Anladım. Değişik valla. Daha önce hiç böyle sonradan çıkan kuruma çizgisi falan görmedim yani. Adet günün ne zamandı?Yok hemen çıkmadı. Ilk 2 3 dk da ışığın altindan baktim beyaz cizgi yeri gözüktü. Pembe silik filan değil beyazdi cizgi yeriydi. Sonra amaan bundada yok deyip attim. Aradan zaman geçti baktığımda böyleydi. Normalde asla böyle olmazdi ( kac defa test yaptim negatifti geri merakima yenik dusup baktigimda bembeyaz sadece tek cizgi oluyodu ayni marka testte) ilk defa böyle olunca emin olamadim yoktur dedim ama bi ümit yeniden yapcam ama regl gecsin diye bekliyorum suan.
Bu arada böyle olan testler su tutuluyomus filan . Su tuttum dagilmadi cizgi bide bastira bastıra yıkadm filan yok yani duruyodu
Valla bende görmedim hic. sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahverengi baslar kirmiziya doner ama son 2 3 ayda sadece kahverengi gibi lekelenme gibi oldu) . Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum ve 8,9,11,12,13,14, 15 ekimde iliskimiz oldu.Anladım. Değişik valla. Daha önce hiç böyle sonradan çıkan kuruma çizgisi falan görmedim yani. Adet günün ne zamandı?
Testin varsa fazladan yarın sabah ilk idrarla yap ve tam 10 dk sonra çıkan sonuca bak. 2-3 dk da yetmezValla bende görmedim hic. sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahverengi baslar kirmiziya doner ama son 2 3 ayda sadece kahverengi gibi lekelenme gibi oldu) . Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum ve 8,9,11,12,13,14, 15 ekimde iliskimiz oldu.
Korkuyorum ya elimde 2 tane daha testim var bebe time ayni marka test yapsam mi bi 10 gun daha beklesem miTestin varsa fazladan yarın sabah ilk idrarla yap ve tam 10 dk sonra çıkan sonuca bak. 2-3 dk da yetmez
Empati yapayım hemen. Ben olsam sabah testi tekrar ederdim. Çıkan sonuca göre de kan verip kafamı rahatlatırdım en azından. İyiyse de kötüyse deKorkuyorum ya elimde 2 tane daha testim var bebe time ayni marka test yapsam mi bi 10 gun daha beklesem mi
Kanıma giriyorsunEmpati yapayım hemen. Ben olsam sabah testi tekrar ederdim. Çıkan sonuca göre de kan verip kafamı rahatlatırdım en azından. İyiyse de kötüyse de
Erken gebelik yapayim desem bi keresinde yapmistim pozitif cikmisti ama gebe degildim tabiki güvenilir bi test var mi kullandığınEmpati yapayım hemen. Ben olsam sabah testi tekrar ederdim. Çıkan sonuca göre de kan verip kafamı rahatlatırdım en azından. İyiyse de kötüyse de
Erken gebelik değil de normal yap bence. Genelde erken gebelik testlerinde bi sorun yaşıyorlar sanırım. Ben Fransa’da yaşıyorum. Buradan bi marka alıyorum yaniErken gebelik yapayim desem bi keresinde yapmistim pozitif cikmisti ama gebe degildim tabiki güvenilir bi test var mi kullandığın
Yapiyim kiz yarin erken kalkıptaErken gebelik değil de normal yap bence. Genelde erken gebelik testlerinde bi sorun yaşıyorlar sanırım. Ben Fransa’da yaşıyorum. Buradan bi marka alıyorum yani
Hadi hayırlı haberlere inşallahYapiyim kiz yarin erken kalkıpta
Hadi inşallahHadi hayırlı haberlere inşallah
Ya kuzu ben test yaptim ilk 5 dk icinde 2.cizginin yerini gördüm beyaz duruyodu sonra ilk 20 dk icinde 2. Cizgi cok cok soluk cikti varla yok arasi fotoda gözükmüyor bileHadi hayırlı haberlere inşallah
testinin fotografını atsana cnmmYa kuzu ben test yaptim ilk 5 dk icinde 2.cizginin yerini gördüm beyaz duruyodu sonra ilk 20 dk icinde 2. Cizgi cok cok soluk cikti varla yok arasi fotoda gözükmüyor bile
Hic gozukmuyor maaleseftestinin fotografını atsana cnmm
Ama az once baktım 2. Cizgi cok hafif belli. Ilk gördüğümden bi tık daha belli en azindantestinin fotografını atsana cnmm
ya burda çok görünmüyor ama benimde var böyle testlerim.. senin yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün ?Hic gozukmuyor maalesef
Ovulasyon yapmadim uygulamaya gore 9 15 ekim yumurtlama gozukuyodu. Bizde 8,9,11,12,13,14,15 ekimde değerlendirdik.ya burda çok görünmüyor ama benimde var böyle testlerim.. senin yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün ?
Uygulamayla karartinca ikinci cizgi böyle gözüküyor ilk 20 dklik test bu.ya burda çok görünmüyor ama benimde var böyle testlerim.. senin yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün ?
o zaman daha testler için çok erken canım ya, ay sonuna kadar bi bekle bakalım bat ne zamanOvulasyon yapmadim uygulamaya gore 9 15 ekim yumurtlama gozukuyodu. Bizde 8,9,11,12,13,14,15 ekimde değerlendirdik.
evet bak burda görünüyor ama buna testin kendi çizgisi diyolar bende de var böyle ama valla seninki daha belirgin bilemedim cnm yaa en azından bir hafta daha bekle benceUygulamayla karartinca ikinci cizgi böyle gözüküyor ilk 20 dklik test bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?