- 6 Ocak 2022
- 126
- 107
- 23
- 33
- Konu Sahibi tirtilhikayesi
-
Hayırlısı olsun izleyin HCG'yiMerhaba arkadaşlar dün reglime 5 gün kala gebelik testi yapmış, pozitif çıkmıştı bug9n tekrar kaset test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz önce kan testi yaptırdım beta hcg 19.7 çıktı bu tam anlamıyla pozitif demek oluyor değil mi
Eveeett ilk inyernette birşeyler okudukça kafam karıştı o yüzden burda sormak istedimİlk heralde
Tebrik ederim
2 gün geçti ve ben bugün tektar kan testi yaptırdım 19.7 den 44.80 e çıktı5 in üzeri pozitif kabul ediliyor ama 2 günde bir ikiye katlayarak ilerlemesi lazım bu değerin. Neresinde yakaladınız bu değeri o önemli çünkü
Yükselmeye geçerken mi bu değer yoksa düşüşe mi? Ancak tekrarla anlaşılır. Hayırlısı olsun inşallah
hayırlı olsun hamileliğiniz2 gün geçti ve ben bugün tektar kan testi yaptırdım 19.7 den 44.80 e çıktıGaliba sağlıklı bir ilerleme var
Evet çok güzel maşallah2 gün geçti ve ben bugün tektar kan testi yaptırdım 19.7 den 44.80 e çıktıGaliba sağlıklı bir ilerleme var
Türkçe ağlıyor şu an.. Evet test verdiğiniz kurum da söylerdi zaten daha kaç tane test lazım ikna olmanızaMerhaba arkadaşlar dün reglime 5 gün kala gebelik testi yapmış, pozitif çıkmıştı bug9n tekrar kaset test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz önce kan testi yaptırdım beta hcg 19.7 çıktı bu tam anlamıyla pozitif demek oluyor değil mi
Çok teşekkürli ederim tecrübelerinizi paylaştığınız içinEvet çok güzel maşallah
Şöyle birşey var 1 ay önce gittiğin doktor ameliyat olman lazım senin çocuğun olmaz derse , inanmak biraz zor oluyor haliyleTürkçe ağlıyor şu an.. Evet test verdiğiniz kurum da söylerdi zaten daha kaç tane test lazım ikna olmanıza
Ne demek. inşallah sağlıkla gelirÇok teşekkürli ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için
1 ay önce gittiğim doktor çocuğun olmaz,ameliyat olman lazım hemen diyordu o yüzden bu kadar inanamadımHayırlı olsun da neden bu kadar inanamadınızben 7 haftalıkken anladım hdhdd bi test yaptım ona da doğru düzgün bakmadım bile
Bosverin kimseye aciklama yapmayın bunları yazanların çoğu ilk hamileliklerinde kaç test yapmışlardır Allah bilir. Bende üç test yapıp ardından kan testine baktirip yine de inanmamıştım cunku Bir 5 aylikken düşük yaşadım iki de mol gebelik. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun insallahMerhaba arkadaşlar dün reglime 5 gün kala gebelik testi yapmış, pozitif çıkmıştı bug9n tekrar kaset test yaptım tekrar pozitif çıktı biraz önce kan testi yaptırdım beta hcg 19.7 çıktı bu tam anlamıyla pozitif demek oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?