Gebelik testi

Esr02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
2.823
2.286
133
Arkadaşlar bugün bir yerde okurmuştum ıdrarini bir cam bardaga yapıp bekletiyorsun tortular üsteçıkıp yag gibi tabaka olusturursa hamilesin dibe çökerse değilsin bnm de adetime 7 gün war aksam yaptım beklettim üste tabaka oluşturdu sizce hamilemiyim böle biseyi duyan yapan warmi

Bu tarz şeyler sağlıklı sonuç vermiyor canım adet tarihin gelince idrar testi yap

Kızlar bi el atın böyle bişey yapan duyan oldumu bi yerde yüzde yüz demsler

Benm bi arkadaşım yapmış hamileyken dediğin gibi çıkmış. Ama bende yapmştım çıkmamıştı. Benim idrarım bebek pudrası gibi gibi kokuyordu garip gelmşti hamileymişim.

selam kızlar, ben adet olana kadar test yapmamaya karar verdim, testteki negatiflere çok moralim bozuluyor çünkü, bakalım dayanabilirsim bu ay böyle yapmayı düşünüyorum :)

Benm bi arkadaşım yapmış hamileyken dediğin gibi çıkmış. Ama bende yapmştım çıkmamıştı. Benim idrarım bebek pudrası gibi gibi kokuyordu garip gelmşti hamileymişim.
Him bnde yaptım öle çıktı

selam kızlar, ben adet olana kadar test yapmamaya karar verdim, testteki negatiflere çok moralim bozuluyor çünkü, bakalım dayanabilirsim bu ay böyle yapmayı düşünüyorum :)
Bnde öle düşünüyordum canım ama neredeyse kan testi yaptiricam :)

inanma . ben inanmıyorum. hamile iken denemiştim bakalım doğru mu diye . olmamıştı. yapma böyle bi şey . yanılma payı %50 . zaten ya hamilesin ya değilsin

anladım canım, herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapar zaten. benm de bu 10. ayım. testler fln yaptırdın mı daha önce neden olmadı diye?
Bn 16 aylık evliyim 7 ay eşimle beraber olamadım sadece ilk gecemiz oldu 7 ayimizda o sorunumuz çözüldü o ay hamile kaldım düşük yaptım 9 aydr da olmadı testleri yaptm allaha şükür biseyim çıkmadı bu ayda olmazsa adetimin 11 günü doktorum yumurtlama takibi baslatack

anladım canım, ben de 2 yıllık evliyim, yaklaşık 1 yıldır da bebek istiyorum işte. bende de bir sorun çıkmadı, yumurta takibi yaptırdım olmadı yine, bu ay da olmazsa gelecek ay hsg, sonraki ay da aşılma yapabiliriz dedi dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…