Gebelik testiii lütfenn yardım

kilicyrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
20
17
3
26
kızlar birini sabah 5 te yaptim biri 5 buçuk gibi predictor early marka trendyoldan aldim diğeri de predictor express hızlı test daha önce bu testte yanılan var mı hamile miyim sizce lütfen bakın

Predictor en güvenilir test ilk iki test özellikle çok güvenilir,turuncu kapaklıyı hiç kullanmadım çok da yapanı görmedim,Bence yüksek ihtimalle gebesinizzzz Regle kaç gün var

Maşallah var gibi duruyor yaaaa vardır inşallah yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz acaba ? En iyisi kan vermek ama ben bunu görsem hamileyim diye yaymıştım :)))

Predictor en güvenilir test ilk iki test özellikle çok güvenilir,turuncu kapaklıyı hiç kullanmadım çok da yapanı görmedim,Bence yüksek ihtimalle gebesinizzzz Regle kaç gün var
3 gün var İnternet'e sipariş verdiğim için biraz tereddütte kaldım turuncu olanı eczaneden aldık inşallah vardır 9 aydır bekliyorum

Maşallah var gibi duruyor yaaaa vardır inşallah yumurtlamanın kaçıncı günündesiniz acaba ? En iyisi kan vermek ama ben bunu görsem hamileyim diye yaymıştım :)))
Yumurtlama takibi yapmadım ama uygulamaya göre ayın 4ne olsa gerek

3 gün var İnternet'e sipariş verdiğim için biraz tereddütte kaldım turuncu olanı eczaneden aldık inşallah vardır 9 aydır bekliyorum
Çok tatlısınız,eminim çıkacaktır benim okuduğum gördüğüm kadarıyla ilk iki testiniz en güvenilir olanlardan.Eminim ki o ay,bu aydır

Çok tatlısınız,eminim çıkacaktır benim okuduğum gördüğüm kadarıyla ilk iki testiniz en güvenilir olanlardan.Eminim ki o ay,bu aydır
Çok teşekkür ederim inşallah vardır,5 ay önce düşük yaşadım o yüzden buna bile sevinemedik

Turuncu kapaklı âdet gecikmesi olunca ilk günde yapılıyor

Turuncu kapaklı âdet gecikmesi olunca ilk günde yapılıyor
Evet kızlar çok şükür hamileyim dün kan verdim 250 çıktı değerim bat 18 mayıs iyi mi sizce
Adetiniz 2 gün geçince mi yaptınız testleri

Turuncuyu adete 3 gün kala yaptim dün kan verdim 250 çıktı değerim adet günüm 18 ydi
Merhaba gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzunuzu peki öbür iki peridictor erarly ne zaman yaptınız âdete kaç gün kala benimde bat 21 Mayıs yarın yani test sipariş etim peridictor erarly eczaneden 1 âdet express 1 âdet erken gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…