Gebelik testim

İşte asıl olay kafaya takmamakmışş

iki günde bir kan testi ile takip ediyorlar canım o kdr ufak değeri nasıl farkettin maşallah..
adetlerım düzensız yumurtlamamı bılıyorum onun ustunden gecen 14. Gunde test yaptım tek cızgı. Dolapta unutmusum dun baktım sılık cızgı cıkmıs kuruma cızgısıdır dedım yenısını yaptım 3 dakka ıcınde sılık cızgı cıktı. Gıttım hemen kan verdım dun aksam 5.70 cıktı yarın aksam yıne kan verıcem. Tek belırtım kasık agrısı . Ben erken farkettıgım ıcın hayırlısı dıyorum zorlu bır surec beklıyor benı artacakmı artmayacak mı sıkıntısı. Rabbımden hayırlısı

Vardır gebelik inşallah. Artış da olur

erken ögrenmenin kötü yanı

Insallah bende gebe kalabilirim, herkes sorup duruyor bunaldim artik
canım herkesi dinleme.. bu durumlara herkes yüzünden geliyoruz hiç üzülme rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği canını sıkma boş yere kimse için..kendi sen yaşıyosun onlar değil.. kimsenin canını sıkmaya hakkı yok yani soranların çenesini kpat bence emin ol çok mutlu olcaksın.. onları da anlamıyorum bekara ne zaman evleniceksin evliye ne zaman bebek diye sorulmaz çok ayıp görgü kuralıdır sinir oluyorum öyle insanlara

Babaannem 1,kaynanam 2. Az önce babaannemi aradim. Kuzenimin yeniden hamile oldugunu soyledi, bana da durup durup sende yok mu diyo, olmuyo da diyemiyorum düşünmüyoruz daha erken ,para biriktiriyoruz diyorum. Parayi bosver yasiniz gidiyo diyo. E bebe yapan neyine yapiyo diyorum birikimi yok zaten kuzenimin yetistiremiyoruz diyolar simdi hic yetmeyecek iyi mi diyorum laf değiştim

Degis
Laf değiştiriyo, amcamin gelinini soyluyo onunda bebesi yok diye. Bende huzuru maddi imkani yoksa 1 düzine bebesi olsa iyi mi olcak diyorum, huzuru olsunda ne kadar korunursak korunalim Allah verir bebeyi diyorum laf değiştirip duruyo sonrasinda diger kuzenim dogurmustu daha 1 yasinda bile yok cocuk , kiz benle ayni tarihte evlendi bebesi oldu onunda lafini ettiler övduler sinir oldum

21 eylül adetten 9 gün sonra mı gebelik testin pozitif çıktı?
Adet öncesi hamile kalıp adet mi gördün sonra?

Hiç takma canım Allah gönlüne göre versin .. Allah görüyor her şeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…