• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

mineumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
179
20
28
36
Merhaba regl günüm normalde yarın bugün diş randevum vardı şüphem olduğu için test yapmadan işlem yapamam dedi Dr haklı olarak test aldık birde pıhtılaşma sorunum olduğu için var ise kan verip iğneye geçicez demişti Dr sonucu atıyorum bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_3639.webp
    IMG_3639.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_3635.webp
    IMG_3635.webp
    36 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_3632.webp
    IMG_3632.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_3629.webp
    IMG_3629.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3630.webp
    IMG_3630.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3625.webp
    IMG_3625.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3619.webp
    IMG_3619.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba regl günüm normalde yarın bugün diş randevum vardı şüphem olduğu için test yapmadan işlem yapamam dedi Dr haklı olarak test aldık birde pıhtılaşma sorunum olduğu için var ise kan verip iğneye geçicez demişti Dr sonucu atıyorum bakar mısınız
Var gibi duruyor kan testiyle netleştirmen daha doğru olur

Silik çizgi var gibi görünüyor

Var gibi duruyor kan testiyle netleştirmen daha doğru olur
Demi öyle gözüküyor ben daha net görüyorum aslında telefon bozuyor biraz uygulamada eşim bi test daha alcak eğer var ise hemen kan vericem Dr hemotolok kaşeli evrak verdi bana acilden iğne başlanacak dedi 3 düşüğümde var

Demi öyle gözüküyor ben daha net görüyorum aslında telefon bozuyor biraz uygulamada eşim bi test daha alcak eğer var ise hemen kan vericem Dr hemotolok kaşeli evrak verdi bana acilden iğne başlanacak dedi 3 düşüğümde var
İnşallah test yanıltmıyordur benimki daha silikti öğrendiğimde kimyasal oldu sonra inşallah sağlıklı olur

Çizgi pempemsi gibi görünüyor pozitif gibi bence kan testi ile kesinleştirip değer takibi yapın sonrası zaten kese görme vs hayırlısı olsun inşallah 🙏💜

Bende bekliyorum bata 8 gün var dayanamadım yaptım 🙏

Eklentiler

• IMG_20251121_225903.webp
    IMG_20251121_225903.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 56
Umarım test hatalı değildir baya pembeydi bende ama yalancı pozitif çıktı bu markada başka marka alma şansınız varsa onunla deneyin

Back
X