Gebelik testi silik çizgi acilll

Yaaaa insallah canım benim çok heyecan yaptım bende suan . Max 2 buçuk saate çıkar test sonucun hastanelerde öyle oluyor . Umarım geç döllenmedir minik bir değer bile çıksa artma yükselme ihtimali olur
Ama eger olumsuz birsey çıkarsa ki çıkmasın …
Moral bozup hayal kırıklığı yasamak yok kendini her ikisine de hazırla ben öyle yapmıştım çünkü .
Çıkacak sonuca göre kafan rahatlayacak hiç olmazsa bu yönden de bak

Okurken ufaktan ağlamış olabilirim seni hiç tanımadığım halde o kadar içten sıcak samimi hissediyorum ki.. çok teşekkür ederim desteğin için
İnşallah dediğin gibidir öyle dua ediyorum inşallah değer küçük diye test görmemiştir diyorum bahane arıyorum kendime
Hayırlısıyla gelsin inşallah

Kıyamammmm sana acaba bu ufaktan ağlama da bir belirti olabilir mi hormonlar filan
Şaka bir yana bu platformda gerçekten bayanlarım birbirine olan desteği samimiyeti çok önemli , benim daha öncesinden iki kaybım var ve insan olumsuz durumlarda gerçekten birleriyle konuşmaya anlatmaya destek görmeye çok ihtiyaç duyuyor , bizi bilen anlar ….
Sen içini ferah tut eger hayırlısı ise olsun , hayırlısı değilse olmasın bu sekılde dua edelim
Sonuç çıkınca mutlaka yaz beklemedeyim

Valla çok doğru söylüyosun destek içini dökebilcegin biri olması çok önemli cidden
Ben kimseye planladigimizi istedigimizi söylemedim ailem arkadaşlarım bilmiyo iyikide bilmiyolar çünkü her ay sorcaklardi noldu ne etti diye o yüzden bu platform çok iyi
Hastanede çalıştığım için üzerine acil diye belirtip laboratuvara kendim bıraktım hatta cihaza kadar koydum erken çıkar da işte bakıcak cesaret kimde

Süpersin dediğim gibi çıkarsa mükemmel olur çıkmazsa önümüzdeki ayları değerlendirirsiniz

Negatif çıktı önümüzdeki ay nasipse hem tatildeyim 11 gün boyunca belki böylece stresten uzak tatilde daha iyi mi olur bilmiyorum ki
Herseyin hayırlısı canım . Tatilin tadını çıkar aklına bile getirme ne zaman unutcan o zaman olcak . Bu süreç sana iyi gelicek merak etme

Herseyin hayırlısı canım . Tatilin tadını çıkar aklına bile getirme ne zaman unutcan o zaman olcak . Bu süreç sana iyi gelicek merak etme
İnşallah canım çok saol desteklerin için bayram sonrası sonuçlarını paylaş bizimle de inşallah güzel sonuclarla gelirsin

Anladım e bu güzel haber demekki bu süreç hızlanacak :) kesin çözüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…