Gebelik testim

Ay sanki bi tık koyualdım artık ikisini de ama hangi adet bacım tam 30.gündeyim döngünün ama 172637272 kere koyu gördüm 14 gün sonra desen hangisiiiiiii hangi 14 günnnnn
Iste bu hastalik böyle lanet sey haydi bakalim bismillah üzülmek yok yaparken öyle sadece deniyosun diye yaparsin inan bende 3 hafta önce yaptim herzamanki gibi negatifi gördüm umutluydum bide niye umutlandiysam

Iste bu hastalik böyle lanet sey haydi bakalim bismillah üzülmek yok yaparken öyle sadece deniyosun diye yaparsin inan bende 3 hafta önce yaptim herzamanki gibi negatifi gördüm umutluydum bide niye umutlandiysam
Bende boşa umutlanmışım cnm merak etme kaset test en az kalbim kadar temiz

Bu arada sat 26 eylul gibiydi ben tam regl olamadim. 4 ekimde kadin doguma gittim. 6 milimlik zararsiz bi kist var adetle atılır dedi adet olamiyorum dedim ( 2 3 aydir ya az adet oluyodum yada cok. Normalde 1 hafta adet olurum ve kahverengi gibiydi lekelenme gibi). Bana duphaston yazdı sabah aksam ic dedi 10 gun . Yanina vitamin istedim folbiol folik asit yazdi arada kullan dedi. 5 ekimden bu yana ilaci kullaniyorum ve 8,9,11,12,13,14 ekimde iliskimiz oldu.
İlk 10 dakikada çıktıysa hamilesindir net yani
Oncomed kaset varmış bir de şu kazık olan pembe erken gebelik şeysi
Hee tamam ozaman iyiki yok kiz cok berbat bisey erkeklik hormonu felanda yükseliyor öyle olunca

Kizlar konuyla alakasiz, sabah test yaptim bebe time kaset test ilk 5 icinde ışiga tutunca sanki bi cizgi varmis gibiydi beyazdı anlayamadim gebelik midir
Gölge gibi dgilmi bende gebelk olmadi hic ama bendede olmustu gebelik yoktu kan ver bence yada testi tekrarla

Folbiol ve duphaston bende kullandim gebelik istiyen ama adet olamayan kadinlara veriyorlar bide düsük tehlikesi olan kadinlara onun icin doktorun verdigi ilaclari saati satine al hic aksatma duphastonu ben 6 ay kullandim. Omega3 ekle supradyn felan kullan omega3 ve inositol iceren takviyeler adet olmanda yardimci olcaktir hemen yarin degil ama 3 ila 6 ayda etkisini göstercektir kilo varsa vermeye calis bende kilolu oldgm icin ilerledi adet düzensizligi

O kistten bendede vardi bu hafta patladi simsiyah akintim oldu bide kahve rengi simdi yogun kirmizi adet geliyo ama idrarda yok sildikce geliyor yogun seklde 2 haftadir kahve rengi lekelenme oldu bu hafta kirmiziya bildgn adete döndü tabi az az yani bende pkolu oldgm icn öyle oldu..

Bana adet mi olmak istiyosun gebe mi kalmak istiyosun dedi. Bende gebe kalmak istiyorum hsg çekileceğim dedim. Tamam dedi 2 kutu yazdi 1 kutuyu kullan 2. Yi gerekirse kullanirsin dedi anlamadım orasini gerci , biseyin yok hormonlarin vs hepsi normal dedi amh de 1,42

Bende pko filan yok. Hatta doktor muayene etmesek bilinmez bile her kadinda olan bisey o dedi adetle sokulur gider dedi

Canım benimde öyleydi ama boşa ümitlenmiştim sende vardır belki tekrarla 2 gün sonra
Yok ben ümitlenmeyi bıraktım. Görür gibi oldum. Sonra amaan ne cizgisi saçmalama dedim kendi kendime salladim attim çöpe 1 2 saat sonra baktim. 2. Cizgi belirginlesmis. Kuruma cizgisi muhtemelen

Gerekirse kullanirsin demek gebelik olusmazsa ve adet yine olamazsan kullan demek :) adet olamayip gebe kalmak istiyenlere veriliyor bide düsük tehlikesi olanlara bu diyer sökücüler gibi degil bu cok iyi kullan mutlaka. Denemedigm sökücü yoktu bitek bu söktü beni biliyormusun ve ben almanyadan kalkip istanbula geldim sirf onu alabilmek icin burdakiler bana vermedi sacma sapan korunma haplari veriyolardi. Bence degerin iyi 1,42 ile hamile kalinabilir kafana takma hsg cekil ilaclarini al inositol ve omega3 kullan bence yumurtalari gelistriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…