Yap yahu merak edip duracağınaBugün bir test daha yapsam mı acaba
Sanırım oydu 25 tlye aldık. 5 gün önce falan yazıyordu testteYap yahu merak edip duracağına
Benim adet gecikmesinden 6 gün sonra yaptım çıkmadı 8 gün sonra ancak çıkmıştı
Meğer geç döllenmeymiş
Ama sen predictor early yaptın sanırım o markada silik çıktıysa pek yanılacağını sanmıyorum
Bebetime mı ne o marka alma o hep yanlış
39. Hafta mıErken gebelik testiyle adetime 6 gun kala ogrendim, silik çizgiydi. 9.ayim bitti her an oğlumu kucagima alabilirim :)
Böyle şeylerim hep pazar gününe denk geliyor çok üzülüyorum. Bir kliniği aradık ama sonuçlar yarın çıkar malesef dediler. Heyecandan duramayacağım bugün sanırım
İnşallah teşekkürler bir yeri aradık bugün laboratuvarımız kapalı dediler. Biraz daha araştırayım ben en iyisi özelleriBen de pazar günü öğrenip gidip bir özel hastaneye kan vermiştim bir saat sonra da telefonla sonucu öğrenmiştim.
Imkaniniz varsa ve beklemek istemezseniz öyle yapabilirsiniz 30 tl ye yaptılar . Güzel haberler alın inşallah
Araştırın ben de sağlık ocağını beklesem salıya kadar beklemem gerekti bekleyemedim :)İnşallah teşekkürler bir yeri aradık bugün laboratuvarımız kapalı dediler. Biraz daha araştırayım ben en iyisi özelleri
Adet tarihim gecikmeden test yapmıştım. Benimkide hiç gecikmezdi ama belirti yoktu. Gece yaptığımda ikincisi silik çıktı. Hatta burayada atmıştım çizgi var mı banamı öyle geliyo diye. Sabah yaptığımda daha netti. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız.kızlar merhaba daha önceki konumda bebek denemeleri yaptığımızdan bahsetmiştim.
Ben evlenmeden önce ilişkiye girmemiştim hiç ama adetim düzenliydi her zaman hala da öyledir. Yine de bir problem olup olmadığından hep korkmuştum hamile kalmak konusunda.
Yaklaşık 3 ay kadardır deniyoruz. Dediğim gibi adetim hep düzenlidir 27 günde bir akşam saatlerinde regl olurum. Bugün itibariyle 2 gün geciktim, eşim de test yapma biraz bekle falan dedi çünkü stres de yaptım bebek için o da hemen heveslenmemi istemedi.
Daha önce de gebelik testi yapmıştım birkaç kez. Ama şu eczanedeki klasik testlerdendi 3-5 tl olanlardan. Bu sefer biraz daha pahalı bir şey aldım daha önceden görünebiliyormuş gibi sanırım. İkinci çizgi biraz silik çıktı. Çöpe atmıştım keşke fotosunu çekseydim ama dikkatli bakınca görünüyordu acaba kendi kendime mi gelin güvey oluyorum
Kan testini yarın yaptırsam acaba kesin sonuç alır mıyım veya ne zaman yaptırmalıyım?
tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Çok tşeekkkürler
Ekleme: konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yerdeyse kusura bakmayın şimdiden
Bende acilde yaptırdım pazar günüydü . Tabi doktor biraz mirin kırın etti benimki tüp bebek olunca dayanamadım gittim. İlaç kullanıyorum gebelik varsa bırakacağım falan dedim. Öyle diyince yaptı testiPazar günü olduğu için mümkün değilmiş. Yarın sabah gideceğim artık öyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?