Hayır tatlım yanlış anlamışsın ovalisyon testi yaptım çatlamadan sonraki 7 günErken yapmışsın canım testi 14 gün beklemen gerekiyor
çatlatma iğnesi etkisi o inşallah yanılıyorumdur
Ben çizgiyi görüyorum canımVarmı sizce
Gerçekten mi inanmıyorum hala daha bekleyince dahada belirdi elimde bitane testim daha var tekrarlıycam ayın 10 da randevm var inşallah gerçektir teşekkür ederim canım yorumun için umutlandırdın beniBen çizgiyi görüyorum canım
İnşallah gönlündeki olurGerçekten mi inanmıyorum hala daha bekleyince dahada belirdi elimde bitane testim daha var tekrarlıycam ayın 10 da randevm var inşallah gerçektir teşekkür ederim canım yorumun için umutlandırdın beni
Evet çizgi net görünüyor. Ben de gördüm.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah seninde gönlümçndekinide rabbim ömrüne nasip etsin cümlemizin inşallahİnşallah gönlündeki olur
Ya inşallah yanlış değildir dikkat ediyorum canım evet tekrarlamam lazım aslında kanda belli olurda gidebilirsem yaparım inşallah bu arada bu marka testi ilkdefa yapıyorum teşekkür ederim cevap verdiğin içinEvet çizgi net görünüyor. Ben de gördüm.
Ama kkda da miratech markasının yanlış pozitif çıkardığını söyleyenler de var.
Umarım hamilesinizdir. Hastalık gününüzde diğer testinizle testi tekrarlayın. O tarihe kadar da dikkatli olun ağır yük falan kaldırmayın. ☺
Rica ederim. Evet kan testi yaptırmanız daha hızlı sonuç verir aslında
Ya inşallah yanlış değildir dikkat ediyorum canım evet tekrarlamam lazım aslında kanda belli olurda gidebilirsem yaparım inşallah bu arada bu marka testi ilk defa yapıyorum teşekkür ederim cevap verdiğin için
İnşallah Allah'ın da izniyle hayırlı bir sonuç alırım Allah isteyen herkese nasip etsin okadar çok odaklanmışımki en ufak bişeyde acabamı diyorum herşeyi zaman gösterecek bişey öğrenirsem yine yazarımRica ederim. Evet kan testi yaptırmanız daha hızlı sonuç verir aslında
Canım catlatma iğnesi değil ovalisyon testi yaptım ve çatlamayı gördüğüm günden sonra geçen süre 7 ben eksik yazmışım kusura bakmayınCanim çatlatma iğnesi 14 gun öncesinden yalanci pozitif çıkarabilir daha erken 7 gun olmus
İnşallah Canım yaa çok sağol inşallah hayırlısı olurTamam o zaman canim hayirli olsun diyeyim cizgi var
Kılar lütfen bana yardım edin ben yanlış görmüyorum değilmi sizde görüyormusunuz üstelik hemen çıktı
Hayır tatlım yanlış anlamışsın ovalisyon testi yaptım çatlamadan sonraki 7 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?