Merhaba regl günüm normalde yarın bugün diş randevum vardı şüphem olduğu için test yapmadan işlem yapamam dedi Dr haklı olarak test aldık birde pıhtılaşma sorunum olduğu için var ise kan verip iğneye geçicez demişti Dr sonucu atıyorum bakar mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi duruyor kan testiyle netleştirmen daha doğru olurMerhaba regl günüm normalde yarın bugün diş randevum vardı şüphem olduğu için test yapmadan işlem yapamam dedi Dr haklı olarak test aldık birde pıhtılaşma sorunum olduğu için var ise kan verip iğneye geçicez demişti Dr sonucu atıyorum bakar mısınız
Silik çizgi var gibi görünüyorMerhaba regl günüm normalde yarın bugün diş randevum vardı şüphem olduğu için test yapmadan işlem yapamam dedi Dr haklı olarak test aldık birde pıhtılaşma sorunum olduğu için var ise kan verip iğneye geçicez demişti Dr sonucu atıyorum bakar mısınız
Demi öyle gözüküyor ben daha net görüyorum aslında telefon bozuyor biraz uygulamada eşim bi test daha alcak eğer var ise hemen kan vericem Dr hemotolok kaşeli evrak verdi bana acilden iğne başlanacak dedi 3 düşüğümde varVar gibi duruyor kan testiyle netleştirmen daha doğru olur
İnşallah test yanıltmıyordur benimki daha silikti öğrendiğimde kimyasal oldu sonra inşallah sağlıklı olurDemi öyle gözüküyor ben daha net görüyorum aslında telefon bozuyor biraz uygulamada eşim bi test daha alcak eğer var ise hemen kan vericem Dr hemotolok kaşeli evrak verdi bana acilden iğne başlanacak dedi 3 düşüğümde var
Ağustos ayında yaşadım kimyasal bir daha olmaz demişti Dr çok geçmiş olsun canım vücut nelerle uğraşıyorİnşallah test yanıltmıyordur benimki daha silikti öğrendiğimde kimyasal oldu sonra inşallah sağlıklı olur
Öyle gerçekten biraz stresli bir süreç oluyor maalesefAğustos ayında yaşadım kimyasal bir daha olmaz demişti Dr çok geçmiş olsun canım vücut nelerle uğraşıyor
Şimdi stres yaptım aslında iğne korkum var iyiki bugün dişime müdahale etmedi drÖyle gerçekten biraz stresli bir süreç oluyor maalesef
Amin canım Allah razı olsun inşallahÇizgi pempemsi gibi görünüyor pozitif gibi bence kan testi ile kesinleştirip değer takibi yapın sonrası zaten kese görme vs hayırlısı olsun inşallah![]()
Tam gözükmüyor net ışıkta çek istersen canım ama8 gün çok değil mi rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın aminBende bekliyorum bata 8 gün var dayanamadım yaptım![]()
Atıyorum çözünürlük düşük ya çıplak gözle görülüyo gibi t çizgisi hayırlısı bakalımTam gözükmüyor net ışıkta çek istersen canım ama8 gün çok değil mi rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın amin
Evet aynı benimde öyle pespembe karşımdaAtıyorum çözünürlük düşük ya çıplak gözle görülüyo gibi t çizgisi hayırlısı bakalım![]()
Umarım test hatalı değildir baya pembeydi bende ama yalancı pozitif çıktı bu markada başka marka alma şansınız varsa onunla deneyinMerhaba regl günüm normalde yarın bugün diş randevum vardı şüphem olduğu için test yapmadan işlem yapamam dedi Dr haklı olarak test aldık birde pıhtılaşma sorunum olduğu için var ise kan verip iğneye geçicez demişti Dr sonucu atıyorum bakar mısınız
Sorması iyi olmuşŞimdi stres yaptım aslında iğne korkum var iyiki bugün dişime müdahale etmedi dr
Bekleyeceğim bakalım zaman geçmez bu zamanlardaEvet aynı benimde öyle pespembe karşımda
Sende gözükmüyor kaset testte 8 gün kala çıkması imkansız erken gebelik testi alıp bakmalısınBende bekliyorum bata 8 gün var dayanamadım yaptım![]()
Eşim alıcak birazdan hemen pembe oldu belirtilerim de var aslında inşallah pozitiftirUmarım test hatalı değildir baya pembeydi bende ama yalancı pozitif çıktı bu markada başka marka alma şansınız varsa onunla deneyin