yapabilirsiniz ya da kan testi

Kızlar bugün 13.gün 2.58 çıktı kan tahlili pazartesi 2.12 çıkmıştı kesin olarak gebelik yoktur değil mi

Canım çıktı mı sonuçlar hayırlı haberler inşallah
Maalesef aşırı heveslenmistim ama kalp kırıklığı oldu biraz bu sıralar herkesin gecikiyor sanırım bir sürü denk geldim çünkü sanırım mevsimsel ama hala adet olmadım bu ayı pas geçecek gibiyim 3 ay önce kadın doğuma gitmiştim bir sorunum yoktu ama

Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip etmeye başladım uygulamalarını bir deneyecegim umarım işe yarar her ay aynı üzüntü yiyip icmedigim şey kalmadı
Ben de aynı durumdayım bu ay çok heveslenmiştim ama maalesef yine hüsran en güzel zamanda olur inşallah tez zamanda

Kızlar benim de yumurtalam günüm 13 kasım gösteriyordu takvimde çokta güvenmediğim için o gün ondan önceki ve sonraki günler eşimle beraber olduk. Kendi çapımda ufak tefek rahatsızlıklarım vardı fakat bugün aşırı uyku halsizlik kasıklarda ağrı ve ayağa kalkınca göz kararması oluyor. Bat a daha 8 gün var. Normal mi bunlar? Hamilelik belirtileri olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…