Gebelik Testi

günaydın canım :) ya ben vazgeçtim yine test yapmaktan sonra çıkmayınca çok bozuluyorum en iyisi adetime kadar beklemek yine sanırım :)

günaydın canım :) ya ben vazgeçtim yine test yapmaktan sonra çıkmayınca çok bozuluyorum en iyisi adetime kadar beklemek yine sanırım :)

Günaydın:) Tamam yapma test sen nasıl istersen, ama dikkatli olmak lazım. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder bize de inşallah... Aksi gibi işyerinde de çok stresliyim bu hafta. Umarım etkilemez bu durumu...

İnşallah etkilemez canım sen stres yapmamaya çalış yine de.Sanki ilk denemede olmadı ya hiç olmayacakmış gibi hissediyorum artık

aynen denemelere devam :) bi de kilonun etkisi var mı acaba olmamasında

Tabi kilo versen daha iyi olur kaç kilosun bilmiyorum ama kilonun fazlası her konuda sağlıksız oluyor... Onu bunu düşünmeyelim boşver bu ay kafamızı yormayalım bence... eğer bikaç ay olmazsa doktora gideriz... Sonuçta Allah ol derse olur...

70 kiloyum çok aşırı kilom yok ama ne bileyim dediğin gibi bu ay takmayalım kafaya bakalım bu sefer inşallah alırız hayırlı haberleri :) ama o çift çizgiyi bi göreyim kocacııma büyük süpriz yapcam

Ben de en başından beri sürpriz yapmak istiyorum hem de çook :) İnşallah bu ay yaparız...

herkese merhaba eşimle 3 aydır çocuk dusunuyoruz son iki ayda ovulasyon testiyle yumurtlama gunlerimi belirliyorum ve duzenimize dikkat ediyoruz. adetime 2 3 gün kala gebelik testi yaptım dayanamadımmm ve sonuc negatif ufacık bir çizgi belirtisi bile yok. böyle bir durum yasayıp hamile kalan varmı kızlar aranızda hala yazarsa çok sevinirim... hamile olma ihtimalim varmı... gebelik testi normal gebelik testi erken değil

Negatif de olabilir hamile olup da çıkmama ihtimali de var birkaç gün sonra tekrar test yapmak lazım. Ya da en kesin sonuç kan testi... Evde yapılan gebelik testleri bazılarında adete 5 ya da 6 gün kala bile testte pozitif çıkabiliyor bazılarında ise gebelik varsa bile geç belli olabiliyor... Kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durumlar...

pardon önce sen sormuşsun iyiyim canım çalışmalara devam bebiş için sen nasılsın durumlar ne :)
Ben de iyi olmaya çalışıyorum... Çalışmalara devam biz de ama bikaç günüm kombi yüzünden ziyan oldu ona üzülüyorum Yumurtalama gününden bikaç gün öncesini değerlendiremedik yani. Tahmini yumurtlama günü itibariyle başladık... Bilmiyorum nasıl olacak... Allah nasip ettiyse olur diyorum... Elimde olmadan da karamsarlığa kapıldım Sende gelişmeler var mı? Kaç gün var adetine?

pardon önce sen sormuşsun iyiyim canım çalışmalara devam bebiş için sen nasılsın durumlar ne :)
Ben de iyi olmaya çalışıyorum... Çalışmalara devam biz de ama bikaç günüm kombi yüzünden ziyan oldu ona üzülüyorum Yumurtalama gününden bikaç gün öncesini değerlendiremedik yani. Tahmini yumurtlama günü itibariyle başladık... Bilmiyorum nasıl olacak... Allah nasip ettiyse olur diyorum... Elimde olmadan da karamsarlığa kapıldım Sende gelişmeler var mı? Kaç gün var adetine

inşallah olur canım karamsarlığa kapılma hayırlısı nasılsa öyle olsun. Bende bu ay fazla takmamaya çalışıyorum tahminlerime göre 23 veya 24 ocakta adetim olacak ki inşallah olmaz bakalım 9 - 10 günüm falan kaldı ama hiç bi belirti yok sanki bu ayda bişey çıkmayacakmış gibime geliyo

Beklenen adet tarihlerimiz aynı, benim de 23/24 ya da 25 olmam lazım bakalım ne olacak Belirtilere takılmıyorum artık ben. Boşver belirti arama sakın... Sadece bu süre çok uzun geliyor ben ona katlanamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…