Testlerine baktım canım. Sanırım en iyisi beklemekHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Pozitif görünüyor canım kan ver kesinleşsinBenim testlerime bakarmisiniz? Bugün regle günüm 4 - 5 Ekim pik günü 6 Ekim catlama günüydü sabah ilk idrarla test yaptim hayalet çizgi gördüm 10 dk sonra belirginlesti geç belirlendiği icin lh ve hcg testini 15.00 de yaptım. 5 dk sonra çektim resimlerini
Aynen canim bekleyecez artikTestlerine baktım canım. Sanırım en iyisi beklemek
Kızlar bilgilenmeniz için söylüyorum bugün doktora gittim kist vs yok ama hormonlar bozukmuş lh testi o yüzden öyleymiş sonuçlarımı yazılı olarak almadım henüz doktor söyledi bana e nabızdan alınca atarım, ovulasyon testimin sürekli pik çıkması bu yüzdenmişMehrii34 H Hayatlarrr
Aa hadi ya. Merak ettim hangi hormonlarda problem varKızlar bilgilenmeniz için söylüyorum bugün doktora gittim kist vs yok ama hormonlar bozukmuş lh testi o yüzden öyleymiş sonuçlarımı yazılı olarak almadım henüz doktor söyledi bana e nabızdan alınca atarım, ovulasyon testimin sürekli pik çıkması bu yüzdenmişMehrii34 H Hayatlarrr
Ben de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak içintahmin etmiştim canim LH hormonu yükseliyor hormonlardan dolayida pik cikiyor pkoda olan bisey bu ama seninkiler baya koyuydu gebelige yorumlayacak kadar belirgindi hayirlisi olsun artik ilac verdimi ne yapmak lazim merak ettim cikinca paylasirmisin kendi durumumla karsilastirayim diyorum .. benimde LH testlerim öyle cikabilir önümüzdeki ay ovulasyon takibi yapmayi düsnüyorum yada bu ay sonuna dogrumu yapsam kararsizim kanli akintilarim yeni durdu yinede yumurtlama olabilirmiki cok düzensiz adetim 3 ayda bir felan
Aaa üzüldüm senin adina yaBen de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak için
Sorma. Kimyasal gebelik diye üzülüyordum. Şimdi keşke kimyasal olsaydı diyorum. Bir sürü uğraşmak gerekiyor bu dış gebelikte deAaa üzüldüm senin adina ya
Benim adet olmamaktan ziyade ara kanamalarım çok fazlaydı kuzum yaa sürekli lekelenme bide özel hastanede test yaptırdığımda demek adet değilmişim.. tertemizdi testler şimdi o kadına gidip küfür edesim var.. ama doktor umutlu konuştu 3 ay düzenli kullan sonra gebe kal dediBen de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak için
Iste gebeliginde bu yönü kötü, olsa bi dert olmasa ayri bi dert. Rabbim hayırlısını versin cok zor olmali. Süreç nasil ilerliyo bundaSorma. Kimyasal gebelik diye üzülüyordum. Şimdi keşke kimyasal olsaydı diyorum. Bir sürü uğraşmak gerekiyor bu dış gebelikte de
Benim adet olmamaktan ziyade ara kanamalarım çok fazlaydı kuzum yaa sürekli lekelenme bide özel hastanede test yaptırdığımda demek adet değilmişim.. tertemizdi testler şimdi o kadına gidip küfür edesim var.. ama doktor umutlu konuştu 3 ay düzenli kullan sonra geBen de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak için
Yanlış kişiyi alıntılamışım canım yaa, sonuçlara baktım şimdi hepsi normal sonuç diyo ama doktor neden öyle bişi dedi asla anlamadımtahmin etmiştim canim LH hormonu yükseliyor hormonlardan dolayida pik cikiyor pkoda olan bisey bu ama seninkiler baya koyuydu gebelige yorumlayacak kadar belirgindi hayirlisi olsun artik ilac verdimi ne yapmak lazim merak ettim cikinca paylasirmisin kendi durumumla karsilastirayim diyorum .. benimde LH testlerim öyle cikabilir önümüzdeki ay ovulasyon takibi yapmayi düsnüyorum yada bu ay sonuna dogrumu yapsam kararsizim kanli akintilarim yeni durdu yinede yumurtlama olabilirmiki cok düzensiz adetim 3 ayda bir felan
Valla aynen. Dediğin gibi. Olsa bsey olmasa bsey. Çok çok zor. İğne yaptı doktor 2 gün önce. Gebeliğin sonlanması için. Cuma günü kan vereceğim. Sonra pazartesi hcg değerine ve başka kan değerlerine bakacak doktor. 31 inden 7 kasıma kadar da her gün kan testi yaptıracağız. Sıfırlanana kadar takipte olacağızIste gebeliginde bu yönü kötü, olsa bi dert olmasa ayri bi dert. Rabbim hayırlısını versin cok zor olmali. Süreç nasil ilerliyo bunda
İnşallah hemen atlatır sonrasinda hemen gebe kalirsin saglikli bi şekildeValla aynen. Dediğin gibi. Olsa bsey olmasa bsey. Çok çok zor. İğne yaptı doktor 2 gün önce. Gebeliğin sonlanması için. Cuma günü kan vereceğim. Sonra pazartesi hcg değerine ve başka kan değerlerine bakacak doktor. 31 inden 7 kasıma kadar da her gün kan testi yaptıracağız. Sıfırlanana kadar takipte olacağız
Amin inşallah. Doktor 3 ay korunun dedi. Ben de o 3 at kendime bakacağım biraz. Gerekli vitaminlerimi falan alırım artıkİnşallah hemen atlatır sonrasinda hemen gebe kalirsin saglikli bi şekilde
Ya cok üzüldüm ins bidahakine saglikli gebelik nasip olurBen de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak için
Anladim canim tamam üzülme 3 ay kisa bir dönem ve dogum kontrol kullanirken yediklerine de dkkat et o haplar kilo yaptirir biliyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?