Gebelik testi silik çizgi acilll

Tüh ya olsun sonuç hayırlı olsun da bende yarın bida test yapıp şansımı deniycem bakalım.
Belirtin var mı hiç
Aslında ara ara kasıklarım agrıyo ama inanki belirtiler adet belirtileri ile aynı tek fark baş dönmesi 1 haftadır tatlı tatlı bas dönmesi yaşıyorum onum dışımızda göğüs hassasiyeti vs çok hafif. Yarın mutlaka yap bence testi çıkar insallah

Bende hiç baş dönmesi bulantı falan da yok.
Kasık batması ve ara ara bel ağrısı göğüs hassasiyeti var mide yanması var ara ara
Tabi bunlar adet belirtilerinde de varolduğu için bişey diyemiyorum test yapmaya da korkuyorum 1 senedir deniyoruz yine negatif görürsem çok üzülcem bu ay cidden cok umudum vardı hsg klomen duphaston falan filan derken baya umutlandım ama bakalım hayırlısı olsun

İnsallah olucak insallah valla dün gece hep dua ettim tüm isteyenlere . Birazda kafayı rahat tutmak gerekiyor inanki çok düşününce olmuyor derler o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun rabbim isteyen tüm anne adaylarının kucağını boş bırakmasın

Aminnn Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Sonucun çıktımı kaçta çıkıcakmış

Ben yaptım sonuç negatif yarın kontrol günüm kan vericem inşallah seninki pozitiftir güzel sonuçlarla gel
Sonuç çıkmış hcg değeri 5 . Doktorumla konuştum adete 4 gün kala kan vermişsin normal bu sekılde çıkması dedi bayramdan sonra tekrar kan verip artışı takıp edilen sonrasında da doktor kontrolü insallah

Ay cok sevindim senin adına inşallah güzel yükselir sağlıklı bı gebelik geçirirsin

Amin canım insallah en kısa sürede sana da nasip olucak insallah
Yarını beklemek istemedim bugün gittim doktora kontrolüm yarın ama yinede kan istedi verdim bakalım sonuç ne
İsin tuhaf kısmı akıntım çoğaldı ve hiç adet belirtisi yok inşallah yaptığım testler yanlıştır yada geç döllenme falandır ne biliyim hayırlısıyla güzel sonuçları alsam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…