- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Rica ederim canım ben yanlış yazmışım aslındaAy kusura bakma yaa
Rica ederim canım karışıklık odu sadeceAy kusura bakma yaa
Güncelledim kuzum umarım anlaşılmıştırKonu sahibi konunuzu daha acik yazarsanız yanlis anlasilma ortadan kalkmis olur lütfen guncelleyin
Canım yanlış anlaşılma oldu galiba ovalisyon testinden sonraki çatlamayı kastetmiştimCanım ignenin icinde beta hcg var o yükseltiyor testi lütfen 5gün snra tekrarla. Bunu dikkate alma
Çizgi var hayırlı olsun
İnşallah öyledir canım bekleyip görelimÇizgi var hayırlı olsun
Aaa haha ozaman hamilesiniz:)Canım yanlış anlaşılma oldu galiba ovalisyon testinden sonraki çatlamayı kastetmiştim
Ya inşallah teşekkür ederim güzel mesajınız için dua edin benim için Allah herkese nasip etsin inşallah hepimiz tadalım o duyguyu bi sonuç alırsam sizlerle paylaşırım sanırım biraz zaman lazım kesin sonuç için çokta umutlanmak istemiyorum açıkcası ama rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemizeAaa haha ozaman hamilesiniz:)
İnşallah rabim yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli meleklerin olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sonra bize insan merakk ediyor tabi umut hüsran hep bi Arda gidiyor bu işte oluyorsa hayırlısı olsun ben daha önce boş gebelik yaşadım kısada olsa Dünyanın en güzel ve tarifsiz duygusuydu Allah bidaha tattırsın inşallah daim olarakBenim de çatlama iğnesi 16. Gün bugün adette olmadım test yapmaya cesaretimde yok
Amin inş 1 buçuk yıllık evliyim hiç olmadı cnmİnşallah rabim yüzünü güldürsün sağlıklı sıhhatli meleklerin olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin sonra bize insan merakk ediyor tabi umut hüsran hep bi Arda gidiyor bu işte oluyorsa hayırlısı olsun ben daha önce boş gebelik yaşadım kısada olsa Dünyanın en güzel ve tarifsiz duygusuydu Allah bidaha tattırsın inşallah daim olarak
Daha erken kuzum ben 8 yıllık evliyim 3 sene korunduk sonra istedik olmadı 2 buçuk ay önce kürtaş oldum işte Allahu Teala ol dediği zaman oluyor sen hiç merak etme tabiki süreç zor kendimde yaşadığım için biliyorum sen hiç kendini üzme daha yenisin kuzum Allah nasip edecekte İşte zamanı var daha demekki Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sanırım evlatlarımıza ihtiyacımız var çok bekletmeseler bizi bariAmin inş 1 buçuk yıllık evliyim hiç olmadı cnm
Bende 13 yıllık evliyim canım 3 kaybım var elde var 0Daha erken kuzum ben 8 yıllık evliyim 3 sene korunduk sonra istedik olmadı 2 buçuk ay önce kürtaş oldum işte Allahu Teala ol dediği zaman oluyor sen hiç merak etme tabiki süreç zor kendimde yaşadığım için biliyorum sen hiç kendini üzme daha yenisin kuzum Allah nasip edecekte İşte zamanı var daha demekki Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sanırım evlatlarımıza ihtiyacımız var çok bekletmeseler bizi bari
Gerçekten zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin sana canım Allah bian önce yerini doldursun inşallah Allah'ın takdiri böyleymiş demekki yapıcak bişey yok peki canım bi nedeni var mıydı araştırınız mı bende kürtaj olduğum da kese patoloji ye gitti şükür bişey çıkmadı doktorum sonuç temiz dedi ilk gelik olduğu içindir dedi bana seninki tekrarlamış ya sebebi bulundumuBende 13 yıllık evliyim canım 3 kaybım var elde var 0
Amin canımGerçekten zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin sana canım Allah bian önce yerini doldursun inşallah Allah'ın takdiri böyleymiş demekki yapıcak bişey yok peki canım bi nedeni var mıydı araştırınız mı bende kürtaj olduğum da kese patoloji ye gitti şükür bişey çıkmadı doktorum sonuç temiz dedi ilk gelik olduğu içindir dedi bana seninki tekrarlamış ya sebebi bulundumu
Evet haklısın canım Allah hepimize yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dua edip beklemekten başka çare yok derdi veren dermanıda verir elbetAmin canım
herşey araştırıldı sebepler çok herkes de olan şeyler herşeyin de bir çözümü var ama insanlar bir şeyi unutuyorki Allah dilemese yaprak kımıldamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?