Gebelik testi silik çizgi acilll

Ben bayramdan sonrası için dayanamadım artışı görmek için gittim yine kan verdim saat 17 de cıkcak sonuçları dua edin bana sağlıklı güzel bir artış olmuştur umarım
Hadi bakalım hayırlısıyla yükselsin inşallah sonuç ne çıktı

Evet….
5 Temmuz hcg : 5
7 Temmuz hcg : 47.5 çıktı umarım bu şekilde artmaya devam eder
Çok sevindim böyle devam etsin inşallah
Bende hâlâ adet olamadım hiç olcak gibide değilim kan sonucumu görmesem bı umudum olurdu ama oda yok nolcak bilmiyorum

3 ay once prp yaptrnistim. Adetlerim duzenli degil. O yuzden su kadar gün gecikti diyemuyorum . Test yaptim bu sekilde cikti. Ilk 5 dk cok hafif bi kizariklik vardi. Sonra bu sekilde oldu. Bir yorumunuz var mi? Sizce var mi birseyler?

Eklentiler

• IMG_20220714_003718.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20220714_003645.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20220714_003556.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 84
Tekrardan test verdiniz mi ne kadarda erkenden öğrenmiş oldunuz
Evet dün kan verdim tekrar 1670 çıktı yarımada keseyi görücez insallah . Yaaaa maalesef Önal’dan pişmanım ki erken öğrendiğime zaman geçmiyor acabalar çoğalıyor, sağlık olsun artık ne yapalım

3 ay once prp yaptrnistim. Adetlerim duzenli degil. O yuzden su kadar gün gecikti diyemuyorum . Test yaptim bu sekilde cikti. Ilk 5 dk cok hafif bi kizariklik vardi. Sonra bu sekilde oldu. Bir yorumunuz var mi? Sizce var mi birseyler?
Bu test bozuk gibi duruyor canım bence testi tekrarlamalısın kırmızı kısmı dağılmış çünkü

Hadi İnşaAllah gözünüz aydın sağlıkla gelsin kuzucuk

Masalllahh Allah devamini getirsin insallah saglikla kucagina alirsin. İsteyen herkese nasip etsin insallah. Ben daha kan vermesim sali gunu saglik ocaginda vericem

Sevinçten ağladımmmmm hayırlı,sağlıklı evlat olsun siz de hayırlı,sağlıklı anne baba olun inşallah

Masalllahh Allah devamini getirsin insallah saglikla kucagina alirsin. İsteyen herkese nasip etsin insallah. Ben daha kan vermesim sali gunu saglik ocaginda vericem

Sevinçten ağladımmmmm hayırlı,sağlıklı evlat olsun siz de hayırlı,sağlıklı anne baba olun inşallah
Çok çok çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın bana dua edin olur mu çünkü gebelikte kan pıhtılaşması sorunu yaşıyorum kese oluşuyor bebekde oluşuyor fakat kan gitmediği için karında ölüyor bu sekılde 3 kaybım var . Şimdi onun tasası tuttu beni insallah güzel olur hersey

Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz bende kullandım gebelikte clexan

Hic stres yapma. Kendini Allaha teslim et. Onu sana veren Allah alanda Allah. Tekrar verip yasatacak olan da Allah. Sadece teslimiyet. İnan gerisi okadar guzel gelecek ki Allahin izniyle. İnsallahhh saglikli bir sekilde kucagina alirsin insalllahhh

Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunuz bende kullandım gebelikte clexan
Kullanmıştım oğlumda ama amelıyatta rahim kendini saldı organlar kendini saldı çok fazla kan kaybettim gittim geldim öyle söyleyebilirim bunda iğneden ziyade coraspin gibi bişey istiyorum tabiki doktor bilir ama tedirginim çünkü ilk doktorum artık yok suan doktor arayışındayım . İki yer buldum ama ılgılenmediler bile bilmiyorum yani

Suan zaten teslimiyetteyim rabbim nasıl isterse öyle , nasıl bi yazı yazmışsa odur hayırlı olan eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…