• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim silik çıktı

Evet canım ümitlendirmek istemem ama görünüyor çizgi inşallah hamilesindir. Ve sol kasıktaki ağrı da yerleşme ağrısı diye duydum. Kan ver bence sonucunu da mutlaka söyle ben bile heyecanlandım şu an 🥹
İbşallah canım yaa daha önceden çok yalancı pozitifler gördüm o yüzden bende ümitlenmek istemiyorum biraz çizginin koyulaşmasını takip edeym diyorum

Çok teşekkür ederim canımm❤️❤️
Bu sabah böyle çıktı elim ayağım titriyor ya bozuksa
IMG_5490.webp

Daha yeniyse bebek ilk idrarda çıkar zaten çünkü idrarında hcg hemen yükselmez. İkincisinde silik ama gayet görünüyor. Hamilesin işte kan verecek misin
Yarın sabah da ilk idrarla yapayım diyorum bakim nasıl çıkacak sonra kan vermeyi düşünüyorum

Yarın sabah da ilk idrarla yapayım diyorum bakim nasıl çıkacak sonra kan vermeyi düşünüyorum
Evet takip etmek de mantıklı ama yarın da böyle net çıkarsa ben e kan ver hemen. Adetin düzensiz belki 6 haftalık hamilesin bilemezsin bu sürede kendine dikkat et. Sağlıkla al kucağına bereket huzur getirsin inşallah ❤️

Evet takip etmek de mantıklı ama yarın da böyle net çıkarsa ben e kan ver hemen. Adetin düzensiz belki 6 haftalık hamilesin bilemezsin bu sürede kendine dikkat et. Sağlıkla al kucağına bereket huzur getirsin inşallah ❤️
Ayy amin canım çok teşekkür ederim inşallah testler yanıltmaz çok korkuyorum

Ayy amin canım çok teşekkür ederim inşallah testler yanıltmaz çok korkuyorum
Korkma. Bu kadar net çizgide yanlışlık olacağını düşünmüyorum genelde silik çizgilerde oluyor ya da bazı testlerde ama senin test markan da iyi çizgi de çok belirgin. Diyelim ki test bozuk hamile değilsin olsun kendini üzme sakın ben de senin geçtiğin yoldan geçiyorum çok zor yıpratıcı bir süreç ama her derdin bir dermanı vardır. Rabbimden umudunu kesme O’na güven.

Korkma. Bu kadar net çizgide yanlışlık olacağını düşünmüyorum genelde silik çizgilerde oluyor ya da bazı testlerde ama senin test markan da iyi çizgi de çok belirgin. Diyelim ki test bozuk hamile değilsin olsun kendini üzme sakın ben de senin geçtiğin yoldan geçiyorum çok zor yıpratıcı bir süreç ama her derdin bir dermanı vardır. Rabbimden umudunu kesme O’na güven.
O kadar belirgin çizgiler görüp kanda negatif gördüm ki hayal kırıklığı çok o yüzdeb korkuyorum.allah gönlümüzdeb geçeni bize nasip etsin çok yorucu ve yıpratıcı dediğin gibi kısmet artık be canım bakalımm yarın sabah hemen olsun da test yapıyim😄

Kızlar bide bana bakar mısınız çatlatma iğnesi oldum normalde 25/26 sı tahlil ver demişti doktorum vermedim bekledim pazartesi vereyim diye dayanamadım test yaptım hafta sonu olduğu için tek eczane vardı mecbur Artimed aldım çok yalancı pozitif verdiğini biliyorum ama
Yapar yapmaz çıktı sizce umutlanmalı mıyım
Ara ara kaşık batmalarım ve bel ağrım var 🥹🌸 bi yorum yapın nolur

Eklentiler

• IMG_6154.webp
    IMG_6154.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 47
O kadar belirgin çizgiler görüp kanda negatif gördüm ki hayal kırıklığı çok o yüzdeb korkuyorum.allah gönlümüzdeb geçeni bize nasip etsin çok yorucu ve yıpratıcı dediğin gibi kısmet artık be canım bakalımm yarın sabah hemen olsun da test yapıyim😄
Tamam mutlaka at buraya inşallah kıpkırmızı bir çizgi çıkar da netleşir her şey 😂

Back
X