Aslında ara ara kasıklarım agrıyo ama inanki belirtiler adet belirtileri ile aynı tek fark baş dönmesi 1 haftadır tatlı tatlı bas dönmesi yaşıyorum onum dışımızda göğüs hassasiyeti vs çok hafif. Yarın mutlaka yap bence testi çıkar insallahTüh ya olsun sonuç hayırlı olsun dabende yarın bida test yapıp şansımı deniycem bakalım.
Belirtin var mı hiç
Bir Golgelik var sanki
Bende hiç baş dönmesi bulantı falan da yok.Aslında ara ara kasıklarım agrıyo ama inanki belirtiler adet belirtileri ile aynı tek fark baş dönmesi 1 haftadır tatlı tatlı bas dönmesi yaşıyorum onum dışımızda göğüs hassasiyeti vs çok hafif. Yarın mutlaka yap bence testi çıkar insallah
İnsallah olucak insallah valla dün gece hep dua ettim tüm isteyenlere . Birazda kafayı rahat tutmak gerekiyor inanki çok düşününce olmuyor derler o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasınBende hiç baş dönmesi bulantı falan da yok.
Kasık batması ve ara ara bel ağrısı göğüs hassasiyeti var mide yanması var ara ara
Tabi bunlar adet belirtilerinde de varolduğu için bişey diyemiyorum test yapmaya da korkuyorum 1 senedir deniyoruz yine negatif görürsem çok üzülcem bu ay cidden cok umudum vardı hsg klomen duphaston falan filan derken baya umutlandım ama bakalım hayırlısı olsun
Aminnn Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahİnsallah olucak insallah valla dün gece hep dua ettim tüm isteyenlere . Birazda kafayı rahat tutmak gerekiyor inanki çok düşününce olmuyor derler o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın
Sonucun çıktımı kaçta çıkıcakmışİnsallah olucak insallah valla dün gece hep dua ettim tüm isteyenlere . Birazda kafayı rahat tutmak gerekiyor inanki çok düşününce olmuyor derler o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın
Sonucun çıktımı kaçta çıkıcakmış
Daha çıkmamış HCG hadi bakalım yarın öğrenelim bol bol dua edelim
Keşke hastanede verseydin 1 2 saat içinde çıkıyoduAradım konuştum yarın çıkar dediler deli gibi sonuç ekranına bakıyorum devamlı ama bomboş
O kadar çok pişmanım ki özele gitmedim veya hastaneye gitmedim diye anlatamamKeşke hastanede verseydin 1 2 saat içinde çıkıyodu
Olsun sonuç güzel olsunda beklemeye değer öyle düşünO kadar çok pişmanım ki özele gitmedim veya hastaneye gitmedim diye anlatamamders olsun bana
İnsallah yaOlsun sonuç güzel olsunda beklemeye değer öyle düşün
Hadi bakalım inşallah sabah cesaret edersemİnsallah yasenden de hayırlı haberler beklıyorum sabah unutma
Ben yaptım sonuç negatif yarın kontrol günüm kan vericem inşallah seninki pozitiftir güzel sonuçlarla gelİnsallah yasenden de hayırlı haberler beklıyorum sabah unutma
Sonuç çıkmış hcg değeri 5 . Doktorumla konuştum adete 4 gün kala kan vermişsin normal bu sekılde çıkması dedi bayramdan sonra tekrar kan verip artışı takıp edilen sonrasında da doktor kontrolü insallahBen yaptım sonuç negatif yarın kontrol günüm kan vericem inşallah seninki pozitiftir güzel sonuçlarla gel
Ay cok sevindim senin adına inşallah güzel yükselir sağlıklı bı gebelik geçirirsinSonuç çıkmış hcg değeri 5 . Doktorumla konuştum adete 4 gün kala kan vermişsin normal bu sekılde çıkması dedi bayramdan sonra tekrar kan verip artışı takıp edilen sonrasında da doktor kontrolü insallah
Amin canım insallah en kısa sürede sana da nasip olucak insallahAy cok sevindim senin adına inşallah güzel yükselir sağlıklı bı gebelik geçirirsin
Amin canım inşallahAmin canım insallah en kısa sürede sana da nasip olucak insallah
Yarını beklemek istemedim bugün gittim doktora kontrolüm yarın ama yinede kan istedi verdim bakalım sonuç neAmin canım insallah en kısa sürede sana da nasip olucak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?