Gebelik testi silik çizgi acilll

fotograf atin bakalim isterseniz. bendemi yapsam acaba benide cesaretlendirdiniz
Bence yapın çünkü sizin adet tarihine 3 gün kalmıştı erken gebelik testi yaparsanız çıkar bence . Hadi varsa yap heyecanlandım

Eklentiler

• 1B10D595-E204-4D5D-802C-0A41924A9B8A.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 222
Valla ben ıkı tane almıştım çıkmaz sa sabah yaparım diye . Birde iki saat öncesinden sıvı alımını bıraktım . Yarın sabah tekrar yapıcam bakalım insallah netleşir çünkü regliye 5 gün var erken öğrenmiş oldum umarım kimyasal olmaz

Sabah idrarı ile test yaptınız mı
Çok kötü bı gece geçirdik görümcem hastalandı falan sabahladik sonra da ise geldim vaktim olmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum 2 gün kaldı regl günüme de bakalım hayırlısı senin son durum ne

Çok geçmiş olsun bende kan sonucumu bekliyorum

Ben çizgiyi hiç göremedim eğer hamilelik olsa brlirgin olurdu ama çok erken yapmışsınız doğru sonucu alabilmrk için adetinizin geçmesini beklemelisiniz ayrıca testi yaptıkdan sonra sonuç 2 dakikada brlli olur 7 8 dakika bekledikden sonra çıkan çizgi kasrtin çizgisidir. İnşallah Allahım size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…