Aynı adet günü aynı yumurtlama günü aynı belirtilerKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 aralıktı.29 Aralık Ovülasyon testim pik oldu sonrasını iki güne bir ilişkiyle değerlendirdim. Olmam gereken adet tarihim 13 Ocak. Şimdi size sorum şu gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Yoksa adet tarihimi mi beklemeliyim? Ay çok heyecanlıyım kendimi de umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ayaklarım ısınmıyor bir türlü bir de kasığım ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi.
Napsak acabaAynı adet günü aynı yumurtlama günü aynı belirtilerben de tereddüt ediyorum yapıp yapmama konusunda vallahi
Ayaklarım ısınmıyo zar zor ısıtıyorum ve bugün karnıma öyle sancı girdi ki aaa erken adet olcam galiba dedim
Ben yumurtlamadan 11 gün sonra silik çizgi ile öğrendim canım şuan 5+3 uzKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 aralıktı.29 Aralık Ovülasyon testim pik oldu sonrasını iki güne bir ilişkiyle değerlendirdim. Olmam gereken adet tarihim 13 Ocak. Şimdi size sorum şu gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Yoksa adet tarihimi mi beklemeliyim? Ay çok heyecanlıyım kendimi de umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ayaklarım ısınmıyor bir türlü bir de kasığım ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi.
Benim de yaa buz gibi ayaklarım. Bir de dün belin çok ağrıdı. Her belirtiyi ona yormak istemiyorum ama burada okuduklarım aklıma geliyor durup durup aha bu da bar bende bu da var diye seviniyorum :)) bende şu kaset testlerden var. Erken gebelik testi değil yani. Yarın nöbetçi eczaneden alıyım bari bi tane bende, seninkinden. Yapınca haberleşelimAyaklarım ısınmıyo zar zor ısıtıyorum ve bugün karnıma öyle sancı girdi ki aaa erken adet olcam galiba dedimAma hiç başka belirti yok hamile hissetmiyorum. İnşallah hamileyizdir canım benim. Predictor aldım ben. Pazartesi ya da salı yapmayı düşünüyorum
Yani daha iki üç günüm var :) erken gebelik testiyle mi öğrendin canımmm?Ben yumurtlamadan 11 gün sonra silik çizgi ile öğrendim canım şuan 5+3 uz
Hayır canım normal kaset test yaptımYani daha iki üç günüm var :) erken gebelik testiyle mi öğrendin canımmm?
İnşallah inşallahHayır canım normal kaset test yaptımçok silik çıktı güvenilir test Roll marka. Sonra tekrarladım hergun koyulasti adet 6 gün gecikince doktora gittim darısı başına inşallah
Tamam etiketle beni yapınca inşallah vardır bebişlerimizBenim de yaa buz gibi ayaklarım. Bir de dün belin çok ağrıdı. Her belirtiyi ona yormak istemiyorum ama burada okuduklarım aklıma geliyor durup durup aha bu da bar bende bu da var diye seviniyorum :)) bende şu kaset testlerden var. Erken gebelik testi değil yani. Yarın nöbetçi eczaneden alıyım bari bi tane bende, seninkinden. Yapınca haberleşelimyaa inşallah hamileyizdir amin
Bu arada senin de bebişin hayırlı olsunİnşallah inşallahtamam Salı gününe kadar bekliyorum ben o zaman arkadaşlar :)
Tamamdır canımİnşallah inşallahtamam Salı gününe kadar bekliyorum ben o zaman arkadaşlar :)
Allah razı olsun canım insallaj seninde güzel haberlerini bekliyorumBu arada senin de bebişin hayırlı olsun
Ay hem son adet tarihimiz hem pik ve beklenen adet tarihimiz ayniKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 aralıktı.29 Aralık Ovülasyon testim pik oldu sonrasını iki güne bir ilişkiyle değerlendirdim. Olmam gereken adet tarihim 13 Ocak. Şimdi size sorum şu gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Yoksa adet tarihimi mi beklemeliyim? Ay çok heyecanlıyım kendimi de umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ayaklarım ısınmıyor bir türlü bir de kasığım ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi.
Umutsuz olmak yooook. Üzülmekte yok. Bir dahaki ay yine denersin benim yoksa bende denerim. Topluca deneriz olana kadar :) yeter ki psikolojimiz bozulmasın. Olumlu düşünelim olumlu olsunAy hem son adet tarihimiz hem pik ve beklenen adet tarihimiz ayniben dayanamayip yaptim bugun erken testlerden ama yok bende negatif bu ayda olmadi belli belirtimde yok zaten ama bendede ayak usumesi ve akinti var usuttum galiba insAllah sende vardir canim ben bu ay yine umutsuzum olsa cikar ya erken teslerde bence
Ahh keske valla her ay umutlanip test yapip negatif gormek sonrasinda adet olmak… resmen artik psikolojim kabul etmiyor. Ama oyle canim insAllah olana kadar devam ne yapalimUmutsuz olmak yooook. Üzülmekte yok. Bir dahaki ay yine denersin benim yoksa bende denerim. Topluca deneriz olana kadar :) yeter ki psikolojimiz bozulmasın. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Vardır vakti zamanı canım benim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versinAhh keske valla her ay umutlanip test yapip negatif gormek sonrasinda adet olmak… resmen artik psikolojim kabul etmiyor. Ama oyle canim insAllah olana kadar devam ne yapalim
Adet tarihi bekle varsa bile çıkmaz. Sonra üzülürsün varsa o gün net çizgi görürsünKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 aralıktı.29 Aralık Ovülasyon testim pik oldu sonrasını iki güne bir ilişkiyle değerlendirdim. Olmam gereken adet tarihim 13 Ocak. Şimdi size sorum şu gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Yoksa adet tarihimi mi beklemeliyim? Ay çok heyecanlıyım kendimi de umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ayaklarım ısınmıyor bir türlü bir de kasığım ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi.
Nasıl geçecek bir haftaAdet tarihi bekle varsa bile çıkmaz. Sonra üzülürsün varsa o gün net çizgi görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?