Bu tarz şeyler sağlıklı sonuç vermiyor canım adet tarihin gelince idrar testi yapArkadaşlar bugün bir yerde okurmuştum ıdrarini bir cam bardaga yapıp bekletiyorsun tortular üsteçıkıp yag gibi tabaka olusturursa hamilesin dibe çökerse değilsin bnm de adetime 7 gün war aksam yaptım beklettim üste tabaka oluşturdu sizce hamilemiyim böle biseyi duyan yapan warmi
Bnde pek inanamiyorum da idrar testi için bekleyemedim bi şansımı denedimBu tarz şeyler sağlıklı sonuç vermiyor canım adet tarihin gelince idrar testi yap
Kan testi yaptır o zaman en erken ve kesin sonuçBnde pek inanamiyorum da idrar testi için bekleyemedim bi şansımı denedim
Yarn faln yaptırmayı dusunuyormKan testi yaptır o zaman en erken ve kesin sonuç
Merakın gider yaptır bakalım allah gönlüne göre versinYarn faln yaptırmayı dusunuyorm
TSK edrmmm Allh razi olsnMerakın gider yaptır bakalım allah gönlüne göre versin
Him bnde yaptım öle çıktıBenm bi arkadaşım yapmış hamileyken dediğin gibi çıkmış. Ama bende yapmştım çıkmamıştı. Benim idrarım bebek pudrası gibi gibi kokuyordu garip gelmşti hamileymişim.
Bnde öle düşünüyordum canım ama neredeyse kan testi yaptiricam :)selam kızlar, ben adet olana kadar test yapmamaya karar verdim, testteki negatiflere çok moralim bozuluyor çünkü, bakalım dayanabilirsim bu ay böyle yapmayı düşünüyorum :)
Bnde öle düşünüyordum canım ama neredeyse kan testi yaptiricam :)
9 aydrben şunu fark ettim, adet olursam daha az üzülüyorum, test yapıp da negatif çıkınca, olmasını beklemek fln da var ya iyice yıkıyor beni:) sen ne kadardır istiyorsun?
Ama duramıyorum Bn hicteyse test yapıp yok OLUNCA umudumu kesip adet olmayı bekliyorum bnde tam tersi9 aydr
anladım canım, herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapar zaten. benm de bu 10. ayım. testler fln yaptırdın mı daha önce neden olmadı diye?Ama duramıyorum Bn hicteyse test yapıp yok OLUNCA umudumu kesip adet olmayı bekliyorum bnde tam tersi
inanma . ben inanmıyorum. hamile iken denemiştim bakalım doğru mu diye . olmamıştı. yapma böyle bi şey . yanılma payı %50 . zaten ya hamilesin ya değilsinArkadaşlar bugün bir yerde okurmuştum ıdrarini bir cam bardaga yapıp bekletiyorsun tortular üsteçıkıp yag gibi tabaka olusturursa hamilesin dibe çökerse değilsin bnm de adetime 7 gün war aksam yaptım beklettim üste tabaka oluşturdu sizce hamilemiyim böle biseyi duyan yapan warmi
TSK ederm bnde umutlanmadm zateninanma . ben inanmıyorum. hamile iken denemiştim bakalım doğru mu diye . olmamıştı. yapma böyle bi şey . yanılma payı %50 . zaten ya hamilesin ya değilsin
Bn 16 aylık evliyim 7 ay eşimle beraber olamadım sadece ilk gecemiz oldu 7 ayimizda o sorunumuz çözüldü o ay hamile kaldım düşük yaptım 9 aydr da olmadı testleri yaptm allaha şükür biseyim çıkmadı bu ayda olmazsa adetimin 11 günü doktorum yumurtlama takibi baslatackanladım canım, herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapar zaten. benm de bu 10. ayım. testler fln yaptırdın mı daha önce neden olmadı diye?
Bn 16 aylık evliyim 7 ay eşimle beraber olamadım sadece ilk gecemiz oldu 7 ayimizda o sorunumuz çözüldü o ay hamile kaldım düşük yaptım 9 aydr da olmadı testleri yaptm allaha şükür biseyim çıkmadı bu ayda olmazsa adetimin 11 günü doktorum yumurtlama takibi baslatack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?