Sabredemedim bu sabah yaptım testi ben. Negatif çıktıAdet tarihi bekle varsa bile çıkmaz. Sonra üzülürsün varsa o gün net çizgi görürsün
Canim takipteydim konunu erken testlerden mi yaptin normalinden mi? Ben yine sabah yaptim erken testlerden yine yoktu kaldi 5 gunumuzSabredemedim bu sabah yaptım testi ben. Negatif çıktı
Sabredemedim bu sabah yaptım testi ben. Negatif çıktı
Ben de yaptım negatif çıktıCanim takipteydim konunu erken testlerden mi yaptin normalinden mi? Ben yine sabah yaptim erken testlerden yine yoktu kaldi 5 gunumuzdun cok agrim vardi sol kasik agrim oyle agriyordu ki bugun hic bisey yok gogus agrilarim bile dindi hic bir belirtiim bile kalmadi
Ya bari birimizden bebis haber gelseydiBen de yaptım negatif çıktışaşırmadım ama hamile hissedemedim kendimi nedense
Ben de öyle 5 gün kaldı hafif ağrım var ama predictor yaptım çıkmadı demek ki yok zaten başka belirtim de yok. Allah şuan vermiyorsa güzelleştiriyordur üzülmeyin aksine sevinin regl olabildiğinize regl olmak demek bebek verecek demekYa bari birimizden bebis haber gelseydivalla ben dun cok kotu kasik agrisi yasadim bi ara acile gidecektim ama gecti bugun full iyiyim bende artik hic hissetmiyorum ne bir belirti ne bisey hem 5 gunumuz kaldi erken testte kesin cikardi benim beni kesin eleyin
Aynen canim orasi oyle ama yinede baska hastalik mi var diyorum ben bu ay yine gidecegim kadin doktoruna esimide ikna ettim sukur asla ikna olmuyroduBen de öyle 5 gün kaldı hafif ağrım var ama predictor yaptım çıkmadı demek ki yok zaten başka belirtim de yok. Allah şuan vermiyorsa güzelleştiriyordur üzülmeyin aksine sevinin regl olabildiğinize regl olmak demek bebek verecek demekAllah dermansız hastalık vermesin yeter ki. Yaşımız genç sonuçta elbet olur
Bende valla asiri uzuldum hirsimi alamadim yine yaptim ama yokErken gebelik testiydi canımm. Üzüldüm ama ben yaaa. 5. Gün yine yapıcam ama sanmıyorum olduğunu. Bir dahaki ay yine deneyelim inşallah yine aynı zamanlarda yumurtlarız :)))
Erken gebelik testiydi canımm. Üzüldüm ama ben yaaa. 5. Gün yine yapıcam ama sanmıyorum olduğunu. Bir dahaki ay yine deneyelim inşallah yine aynı zamanlarda yumurtlarız :)))
İnşallah kızlarAynen canim orasi oyle ama yinede baska hastalik mi var diyorum ben bu ay yine gidecegim kadin doktoruna esimide ikna ettim sukur asla ikna olmuyroduinsAllah guzel haberler verelim yakinda birbirimize
Bende 12 ocak bekliyorum inşallah vardır inşallahKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 aralıktı.29 Aralık Ovülasyon testim pik oldu sonrasını iki güne bir ilişkiyle değerlendirdim. Olmam gereken adet tarihim 13 Ocak. Şimdi size sorum şu gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Yoksa adet tarihimi mi beklemeliyim? Ay çok heyecanlıyım kendimi de umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ayaklarım ısınmıyor bir türlü bir de kasığım ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi.
Bizde yok sende bari olsun kuzuuum. İnşallllaaaahhBende 12 ocak bekliyorum inşallah vardır inşallah
Bizde yok sende bari olsun kuzuuum. İnşallllaaaahh
Bende aynı durumdayım adete 7 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 5 gün var adete Sabah kaset test yaptım negatif çıktıBen de öyle 5 gün kaldı hafif ağrım var ama predictor yaptım çıkmadı demek ki yok zaten başka belirtim de yok. Allah şuan vermiyorsa güzelleştiriyordur üzülmeyin aksine sevinin regl olabildiğinize regl olmak demek bebek verecek demekAllah dermansız hastalık vermesin yeter ki. Yaşımız genç sonuçta elbet olur
Prodoctor sahte çizgi çıkarıyo diyolar kuzucum burda bir çok arkadaşı yanılttı ordan biliyorumBende aynı durumdayım adete 7 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 5 gün var adete Sabah kaset test yaptım negatif çıktıama belirtiler vardı
Bklm 4 gün vvar adete inşallah vardır hamilelik çok ümitliyim birinci hamileliğim kimyasal olduProdoctor sahte çizgi çıkarıyo diyolar kuzucum burda bir çok arkadaşı yanılttı ordan biliyorum
Benim de kimyasal oldu 5 ay geçti üstünden. Allah kucağımızı boş bırakmasın aminBklm 4 gün vvar adete inşallah vardır hamilelik çok ümitliyim birinci hamileliğim kimyasal oldu
AminBenim de kimyasal oldu 5 ay geçti üstünden. Allah kucağımızı boş bırakmasın amin
Yok kuzu. Benim prolaktin sıkıntıydı kimyasaldan sonra yükselmiş. Bi süre onun yüzünden olmadı. Siz de baktırın o hormona. Hamileliğe engel oluyor yüksekliğiAminşimdi varmı bebek
Ama bende vitamin eksikliği var demir eksikliğiBenim de kimyasal oldu 5 ay geçti üstünden. Allah kucağımızı boş bırakmasın amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?