Sen verdinmi kanPeki verdin mi kanben daha çok merak ediyorum sanırım
Yok ben vermedim az önce gittim erken gebelik testi aldım daha belirgin çıktı iyice belirginleşen kadar bekleyim dıyorumSen verdinmi kan
İnşaAllah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbim :)
fotograf atin bakalim isterseniz. bendemi yapsam acaba benide cesaretlendirdinizYok ben vermedim az önce gittim erken gebelik testi aldım daha belirgin çıktı iyice belirginleşen kadar bekleyim dıyorum
Bence yapın çünkü sizin adet tarihine 3 gün kalmıştı erken gebelik testi yaparsanız çıkar bence . Hadi varsa yap heyecanlandımfotograf atin bakalim isterseniz. bendemi yapsam acaba benide cesaretlendirdiniz
var ama cesaretim yok bide sabah ilk idrarla daha dogru sonuc alinir derlerya hep sabah yaptim o yuzdenBence yapın çünkü sizin adet tarihine 3 gün kalmıştı erken gebelik testi yaparsanız çıkar bence . Hadi varsa yap heyecanlandım
var ama cesaretim yok bide sabah ilk idrarla daha dogru sonuc alinir derlerya hep sabah yaptim o yuzden
Çok kötü bı gece geçirdik görümcem hastalandı falan sabahladik sonra da ise geldim vaktim olmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı regl günüme de bakalım hayırlısı senin son durum neSabah idrarı ile test yaptınız mı
Çok geçmiş olsun bende kan sonucumu bekliyorumÇok kötü bı gece geçirdik görümcem hastalandı falan sabahladik sonra da ise geldim vaktim olmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı regl günüme de bakalım hayırlısı senin son durum ne
Teşekkür ederim senin adetine kac gün kaldı bide kan sonucunu yazmayı unutma çok merak ediyorumÇok geçmiş olsun bende kan sonucumu bekliyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsinÇok geçmiş olsun bende kan sonucumu bekliyorum
Aminnnnnİnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin
Valla 2 kat heyecan yaşıyorum hem senin adına hem kendi adımaAminnnnn4 gün var benim adete . Bakalım bemde merakla sonucu bekliyorum belli olur olmaz hemen yazacagım
Ben çizgiyi hiç göremedim eğer hamilelik olsa brlirgin olurdu ama çok erken yapmışsınız doğru sonucu alabilmrk için adetinizin geçmesini beklemelisiniz ayrıca testi yaptıkdan sonra sonuç 2 dakikada brlli olur 7 8 dakika bekledikden sonra çıkan çizgi kasrtin çizgisidir. İnşallah Allahım size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip ederKızlar merhaba adetime 10 gün var bu sabah bebetime marka kaset ters yaptım 10 dkk içinde silik çizgi çıktı . Bu marka test için yanıltıcı sonuç verebilir diyorlar . Adete 10 gün kala böyle bir sonuç çıkar mı aha çok var
Halen çıkmadı sonuçValla 2 kat heyecan yaşıyorum hem senin adına hem kendi adıma
Tüh ya olsun sonuç hayırlı olsun daHalen çıkmadı sonuçsağlık ocağında gec çıkıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?