Yaaaa insallah canım benim çok heyecan yaptım bende suan . Max 2 buçuk saate çıkar test sonucun hastanelerde öyle oluyor . Umarım geç döllenmedir minik bir değer bile çıksa artma yükselme ihtimali olurYarını beklemek istemedim bugün gittim doktora kontrolüm yarın ama yinede kan istedi verdim bakalım sonuç ne
İsin tuhaf kısmı akıntım çoğaldı ve hiç adet belirtisi yok inşallah yaptığım testler yanlıştır yada geç döllenme falandır ne biliyim hayırlısıyla güzel sonuçları alsam inşallah
Okurken ufaktan ağlamış olabilirim seni hiç tanımadığım halde o kadar içten sıcak samimi hissediyorum ki.. çok teşekkür ederim desteğin içinYaaaa insallah canım benim çok heyecan yaptım bende suan . Max 2 buçuk saate çıkar test sonucun hastanelerde öyle oluyor . Umarım geç döllenmedir minik bir değer bile çıksa artma yükselme ihtimali olur
Ama eger olumsuz birsey çıkarsa ki çıkmasın …
Moral bozup hayal kırıklığı yasamak yok kendini her ikisine de hazırla ben öyle yapmıştım çünkü .
Çıkacak sonuca göre kafan rahatlayacak hiç olmazsa bu yönden de bak
Kıyamammmm sanaOkurken ufaktan ağlamış olabilirim seni hiç tanımadığım halde o kadar içten sıcak samimi hissediyorum ki.. çok teşekkür ederim desteğin için
İnşallah dediğin gibidir öyle dua ediyorum inşallah değer küçük diye test görmemiştir diyorum bahane arıyorum kendime
Hayırlısıyla gelsin inşallah
Valla çok doğru söylüyosun destek içini dökebilcegin biri olması çok önemli ciddenKıyamammmm sanaacaba bu ufaktan ağlama da bir belirti olabilir mi hormonlar filan
Şaka bir yana bu platformda gerçekten bayanlarım birbirine olan desteği samimiyeti çok önemli , benim daha öncesinden iki kaybım var ve insan olumsuz durumlarda gerçekten birleriyle konuşmaya anlatmaya destek görmeye çok ihtiyaç duyuyor , bizi bilen anlar ….
Sen içini ferah tut eger hayırlısı ise olsun , hayırlısı değilse olmasın bu sekılde dua edelim
Sonuç çıkınca mutlaka yaz beklemedeyim
Valla çok doğru söylüyosun destek içini dökebilcegin biri olması çok önemli cidden
Ben kimseye planladigimizi istedigimizi söylemedim ailem arkadaşlarım bilmiyo iyikide bilmiyolar çünkü her ay sorcaklardi noldu ne etti diyeo yüzden bu platform çok iyi
Hastanede çalıştığım için üzerine acil diye belirtip laboratuvara kendim bıraktım hatta cihaza kadar koydum erken çıkar da işte bakıcak cesaret kimde
İnşallah vardır hayırlısıylaSüpersindediğim gibi çıkarsa mükemmel olur çıkmazsa önümüzdeki ayları değerlendirirsiniz
Negatif çıktı önümüzdeki ay nasipse hem tatildeyim 11 gün boyunca belki böylece stresten uzak tatilde daha iyi mi olur bilmiyorum kiSüpersindediğim gibi çıkarsa mükemmel olur çıkmazsa önümüzdeki ayları değerlendirirsiniz
Herseyin hayırlısı canım . Tatilin tadını çıkar aklına bile getirme ne zaman unutcan o zaman olcak . Bu süreç sana iyi gelicek merak etmeNegatif çıktı önümüzdeki ay nasipse hem tatildeyim 11 gün boyunca belki böylece stresten uzak tatilde daha iyi mi olur bilmiyorum ki
İnşallah canım çok saol desteklerin için bayram sonrası sonuçlarını paylaş bizimle deHerseyin hayırlısı canım . Tatilin tadını çıkar aklına bile getirme ne zaman unutcan o zaman olcak . Bu süreç sana iyi gelicek merak etme
İnşallah canım çok saol desteklerin için bayram sonrası sonuçlarını paylaş bizimle deinşallah güzel sonuclarla gelirsin
Doktordan geldim şimdi klomene bu ay da adetin 5. Günü başla dedi bu sefer ek olarak gynopol verdi özel ilacmis bakalım bu ay nolcakTabiki canım insallah
Doktordan geldim şimdi klomene bu ay da adetin 5. Günü başla dedi bu sefer ek olarak gynopol verdi özel ilacmis bakalım bu ay nolcak
Klomen yumurta büyütmek amaçlıPeki bu ilaçlar ne işe yarıyormuş
Klomen yumurta büyütmek amaçlı
Gynopol yumurta kalitesini ve sayısını arttırıcı bı ilaçmış
Gynopol hemen başla dedi klomen adetin 5. Günü
Bide klomen bittikden 2 gün sonra gel yumurta durumuna bakalım dedi
Evet biraz daha umutlandım inşallah olur bu seferAnladım e bu güzel haber demekki bu süreç hızlanacak :) kesin çözüm .
Evet biraz daha umutlandım inşallah olur bu sefer
Umarım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Çok teşekkür ederim yorum için.Evet….
5 Temmuz hcg : 5
7 Temmuz hcg : 47.5 çıktı umarım bu şekilde artmaya devam eder
Bayram şekeri tadında mutluluk getirsin size.Ben bayramdan sonrası için dayanamadım artışı görmek için gittim yine kan verdimsaat 17 de cıkcak sonuçları dua edin bana sağlıklı güzel bir artış olmuştur umarım
Umarım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur. Çok teşekkür ederim yorum için.
Bayram şekeri tadında mutluluk getirsin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?