Gebelik testim

1 ayda tam 6 kez hamile olduğumu ya da bebeğim olduğunu görmüştüm. Tam 6 kez. Şaka gibi
Burda hi kac kisi daha rüyasında emzirirken gormus hamile oldugunu öğrenmişler kizsa erkek erkekse kiz
ben de çok görmüştüm sonuç şu an reglim :) bilinçaltımız çok istediğimiz şeylerde bizimle oyun oynuyo malesef.. ama allah gönlünüze göre versin inş en kısa zamanda bebiş sahibi olursunuz :)

Amin inşallah, bugun ruyamda oglan bebesi gördüm üstüme işemişti, altini bezledim 1 dk sonra filan kakasini yapmis beze ona bakiyoum cok garip
Insalnah gerceğini yaşamak nasip olur bende oyle gormustum ertesi gun testim pozitif cikmisti siz c life denediniz mi yanlis hatirlamiyorsam bana sormustunuz?

Insalnah gerceğini yaşamak nasip olur bende oyle gormustum ertesi gun testim pozitif cikmisti siz c life denediniz mi yanlis hatirlamiyorsam bana sormustunuz?
Amionn insallah, evet ama daha deneme firsatim olmadi, rahim filmi cektircem 27 sinde ondan sonra ovulasyon testi alip deneyecem bi kac bisey suan folik asite basladim bakalm

Amionn insallah, evet ama daha deneme firsatim olmadi, rahim filmi cektircem 27 sinde ondan sonra ovulasyon testi alip deneyecem bi kac bisey suan folik asite basladim bakalm
Anladim insallah rahim filminiz temiz çıkar guzel haberlerinizi bekliyorum bana da dua edermisiniz bende 20 haftalik bebeğimi kaybettim tekrar başa döndüm

Anladim insallah rahim filminiz temiz çıkar guzel haberlerinizi bekliyorum bana da dua edermisiniz bende 20 haftalik bebeğimi kaybettim tekrar başa döndüm
Aaa cok üzüldüm sizin adiniza, hatta bi topikte adınızı gördüm ne guzel hamile kalmis diye , cok üzüldüm . Rabbim tekrar gebe kalmanızı nasip etsin sag saglim kucaginiza alırsınız inşallah, neden kaybettiniz acaba yaranızi desmek istemem ona gore önleminizi almışsınızdir umarim

Sağolun Allah razi olsun rahim ağzi yetmezligi varmis doğum yapana kadar bilmiyordum

Agri sizi yapmadi mi yetmezlik, hsg de ultrasonda gebe kalmadan once gozukmedi mi , nasil anlaşıldı tedavisi varmiymis
Gebelik boyunca vajinal muayene yapilmadi daha once dusuk yaptigimi dile getirdigim halde bakmadilar bebege odaklandilar Fransa'da yasiyorum ben 1 ayligina izine geldim Turkiye'ye cinsiyeti oğrenirkende bakmadilar 2 hafta sonra sanciyla gittigim hastanede kesenin assagiya indigini dogumun basladigini soylediler sancidan duramadim zaten 1 gun bekledim suyumun gelmesiyle dogum yaptim bir sonra ki hamilelikte mutlaka dikiş attirmam gerektiğini serviksin zayif oldugunu bebegi kaldiramadigini soylediler.

Geçmiş olsun canım benim bi daha ayni aciyi yaşamazsın inşallah

Rabb'im tekrar yaşatmasın inş geçmiş olsun. Operasyon oldu mu?
Amin inşallah. Şimdilik iğne yapıldı gebeliği sonlandırmak için. Yarın doktor kontrolüm var. Hem kan testi yapılacak hem de muayene edilecek. Gerekirse iğnenin ikinci dozu vurulacakmış. İnşallah biter hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…