Gebelik testim

Inş canım, ne durumdasin?

Herkese merhaba en son 8 Ekim tarihinde adet gördüm. Normalde beklediğim adet tarihi 17 Kasım fakat 2 gündür çok az bir şekilde sadece sildiğimde gördüğüm kahverengi lekelenmelerim var. Normal görülen adetten çok farklı çok azıcık karın ağrısı ve belimde az bir ağrım oluyor en fazla 5 dakika sonra geçiyor. Affınıza sığınarak söylüyorum ki eşimle korunmuyoruz çekilme yöntemi kullanıyoruz. Yerleşme kanaması olabilir mi bu

Olabilir. Ya da yumurtlama olduğu için de olabilir

Anladim canim tamam üzülme 3 ay kisa bir dönem ve dogum kontrol kullanirken yediklerine de dkkat et o haplar kilo yaptirir biliyorsundur
2 ayım doldu bile 6 günüm kaldı 2.kutunun bitmesine bu dönemde 4 kg verdim diyetisyen eşliğinde ve gidince anladım normal kilomun baya üstüne çıkmışım, yani şöyle söyliyim 61 kg iken 67,4 olmuşum :) buda pcos için tam tehlike anlıycağın.. şu an kilo vermeye devam ediyorum bakalım bir ay sonra bi 4 daha vermiş olurum heralde sonra da hapı bırakırım Allah büyük.. benim kullandığım hap o kadar mide bulantısı yapıyo ki zaten bişe yemek istemiyorum kilo aldırmadı aksine zayıflamama yardımcı oldu canım

hayır
Ayyy valla bende sürekli silik görmekten sıkıldım bi halt çıktığı da yok saldım çayıra tutarsa tutar tutmazsa eczaneyi ve özel hastaneyi zengin ettiğimle kalıcam

Kız korktum benim evim sandım arka planı halım ünitem aynı bi an bunu ben mi attım dedim
hayırlı olsun canımmm bebiş geliyoomuuşşş :))

Bende kullanıyorum ama aksatarak içiyorum nolcak bilmiyorum inanki çok mide bulantısı yapıyor aynen felaket hemde .. kilo veremedim ve önümüzdeki yeni yılda tüp bebeğe gidicez mutlaka kilo verip öyle gelin diyor doktor okadar zor kiiii 66dan 55 düşmem gerek

bende şu an 65 kiloyum canım.. yasmin mi kullanıyorsun ?

sana tavsiyem aksatarak içme bu platform da en az 3 ay doğum kontrol kullanıp çok hamile kalan var.. ben çok araştırdım kuzenim 4 sene kullandı bıraktı ilk ay hamile kaldı.. bende inanmıyodum ama bi gerçek doktora ben cocuk istiyorum kullanmak istemiyorum dediğim halde hayır kullancaksın 3 ay sonra bırak fazla değil 3 ay dinle beni dedi.. bende bekliyorum aynı zamanda inofolic combi ve D vitamini takviyesi alıyorum hatta

Doğum kontrol yüzünden bunları çekiyorum zaten canım 5 yık kullandım ergenliktede cok kullandırtı doktorlar adet düzensizliği var

Doğum kontrol yüzünden bunları çekiyorum zaten canım 5 yık kullandım ergenliktede cok kullandırtı doktorlar adet düzensizliği var
Doğum kontrol kullanmıyorum insülin direnci için metformin kullanıyorum onun için mide bulantısı yapıyor dedim

Doğum kontrol kullanmıyorum insülin direnci için metformin kullanıyorum onun için mide bulantısı yapıyor dedim
Hımm anladım ama zaten polikistik overler de cocuk bi tık zor.. bunu doğum kontrole bağlamak doğru değil 10 sene kullanıp ilk ay hamile kalan bir tanıdığım var, oda pcos .. insanlar genelde olmayınca doğum kontrol haplarını suçlar hep.. ama biz doğuştan bu hastalığa sahip olduğumuz için malesef tek sebep bu doğum kontrol haplarının doğurganlığa bi engel olmadığı bilimsel olarakta açıklandı çünkü çok kilon yokmuş aslında ama ilaçlarını düzenli kullan sağlıklı beslen allahın izniyle gerisi hallolur canım..

en önemlisi düzenli beslenmek ben hiç paketli gıda tüketmiyorum hep sağlıklı besleniyorum bir ay daha doğum kontrol kullandıktan sonra bakalım nolacak.. ben hiç kullanmayıp denedim yine olmuyor bunu hapa bağlayamam ama zaman göstericek inş rabbim dileklerimizi kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…