Böyle şeylerim hep pazar gününe denk geliyor çok üzülüyorum. Bir kliniği aradık ama sonuçlar yarın çıkar malesef dediler. Heyecandan duramayacağım bugün sanırımevet kesin cikar yarin yapsaniz
kızlar merhaba daha önceki konumda bebek denemeleri yaptığımızdan bahsetmiştim.
Ben evlenmeden önce ilişkiye girmemiştim hiç ama adetim düzenliydi her zaman hala da öyledir. Yine de bir problem olup olmadığından hep korkmuştum hamile kalmak konusunda.
Yaklaşık 3 ay kadardır deniyoruz. Dediğim gibi adetim hep düzenlidir 27 günde bir akşam saatlerinde regl olurum. Bugün itibariyle 2 gün geciktim, eşim de test yapma biraz bekle falan dedi çünkü stres de yaptım bebek için o da hemen heveslenmemi istemedi.
Daha önce de gebelik testi yapmıştım birkaç kez. Ama şu eczanedeki klasik testlerdendi 3-5 tl olanlardan. Bu sefer biraz daha pahalı bir şey aldım daha önceden görünebiliyormuş gibi sanırım. İkinci çizgi biraz silik çıktı. Çöpe atmıştım keşke fotosunu çekseydim ama dikkatli bakınca görünüyordu acaba kendi kendime mi gelin güvey oluyorum
Kan testini yarın yaptırsam acaba kesin sonuç alır mıyım veya ne zaman yaptırmalıyım?
tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Çok tşeekkkürler
Ekleme: konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse kusura bakmayın şimdiden
Test yapmamış olsanız bekleyin dicektim en az 1 hafta gecikmesini. Bence başka test alıp yapmayın kan verin o size daha net sonuç vericektir. Ben adetim 5 gün geçince yapmıştım negatif çıkmıştı. Test yaptıgım günden 8 gün sonra doktora gittim neden adet olamıyorum öğrenmek için .hamile oldugumu öğrendim. Yani kişiye göre döllenmeye göre değişebilir test zamanı. En doğrusu adet olup olmadıgınızı takip edip ona göre test yapmanızı öneririm. İnşallah hamilesinizdir. Değilseniz de moralinizi bozmayın
İnşallah öyledir çok dua ediyorum çok sağolunBence hamilesiniz.ben adetimden beş gün önce yapmıştım silik çıkmıştı hamileydim.yani yüzde 100 demeyeyim ama yüzde 90 bence
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah bana da nasip olur annelikBen de çoook silik bir testle öğrendim hamileliğimi :) büyük ihtimalle hamilesiniz, tebrikler
Pazar günü olduğu için mümkün değilmiş. Yarın sabah gideceğim artık öyle dedilerAcil lerde gebelik testi yapılır aynı gün sonuç çıkar
İnşallah arkadaşlarım da öyle dediler. Çıkmazsa üzüleceğimHamileliğin ilk günlerinde ikinci çizgi hep silik çıkıyor hamile olma ihtimaliniz yüksek
% 90 çıkar gözünüz aydın şimdidenİnşallah arkadaşlarım da öyle dediler. Çıkmazsa üzüleceğim
Bugün bir test daha yapsam mı acabaNöbetçi eczaneden ucuz testler al
Freely marka olan daha hassas
Çıkar diye düşünüyorum a
Donanımlı hastanelerde yapılırPazar günü olduğu için mümkün değilmiş. Yarın sabah gideceğim artık öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?