Gebelik testim

Benim testlerime bakarmisiniz? Bugün regle günüm 4 - 5 Ekim pik günü 6 Ekim catlama günüydü sabah ilk idrarla test yaptim hayalet çizgi gördüm 10 dk sonra belirginlesti geç belirlendiği icin lh ve hcg testini 15.00 de yaptım. 5 dk sonra çektim resimlerini

Eklentiler

• 20221017_150814.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 60
  • 20221017_150802.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 55
Pozitif görünüyor canım kan ver kesinleşsin

tahmin etmiştim canim LH hormonu yükseliyor hormonlardan dolayida pik cikiyor pkoda olan bisey bu ama seninkiler baya koyuydu gebelige yorumlayacak kadar belirgindi hayirlisi olsun artik ilac verdimi ne yapmak lazim merak ettim cikinca paylasirmisin kendi durumumla karsilastirayim diyorum .. benimde LH testlerim öyle cikabilir önümüzdeki ay ovulasyon takibi yapmayi düsnüyorum yada bu ay sonuna dogrumu yapsam kararsizim kanli akintilarim yeni durdu yinede yumurtlama olabilirmiki cok düzensiz adetim 3 ayda bir felan

Aa hadi ya. Merak ettim hangi hormonlarda problem var

Ben de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak için

Ben de dış gebelik geçiriyorum. Geçenlerde değerim yükseldi tekrar. İğne yaptılar gebeliği sonlandırmak için
Benim adet olmamaktan ziyade ara kanamalarım çok fazlaydı kuzum yaa sürekli lekelenme bide özel hastanede test yaptırdığımda demek adet değilmişim.. tertemizdi testler şimdi o kadına gidip küfür edesim var.. ama doktor umutlu konuştu 3 ay düzenli kullan sonra gebe kal dedi

Sorma. Kimyasal gebelik diye üzülüyordum. Şimdi keşke kimyasal olsaydı diyorum. Bir sürü uğraşmak gerekiyor bu dış gebelikte de
Iste gebeliginde bu yönü kötü, olsa bi dert olmasa ayri bi dert. Rabbim hayırlısını versin cok zor olmali. Süreç nasil ilerliyo bunda

Benim adet olmamaktan ziyade ara kanamalarım çok fazlaydı kuzum yaa sürekli lekelenme bide özel hastanede test yaptırdığımda demek adet değilmişim.. tertemizdi testler şimdi o kadına gidip küfür edesim var.. ama doktor umutlu konuştu 3 ay düzenli kullan sonra ge

Yanlış kişiyi alıntılamışım canım yaa, sonuçlara baktım şimdi hepsi normal sonuç diyo ama doktor neden öyle bişi dedi asla anlamadım

Iste gebeliginde bu yönü kötü, olsa bi dert olmasa ayri bi dert. Rabbim hayırlısını versin cok zor olmali. Süreç nasil ilerliyo bunda
Valla aynen. Dediğin gibi. Olsa bsey olmasa bsey. Çok çok zor. İğne yaptı doktor 2 gün önce. Gebeliğin sonlanması için. Cuma günü kan vereceğim. Sonra pazartesi hcg değerine ve başka kan değerlerine bakacak doktor. 31 inden 7 kasıma kadar da her gün kan testi yaptıracağız. Sıfırlanana kadar takipte olacağız

İnşallah hemen atlatır sonrasinda hemen gebe kalirsin saglikli bi şekilde

Anladim canim tamam üzülme 3 ay kisa bir dönem ve dogum kontrol kullanirken yediklerine de dkkat et o haplar kilo yaptirir biliyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…