Adetinize kaç gün kala öğrendiniz 72 sonucunuiki gün üst üste gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı. beta hcg sonucu 72 çıktı.pozitif ama kimyasal boyutta dediler.bir hafta on gün sonra çağırdı doktor ama içim içimi yiyor.sizce erken öğrendiğim için hcg düşük çıkmış olabilir mi? 2 gündür hcg baktırmadım baktırayaım mı beklemeli miyim..ne olur tecrbülerinizi paylaşın
Adetinize kaç gün kala öğrendiniz 72 sonuc
sat 25 ekimAdetinize kaç gün kala öğrendiniz 72 sonucunu
doktor bişey demedi bir hafta sonra gelin dedi o yüzden biraz panik oldum.normalde gecikme yaşayan biri değilim adetim çok düzenlidir testte silik çıkınca dayanamayıp kan testi yaptırdım.büyük ihtimalle çok erken öğrendim şimdi de arttı mı diye sürekli düşünüyorum bir sorun var mıdır diye. ilk hamileliğim bilmediğim için soruyorumDüşük değil ki betahcg'niz. Zaten 2 gün gecikmişsiniz sadece. Artışa bakın %60-66 civarı artıyorsa 2 günde 1 sıkıntı yoktur inşallah
şuan 4 5 günlük bir gecikme görünüyor. umarım inşallah teşekkür ederimDüşük değil ki betahcg'niz. Zaten 2 gün gecikmişsiniz sadece. Artışa bakın %60-66 civarı artıyorsa 2 günde 1 sıkıntı yoktur inşallah
Kendi kendinize sıkıntı yapmayın boşuna değer düşük olursa kimyasal falan diyorlar 2 günde bir kan verin o zamana kadar yükselmiş mi bakın benimde iki gün gecikmede 300 çıktı 3 haftalığız suan korkmayıniki gün üst üste gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı. beta hcg sonucu 72 çıktı.pozitif ama kimyasal boyutta dediler.bir hafta on gün sonra çağırdı doktor ama içim içimi yiyor.sizce erken öğrendiğim için hcg düşük çıkmış olabilir mi? 2 gündür hcg baktırmadım baktırayaım mı beklemeli miyim..ne olur tecrbülerinizi paylaşın
Doktorlar zaten hiç kesin net konuşmaz ki. Çünkü belirsiz bir durum. Şuan hamile görünüyorsunuz bu değerle. Ama iki günde bir düzenli artış önemli. Ve stres yapmayın. Sürekli kan vermeyin . Bu durum stresinizi daha da artırır.iki gün üst üste gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı. beta hcg sonucu 72 çıktı.pozitif ama kimyasal boyutta dediler.bir hafta on gün sonra çağırdı doktor ama içim içimi yiyor.sizce erken öğrendiğim için hcg düşük çıkmış olabilir mi? 2 gündür hcg baktırmadım baktırayaım mı beklemeli miyim..ne olur tecrbülerinizi paylaşın
Yok vermedim en son 24 kasımda öğrendim daha da baktırmadım. İçim içimi yedi kaç gündürDoktorlar zaten hiç kesin net konuşmaz ki. Çünkü belirsiz bir durum. Şuan hamile görünüyorsunuz bu değerle. Ama iki günde bir düzenli artış önemli. Ve stres yapmayın. Sürekli kan vermeyin . Bu durum stresinizi daha da artırır.
Adetten önce yaptıysan silik o yüzden çikmistir adetin gecikince yani en 4 ve ya 5 gün sonra bakt8r erken baktıysan o yüzden silik çıkmış tır ve vardır inşallah sağlıkla gelsin inşallah akıntı belirtin varmıiki gün üst üste gebelik testim ikinci çizgi silik çıktı. beta hcg sonucu 72 çıktı.pozitif ama kimyasal boyutta dediler.bir hafta on gün sonra çağırdı doktor ama içim içimi yiyor.sizce erken öğrendiğim için hcg düşük çıkmış olabilir mi? 2 gündür hcg baktırmadım baktırayaım mı beklemeli miyim..ne olur tecrbülerinizi paylaşın
Akıntı bel kasık ağrısı ve adet gecikmesi en belirgin belirtimdi. Dün doktora gittim kese hayal meyal görünüyor rahim güzel kalınlaşmış tekrar beta hcg istedi ve kontrol edilicek ptesi salı inşallah hayırlısı olur. adet gecikmesinin 8.günü inanılmaz ağrılarım varAdetten önce yaptıysan silik o yüzden çikmistir adetin gecikince yani en 4 ve ya 5 gün sonra bakt8r erken baktıysan o yüzden silik çıkmış tır ve vardır inşallah sağlıkla gelsin inşallah akıntı belirtin varmı
AkıntıKorkmayın iyi düşünün iyi olsun. Ben kızımı 69 betayla öğrenmiştim adetim 4 gün gecikmişti. Şimdi 5 yaşınd
Ama 8 gün gecmiş bebeği bile görmen gerekirdi diye biliyorum ama belki geç döllenme olmuşturAkıntı bel kasık ağrısı ve adet gecikmesi en belirgin belirtimdi. Dün doktora gittim kese hayal meyal görünüyor rahim güzel kalınlaşmış tekrar beta hcg istedi ve kontrol edilicek ptesi salı inşallah hayırlısı olur. adet gecikmesinin 8.günü inanılmaz ağrılarım var
bende bilmiyorum çok erken öğrendim silik çizgiyle tekrar bi kan testi istendi umarım sağlıklı bir gebelik geçiriyorumdur.kafamda deli sorularAkıntı
Ama 8 gün gecmiş bebeği bile görmen gerekirdi diye biliyorum ama belki geç döllenme olmuştur
Bugün tekrar kontrolünüz vardı bakmadı mı Dr unuz kana?bende bilmiyorum çok erken öğrendim silik çizgiyle tekrar bi kan testi istendi umarım sağlıklı bir gebelik geçiriyorumdur.kafamda deli sorular
Bugün değil kan verip ptesi gelin dedi hcg ye bakıcak büyük ihtimalle ona göre keseyle ilgili konuşucakBugün tekrar kontrolünüz vardı bakmadı mı Dr unuz kana?
Böyle söylemişsin canım o yüzden.Yok vermedim en son 24 kasımda öğrendim daha da baktırmadım. İçim içimi yedi kaç gündürcuma günü kontrol bakalım inşallah hayırlısı diyelim
Dün akşam gittim işte bekleyemedim ctesiyi kese hayal meyal dedi kan istedi tekrar net görülmediBöyle söylemişsin canım o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?