Gebelik testi

Yaa banada yardim edin benim adetim 30 aralik'ta olmasi lazimdi ama hala olmadim ve acayip bir sekilde basim agriyo hamile olabirilmiyim haa bu arada bu sabah midem bulandi hamile olabirilmiyim acaba

Yaa banada yardim edin benim adetim 30 aralik'ta olmasi lazimdi ama hala olmadim ve acayip bir sekilde basim agriyo hamile olabirilmiyim haa bu arada bu sabah midem bulandi hamile olabirilmiyim acaba

30 Aralık mı??
1 hafta olmuş nasıl sabredip test yaptırmıyorsunuz, çok ilginç..
bulantılar bu kadar erken başlamaz genelde ama hamile olma ihtimaliniz yüksek..

30 Aralık mı??
1 hafta olmuş nasıl sabredip test yaptırmıyorsunuz, çok ilginç..
bulantılar bu kadar erken başlamaz genelde ama hamile olma ihtimaliniz yüksek..
Evet 30 aralik olmam lazimdi bulandi bu sabah basladi ama ole fazla degor iki bulandi gecti

Silik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin canım gözün aydın :)

Yok daha test yapmadim ben benim midem yaniyo acaba ondan mi ve adetim gecti halsizlik de var

Amin olmak için bir test yapın isterseniz. Hamilelikte ilaç kullanımı ve yememeniz gereken şeyler var hem emin olursunuz

Kızlar merhaba hesabım yeni altif oldu. Bu konuya alakasız mesaj yazmışım. Hiç anlamadım sebebini sadece bebekle ilgili şeyler yazdım ama.
Çok üzgünüm testim negatif çıktı ama yine de hala adet olmadım

Ne yapacağımı da bimiyorum hep ağladım bugün bu olay beni çok üzdü. Kafa dağıtmak için biraz foruma geldim okuyayım diye

Ne diyim bende 30 araliktan beri adet olmuyorum insallah hamileyim dir yaa
Nasıl test yapmadan kan vermeden durabiliyorsunuz ki . İnşallah siz hamilesinizdir ne diyim, benim üzüntüm üstüne böyle yorum yapmanız da beni kırdı açıkçası.
Hayırlısı olsun sizin aileniz için

Bugun gittcek tim kardan yollar kapaliymis gitemedim seni kirdigim ocin de ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…