Gebelik Testi

İnşallah canım olsun da çalışmazsın, özel sektördeysen eğer daha sıkıntı olur senin için çalışman...
Bu arada folik asit kullanmaya başladın dimi?
Folik asite de daha başlamadım doktora sormadan da başlamak istemiyorum açıkçası o yüzden bir türlü işten de izin alıp doktora gidemiyorum en kısa zaman da gidicem inşallah bu ay adet günümü de bi geçireyim de.
olmazsa hem niye olmuyo bi de muayene olmuş olurum bi daha git gel olmasın çünkü izin alamıyorum işten

Merhaba canım bi kaç kez yapıp çizgi çıktıysa hamilesindir büyük ihtimal ama tabi yine de kan testi yaptırman da fayda var.
İnşallah güzel haberler alırsın en kısa zaman da :)

tesekkur ederim canim cevabin icin ben yurtdisinda yasiyorum burda kan testti yapmiyorlar, arastirdim yok yapmiyorlarmis bana cok sacma geldi, test alip yapin dediler...
sagol canim insallah benim icin herseyin hayirlisi olur umarim bu sefer rabbim yuzumu guldurur...
Allahim herkese nasip etsin bu duyguyu...
Yarin sabah yine deniyecem eger yine aynisi cikarsa ilk isim doktora gitmek olacak, halen inanamiyorum sanki ruyada gibiyim

Allah Allah çok ilginç kan testi yapmamaları.
Sen hamilelik şüphesiyle doktora gidersen herhalde o yaptırır öğrenmek için.Sen yine sabah dediğin gibi test yap ikinci çizgiyi tekrar görürsen doktora git bence.
İnşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur bu duygu :)

Merhaba, aynı durumu ben de yaşadım ve kan testi yaptırdım sonuç pozitif. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. Büyük ihtimalle öyle gözüküyor

aminnnn cumlemizin canim insallah öyle yapicam canim insallah sabahki gibi olur yaniltmaz test beni :)
isin garibi hic bir belirtti yok, sadece cok hafif bir karnim agriyor...

Merhaba, aynı durumu ben de yaşadım ve kan testi yaptırdım sonuç pozitif. Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. Büyük ihtimalle öyle gözüküyor

ayyy cok sevindim canim Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Allahim kimsenin kucagini evlatsiz birakmasin insallah aminnnn
herycanlandim canim insallah buyuk ihtimalle hamileyimdir 4 senedir bekliyorum bugunu

aminnnn cumlemizin canim insallah öyle yapicam canim insallah sabahki gibi olur yaniltmaz test beni :)
isin garibi hic bir belirtti yok, sadece cok hafif bir karnim agriyor...
Daha bebişin minik ya ondandır biraz daha büyümeye başlasın bak nasıl varlığını hissettirir inşallah :)

herycanlandim canim insallah buyuk ihtimalle hamileyimdir 4 senedir bekliyorum bugunu
Teşekkür ederim çok sağol :) Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah... Yani anlattığın şeyi gerçekten aynen yaşadım, adetime 2 gün kala silik çizgiyi gördüm, ertesi gün bidaha yaptım sonraki sabah bidaha 3. kez silik çizgiyi görünce hastanede kan verdim ve pozitif çıktı. İnşallah en kısa zamanda hastaneye gidip güzel haberi alırsın ve burada bizimle paylaşırsın...

Teşekkür ederim çok sağol :) Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah... Yani anlattığın şeyi gerçekten aynen yaşadım, adetime 2 gün kala silik çizgiyi gördüm, ertesi gün bidaha yaptım sonraki sabah bidaha 3. kez silik çizgiyi görünce hastanede kan verdim ve pozitif çıktı. İnşallah en kısa zamanda hastaneye gidip güzel haberi alırsın ve burada bizimle paylaşırsın...
Anladım canım peki o zaman öyle yaparsın... Aslında planlamaya başladığın zaman doktorlar folik asite başlıyor aklında bulunsun ihmal etme mutlaka doktoruna danış...

Anladım canım peki o zaman öyle yaparsın... Aslında planlamaya başladığın zaman doktorlar folik asite başlıyor aklında bulunsun ihmal etme mutlaka doktoruna danış...

Tmam canım İnşallah en kısa zamanda güzel haberi alırım bende düşündükçe bile çok heyecanlanıyorum :))

Sagol, umarim guzel haberlerle gelirim sizlerle paylasirim ilk isim buraya yazmak olacak :)
benim adetime daha 3 gun var, insallah gelmez

Ben de adetim gelir mi diye çok düşünmüştüm ama gelmedi :) İnşallah gelmez ve mutlu sonu görürsün

adetin gelmedigine sevindim canim :) peki tutunma kanamasi yada kahve rengi leke geldimi sende?
Sagol canim insallah Allahim bu duyguyu herkese nasip etsin insallah
suan cok heycanli ve mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…