Hemen çıktı mı çizgi yoksa biraz bekledin miEki Görüntüle 3649700
Biraz önce böyle çıktı koyulaşmış sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktı mı çizgi yoksa biraz bekledin miEki Görüntüle 3649700
Biraz önce böyle çıktı koyulaşmış sanki
İbşallah canım yaa daha önceden çok yalancı pozitifler gördüm o yüzden bende ümitlenmek istemiyorum biraz çizginin koyulaşmasını takip edeym diyorumEvet canım ümitlendirmek istemem ama görünüyor çizgi inşallah hamilesindir. Ve sol kasıktaki ağrı da yerleşme ağrısı diye duydum. Kan ver bence sonucunu da mutlaka söyle ben bile heyecanlandım şu an![]()
Sen de haklısın ben de çok gördüm maalesef yine de bu süreçte dikkat et kendineİbşallah canım yaa daha önceden çok yalancı pozitifler gördüm o yüzden bende ümitlenmek istemiyorum biraz çizginin koyulaşmasını takip edeym diyorum
Çok teşekkür ederim canımmSen de haklısın ben de çok gördüm maalesef yine de bu süreçte dikkat et kendine![]()
Bu sabah böyle çıktı elim ayağım titriyor ya bozuksaÇok teşekkür ederim canımm![]()
Sen de haklısın ben de çok gördüm maalesef yine de bu süreçte dikkat et kendineİbşallah canım yaa daha önceden çok yalancı pozitifler gördüm o yüzden bende ümitlenmek istemiyorum biraz çizginin koyulaşmasını takip edeym diyorum
kusura bakma yeni gördüm. Kız ne bozuğu hamilesin seeeennBu sabah böyle çıktı elim ayağım titriyor ya bozuksaEki Görüntüle 3649885
Hemen kan testi vermelisin. Bu arada kasık ağrın devam ediyor muBu sabah böyle çıktı elim ayağım titriyor ya bozuksaEki Görüntüle 3649885
Sonra 2.idrarla taptım aşırı silik çıktıHemen kan testi vermelisin. Bu arada kasık ağrın devam ediyor mu
Yok kasık ağrım baya bi azaldı günde 1-2 kez bi ağrı geliyor gidiyorHemen kan testi vermelisin. Bu arada kasık ağrın devam ediyor mu
Daha yeniyse bebek ilk idrarda çıkar zaten çünkü idrarında hcg hemen yükselmez. İkincisinde silik ama gayet görünüyor. Hamilesin işte kan verecek misinSonra 2.idrarla taptım aşırı silik çıktı Eki Görüntüle 3650054
Yarın sabah da ilk idrarla yapayım diyorum bakim nasıl çıkacak sonra kan vermeyi düşünüyorumDaha yeniyse bebek ilk idrarda çıkar zaten çünkü idrarında hcg hemen yükselmez. İkincisinde silik ama gayet görünüyor. Hamilesin işte kan verecek misin
Ne kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsun bebekYok kasık ağrım baya bi azaldı günde 1-2 kez bi ağrı geliyor gidiyor
Evet takip etmek de mantıklı ama yarın da böyle net çıkarsa ben e kan ver hemen. Adetin düzensiz belki 6 haftalık hamilesin bilemezsin bu sürede kendine dikkat et. Sağlıkla al kucağına bereket huzur getirsin inşallahYarın sabah da ilk idrarla yapayım diyorum bakim nasıl çıkacak sonra kan vermeyi düşünüyorum
Kasım da 2 sene olacak evliyim.1 yıldır da çocuk düşünüyoruzNe kadarlık evlisin ne zamandır düşünüyorsun bebek
Ayy amin canım çok teşekkür ederim inşallah testler yanıltmaz çok korkuyorumEvet takip etmek de mantıklı ama yarın da böyle net çıkarsa ben e kan ver hemen. Adetin düzensiz belki 6 haftalık hamilesin bilemezsin bu sürede kendine dikkat et. Sağlıkla al kucağına bereket huzur getirsin inşallah![]()
Biz de 1 buçuk senelik evliyiz 1 senedir düşünüyoruzKasım da 2 sene olacak evliyim.1 yıldır da çocuk düşünüyoruz
Korkma. Bu kadar net çizgide yanlışlık olacağını düşünmüyorum genelde silik çizgilerde oluyor ya da bazı testlerde ama senin test markan da iyi çizgi de çok belirgin. Diyelim ki test bozuk hamile değilsin olsun kendini üzme sakın ben de senin geçtiğin yoldan geçiyorum çok zor yıpratıcı bir süreç ama her derdin bir dermanı vardır. Rabbimden umudunu kesme O’na güven.Ayy amin canım çok teşekkür ederim inşallah testler yanıltmaz çok korkuyorum
O kadar belirgin çizgiler görüp kanda negatif gördüm ki hayal kırıklığı çok o yüzdeb korkuyorum.allah gönlümüzdeb geçeni bize nasip etsin çok yorucu ve yıpratıcı dediğin gibi kısmet artık be canım bakalımm yarın sabah hemen olsun da test yapıyimKorkma. Bu kadar net çizgide yanlışlık olacağını düşünmüyorum genelde silik çizgilerde oluyor ya da bazı testlerde ama senin test markan da iyi çizgi de çok belirgin. Diyelim ki test bozuk hamile değilsin olsun kendini üzme sakın ben de senin geçtiğin yoldan geçiyorum çok zor yıpratıcı bir süreç ama her derdin bir dermanı vardır. Rabbimden umudunu kesme O’na güven.
Tamam mutlaka at buraya inşallah kıpkırmızı bir çizgi çıkar da netleşir her şeyO kadar belirgin çizgiler görüp kanda negatif gördüm ki hayal kırıklığı çok o yüzdeb korkuyorum.allah gönlümüzdeb geçeni bize nasip etsin çok yorucu ve yıpratıcı dediğin gibi kısmet artık be canım bakalımm yarın sabah hemen olsun da test yapıyim![]()