Ben de bilmiyorum canım ama beta hcg yükselmeye başladığında akıntı oluyormuşMerhaba kızlar birşey soracağım adete kaç gün kala test yapılmalı en erken
Basıl bir akıntı kuzum benden 3 gündür beyaz akıntı geliyorBen de bilmiyorum canım ama beta hcg yükselmeye başladığında akıntı oluyormuş
Benim de 1 kasim yumurtlama gunumdu yarın kan testi vereceğim meraktan öleceğim acaba tuttu mu diye idrar yapmiyorum negatif görmekten bıktım artık direk kan verip bu işe bir son vereceğimKızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
Evet kuzum beyaz akıntıymış bende de birkaç gündür ara ara geliyor ama sürekli değilBasıl bir akıntı kuzum benden 3 gündür beyaz akıntı geliyor
Yaa çok heyecanlı inşallah pozitiftirBenim de 1 kasim yumurtlama gunumdu yarın kan testi vereceğim meraktan öleceğim acaba tuttu mu diye idrar yapmiyorum negatif görmekten bıktım artık direk kan verip bu işe bir son vereceğim
Predoctor iyi diyorlar ama bence en sağlamı kan vermek canımERKEN GEBELİK TESTİNİ NE ZAMAN YAPMAK LAZIM.KULLANAN VARMI.VARSA EN İYİ MARKA HANGİSİ
Verdim bakalım yarın çıkar diye tahmin ediyorum mutlaka haber veririmYaa çok heyecanlı inşallah pozitiftirGüzel haberlerini bekliyoruz
Bugün de çıkar bence e nabızdan takip et canım mutlakaVerdim bakalım yarın çıkar diye tahmin ediyorum mutlaka haber veririm
adetiniz düzenliyse iki üç gün gecikince kasette yapabilirsiniz ya da kan testiKızlar merhaba yumurtlama 5 Kasım dı değerlendirdik gebelik testi en erken kaç günde belli olur kanda ve idrarda çok sabırsızlanıyorum bugün yapsam sonuç verir mi sizce
Pcos var adetim hiç düzenli değil o yüzden yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur dedimadetiniz düzenliyse iki üç gün gecikince kasette yapabilirsiniz ya da kan testi
zaten kan testi de yaptırmışsınız ben geride kaldımPcos var adetim hiç düzenli değil o yüzden yumurtlamadan kaç gün sonra belli olur dedim
Evet yaptırdım ama erken yaptırmışım birkaç gün sonra tekrar yaptıracağımzaten kan testi de yaptırmışsınız ben geride kaldım
Canım çıktı mı sonuçlar hayırlı haberler inşallahVerdim bakalım yarın çıkar diye tahmin ediyorum mutlaka haber veririm
Hayır yok kesinlikleKızlar bugün 13.gün 2.58 çıktı kan tahlili pazartesi 2.12 çıkmıştı kesin olarak gebelik yoktur değil mi
MaalesefCanım çıktı mı sonuçlar hayırlı haberler inşallah
Bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip etmeye başladım uygulamalarını bir deneyecegim umarım işe yarar her ay aynı üzüntü yiyip icmedigim şey kalmadıCanım çıktı mı sonuçlar hayırlı haberler inşallah
Ben de aynı durumdayım bu ay çok heveslenmiştim ama maalesef yine hüsran en güzel zamanda olur inşallah tez zamandaBir gebenin günlüğü diye bir sayfa var orayı takip etmeye başladım uygulamalarını bir deneyecegim umarım işe yarar her ay aynı üzüntü yiyip icmedigim şey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?