Gebelik testiiiiii

Sabredemedim bu sabah yaptım testi ben. Negatif çıktı
Canim takipteydim konunu erken testlerden mi yaptin normalinden mi? Ben yine sabah yaptim erken testlerden yine yoktu kaldi 5 gunumuz dun cok agrim vardi sol kasik agrim oyle agriyordu ki bugun hic bisey yok gogus agrilarim bile dindi hic bir belirtiim bile kalmadi

Sabredemedim bu sabah yaptım testi ben. Negatif çıktı

Ben de yaptım negatif çıktı şaşırmadım ama hamile hissedemedim kendimi nedense

Ben de yaptım negatif çıktı şaşırmadım ama hamile hissedemedim kendimi nedense
Ya bari birimizden bebis haber gelseydi valla ben dun cok kotu kasik agrisi yasadim bi ara acile gidecektim ama gecti bugun full iyiyim bende artik hic hissetmiyorum ne bir belirti ne bisey hem 5 gunumuz kaldi erken testte kesin cikardi benim beni kesin eleyin

Ben de öyle 5 gün kaldı hafif ağrım var ama predictor yaptım çıkmadı demek ki yok zaten başka belirtim de yok. Allah şuan vermiyorsa güzelleştiriyordur üzülmeyin aksine sevinin regl olabildiğinize regl olmak demek bebek verecek demek Allah dermansız hastalık vermesin yeter ki. Yaşımız genç sonuçta elbet olur

Erken gebelik testiydi canımm. Üzüldüm ama ben yaaa. 5. Gün yine yapıcam ama sanmıyorum olduğunu. Bir dahaki ay yine deneyelim inşallah yine aynı zamanlarda yumurtlarız :)))

Aynen canim orasi oyle ama yinede baska hastalik mi var diyorum ben bu ay yine gidecegim kadin doktoruna esimide ikna ettim sukur asla ikna olmuyrodu insAllah guzel haberler verelim yakinda birbirimize

B
Erken gebelik testiydi canımm. Üzüldüm ama ben yaaa. 5. Gün yine yapıcam ama sanmıyorum olduğunu. Bir dahaki ay yine deneyelim inşallah yine aynı zamanlarda yumurtlarız :)))
Bende valla asiri uzuldum hirsimi alamadim yine yaptim ama yokevet insAllah canim ve bu son bekleme olur diger ay guzl haberlerle gun sayiriz beraber insAllah

Aynen canim orasi oyle ama yinede baska hastalik mi var diyorum ben bu ay yine gidecegim kadin doktoruna esimide ikna ettim sukur asla ikna olmuyrodu insAllah guzel haberler verelim yakinda birbirimize
İnşallah kızlar

Bende 12 ocak bekliyorum inşallah vardır inşallah

Benim de bat 13 Ocak kızlar beraber bekleyelim olmazsa tüp bebeğe başlycam. Rabbim hepimize hayırlısnı nasip etsin

Bende aynı durumdayım adete 7 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 5 gün var adete Sabah kaset test yaptım negatif çıktı ama belirtiler vardı

Bende aynı durumdayım adete 7 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 5 gün var adete Sabah kaset test yaptım negatif çıktı ama belirtiler vardı
Prodoctor sahte çizgi çıkarıyo diyolar kuzucum burda bir çok arkadaşı yanılttı ordan biliyorum

Benim de kimyasal oldu 5 ay geçti üstünden. Allah kucağımızı boş bırakmasın amin
Ama bende vitamin eksikliği var demir eksikliği
B12 ve Dvitamini acaba ondanmi Kayankliyor ve ilaç kullanıyorum iğne verdi acaba şimdi hamile olsam bu vitamin ilaçları zararlı mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…