Ya geçmiş olsun tadavisi yokmuYok kuzu. Benim prolaktin sıkıntıydı kimyasaldan sonra yükselmiş. Bi süre onun yüzünden olmadı. Siz de baktırın o hormona. Hamileliğe engel oluyor yüksekliği
İlaç kullanıyorsun geçiyorYa geçmiş olsun tadavisi yokmu
Hadi hayırlısı inşallahİlaç kullanıyorsun geçiyorşuan düştü. Belki olabilir diye umutluyum bakalım
Saydığın vitaminler önemli kuzucum. Doktorunla görüş istersen bi bu durumu. Ama hamile olduğunu bilmiyorken aldığın hiç bir ilaç zararlı olmaz diyorlar. Bende tam bilmiyorum ama öyle duymuştum.Ama bende vitamin eksikliği var demir eksikliği
B12 ve Dvitamini acaba ondanmi Kayankliyor ve ilaç kullanıyorum iğne verdi acaba şimdi hamile olsam bu vitamin ilaçları zararlı mıdır
Anldım teşekkür ederim hakkımızda hayırlısıSaydığın vitaminler önemli kuzucum. Doktorunla görüş istersen bi bu durumu. Ama hamile olduğunu bilmiyorken aldığın hiç bir ilaç zararlı olmaz diyorlar. Bende tam bilmiyorum ama öyle duymuştum.
Âdete kaç gün varkiKızlar sabahtan biraz leke geldi ya acaba yerleşme lekesi olabilir mi dedim test yaptm ama negatif. muhtemelen bikaç güne sökülür
Yaa bekleyelim bakalım belki gelmez inşallah gelmez yerleşmedir aminKızlar sabahtan biraz leke geldi ya acaba yerleşme lekesi olabilir mi dedim test yaptm ama negatif. muhtemelen bikaç güne sökülür
4 gün vardı ama erken geldiÂdete kaç gün varki
Sanmıyorum canm adet ağrılarım var yarına gelirYaa bekleyelim bakalım belki gelmez inşallah gelmez yerleşmedir amin
Anldım adet oldunmu4 gün vardı ama erken geldi
4 gün vardı ama erken geld
Bende 4gun var Bende de belirti var ama baklmmSanmıyorum canm adet ağrılarım var yarına gelir
AminSanmıyorum canm adet ağrılarım var yarına gel
Yaa bekleyelim bakalım belki gelmez inşallah gelmez yerleşmedir amin
Hayırlısı olsun canım nasip kısmettBende 4gun var Bende de belirti var ama baklmm
Amin bir sonuç alırsan haberdar ettHayırlısı olsun canım nasip kısmett
Ben adet gününü bekliyorumKızlaaar napıyorsunuz var mı bi haberler?
Ben de adeti bekliyorumKızlaaar napıyorsunuz var mı bi haberler?
Cnm tavsiyem pikten onceki gunlerden degerlendir misal 16. Gun pik ise 12 14_ 16 18 20 sasmaz gunler olacaktir ve pikten 10-11 gun gecince idrarda çıkıyor tabi bnde oleydi daha gec olanda vardir belkiKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 aralıktı.29 Aralık Ovülasyon testim pik oldu sonrasını iki güne bir ilişkiyle değerlendirdim. Olmam gereken adet tarihim 13 Ocak. Şimdi size sorum şu gebelik testi yapsam sonuç çıkar mı acaba? Yoksa adet tarihimi mi beklemeliyim? Ay çok heyecanlıyım kendimi de umutlandırmak istemiyorum. Bu ay ayaklarım ısınmıyor bir türlü bir de kasığım ağrıyor sanki her an adet olacakmışım gibi.
Kuzum onu belirtmemişim ama düzenli birliktelik oldu hep gün aşırı.Cnm tavsiyem pikten onceki gunlerden degerlendir misal 16. Gun pik ise 12 14_ 16 18 20 sasmaz gunler olacaktir ve pikten 10-11 gun gecince idrarda çıkıyor tabi bnde oleydi daha gec olanda vardir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?