Gebelik testim

Anladım. Değişik valla. Daha önce hiç böyle sonradan çıkan kuruma çizgisi falan görmedim yani. Adet günün ne zamandı?

Anladım. Değişik valla. Daha önce hiç böyle sonradan çıkan kuruma çizgisi falan görmedim yani. Adet günün ne zamandı?
Valla bende görmedim hic. sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum kahverengi baslar kirmiziya doner ama son 2 3 ayda sadece kahverengi gibi lekelenme gibi oldu) . Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum ve 8,9,11,12,13,14, 15 ekimde iliskimiz oldu.

Testin varsa fazladan yarın sabah ilk idrarla yap ve tam 10 dk sonra çıkan sonuca bak. 2-3 dk da yetmez

Korkuyorum ya elimde 2 tane daha testim var bebe time ayni marka test yapsam mi bi 10 gun daha beklesem mi
Empati yapayım hemen. Ben olsam sabah testi tekrar ederdim. Çıkan sonuca göre de kan verip kafamı rahatlatırdım en azından. İyiyse de kötüyse de

Empati yapayım hemen. Ben olsam sabah testi tekrar ederdim. Çıkan sonuca göre de kan verip kafamı rahatlatırdım en azından. İyiyse de kötüyse de
Erken gebelik yapayim desem bi keresinde yapmistim pozitif cikmisti ama gebe degildim tabiki güvenilir bi test var mi kullandığın

Erken gebelik yapayim desem bi keresinde yapmistim pozitif cikmisti ama gebe degildim tabiki güvenilir bi test var mi kullandığın
Erken gebelik değil de normal yap bence. Genelde erken gebelik testlerinde bi sorun yaşıyorlar sanırım. Ben Fransa’da yaşıyorum. Buradan bi marka alıyorum yani

Eklentiler

• 20221017_073150.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 20221017_073100.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 20221017_072953.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 20221017_072902.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 20221017_072854.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45
ya burda çok görünmüyor ama benimde var böyle testlerim.. senin yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün ?
Uygulamayla karartinca ikinci cizgi böyle gözüküyor ilk 20 dklik test bu.

Eklentiler

• Screenshot_20221017-122450_Collage Maker - GridArt.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…