Gebelik testi

Bugün bir test daha yapsam mı acaba
Yap yahu merak edip duracağına
Benim adet gecikmesinden 6 gün sonra yaptım çıkmadı 8 gün sonra ancak çıkmıştı
Meğer geç döllenmeymiş
Ama sen predictor early yaptın sanırım o markada silik çıktıysa pek yanılacağını sanmıyorum

Bebetime mı ne o marka alma o hep yanlış

Sanırım oydu 25 tlye aldık. 5 gün önce falan yazıyordu testte

Böyle şeylerim hep pazar gününe denk geliyor çok üzülüyorum. Bir kliniği aradık ama sonuçlar yarın çıkar malesef dediler. Heyecandan duramayacağım bugün sanırım

Ben de pazar günü öğrenip gidip bir özel hastaneye kan vermiştim bir saat sonra da telefonla sonucu öğrenmiştim.
Imkaniniz varsa ve beklemek istemezseniz öyle yapabilirsiniz 30 tl ye yaptılar . Güzel haberler alın inşallah

İnşallah teşekkürler bir yeri aradık bugün laboratuvarımız kapalı dediler. Biraz daha araştırayım ben en iyisi özelleri

İnşallah teşekkürler bir yeri aradık bugün laboratuvarımız kapalı dediler. Biraz daha araştırayım ben en iyisi özelleri
Araştırın ben de sağlık ocağını beklesem salıya kadar beklemem gerekti bekleyemedim :)
Sağlık kabinleri de var bu Arada onlarada bakın bir

Adet tarihim gecikmeden test yapmıştım. Benimkide hiç gecikmezdi ama belirti yoktu. Gece yaptığımda ikincisi silik çıktı. Hatta burayada atmıştım çizgi var mı banamı öyle geliyo diye. Sabah yaptığımda daha netti. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza alırsınız.

Silik çizgi cikmasi hamilelik olasılığı gibi geliyor bana...insallah oyledir..nobetci eczaneden alabilirsiniz...ama kan testi en mantiklisi cunku önce kana sonra idrara karisiyor sanirim...

Benim adetime 5 gün kala kanda çıkmıştı. Kan tahlili yaptırsanız varsa çıkar. :)
O ikinci çizgi silik dahi olsa kolay kolay çıkmaz.
Allah nasip eder inşaallah

Normal ucuz testlerden varsa yap at bakalım buraya günün geçmiş muhtemel ondada çıkar

Inşallah gebeliktir. Yarın kan verirsiniz. Sizi çok iyi anlıyorum. Ancak su an ki heyecan ve stres iyi değil. Hayırlısı ne ise o olsun. Bu arada belirtileriniz neler?

Benimde bata 5 var keske bende hamile olsam ama adet agrilari agir basiyor galiba yine olmadi

Pazar günü olduğu için mümkün değilmiş. Yarın sabah gideceğim artık öyle dediler
Bende acilde yaptırdım pazar günüydü . Tabi doktor biraz mirin kırın etti benimki tüp bebek olunca dayanamadım gittim. İlaç kullanıyorum gebelik varsa bırakacağım falan dedim. Öyle diyince yaptı testi

Bu gebeliğimde adetimden 1gün önce erken testlerden yaptım silik çıktı ikinci çizgi adet günüm normal test yaptım oda silik çıktı sonuç martda doğum var

Hayırlısı olsun kan tahlili yaptır

bebek olmadiginda o ikinci cizgi 1 ay bekletsenizde cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…