- 22 Eylül 2022
- 5.872
- 16.843
- 178
İşte asıl olay kafaya takmamakmışşkesinlikle öyle düşünüyorum her şey kafada bitiyoo.. bi tanıdığım vardı senelerce cocuk istedi yumurta rezervin sıfır hiç çocugun olmaz demişti doktorlar.. sonra vazgeçti bir sene her yeri gezdi tozdu yaşadı sonra paat hamileeesonra arkadan ikinci bide
iki günde bir kan testi ile takip ediyorlar canım o kdr ufak değeri nasıl farkettin maşallah..Kızlar beta hcg 5.70 cıkıp daha sonra hızlıca yukselen gordunuzmu ?
iki günde bir kan testi ile takip ediyorlar canım o kdr ufak değeri nasıl farkettin maşallah..
İnşallah canım. Hsg den sonra hamile kalma olasılığı yüksek olabiliyormuşBiraz düşünmemiş olursun böylece daha kolay gebe kalirsin inşallah, bende şükür sular seller gibi regl oldum kac aydir, hsg randevusu aldim 27 sinde insallah bisey cikmaz da gebe kalabilirim
Vardır gebelik inşallah. Artış da oluradetlerım düzensız yumurtlamamı bılıyorum onun ustunden gecen 14. Gunde test yaptım tek cızgı. Dolapta unutmusum dun baktım sılık cızgı cıkmıs kuruma cızgısıdır dedım yenısını yaptım 3 dakka ıcınde sılık cızgı cıktı. Gıttım hemen kan verdım dun aksam 5.70 cıktı yarın aksam yıne kan verıcem. Tek belırtım kasık agrısı . Ben erken farkettıgım ıcın hayırlısı dıyorum zorlu bır surec beklıyor benı artacakmı artmayacak mı sıkıntısı. Rabbımden hayırlısı
erken ögrenmenin kötü yanıadetlerım düzensız yumurtlamamı bılıyorum onun ustunden gecen 14. Gunde test yaptım tek cızgı. Dolapta unutmusum dun baktım sılık cızgı cıkmıs kuruma cızgısıdır dedım yenısını yaptım 3 dakka ıcınde sılık cızgı cıktı. Gıttım hemen kan verdım dun aksam 5.70 cıktı yarın aksam yıne kan verıcem. Tek belırtım kasık agrısı . Ben erken farkettıgım ıcın hayırlısı dıyorum zorlu bır surec beklıyor benı artacakmı artmayacak mı sıkıntısı. Rabbımden hayırlısı
Insallah bende gebe kalabilirim, herkes sorup duruyor bunaldim artikInsİnşallah canım. Hsg den sonra hamile kalma olasılığı yüksek olabiliyormuş
canım herkesi dinleme.. bu durumlara herkes yüzünden geliyoruz hiç üzülme rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği canını sıkma boş yere kimse için..kendi sen yaşıyosun onlar değil.. kimsenin canını sıkmaya hakkı yok yani soranların çenesini kpat bence emin ol çok mutlu olcaksın.. onları da anlamıyorum bekara ne zaman evleniceksin evliye ne zaman bebek diye sorulmaz çok ayıp görgü kuralıdır sinir oluyorum öyle insanlaraInsallah bende gebe kalabilirim, herkes sorup duruyor bunaldim artik
Babaannem 1,kaynanam 2. Az önce babaannemi aradim. Kuzenimin yeniden hamile oldugunu soyledi, bana da durup durup sende yok mu diyo, olmuyo da diyemiyorum düşünmüyoruz daha erken ,para biriktiriyoruz diyorum. Parayi bosver yasiniz gidiyo diyo. E bebe yapan neyine yapiyo diyorum birikimi yok zaten kuzenimin yetistiremiyoruz diyolar simdi hic yetmeyecek iyi mi diyorum laf değiştimcanım herkesi dinleme.. bu durumlara herkes yüzünden geliyoruz hiç üzülme rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği canını sıkma boş yere kimse için..kendi sen yaşıyosun onlar değil.. kimsenin canını sıkmaya hakkı yok yani soranların çenesini kpat bence emin ol çok mutlu olcaksın.. onları da anlamıyorum bekara ne zaman evleniceksin evliye ne zaman bebek diye sorulmaz çok ayıp görgü kuralıdır sinir oluyorum öyle insanlara
DegisBabaannem 1,kaynanam 2. Az önce babaannemi aradim. Kuzenimin yeniden hamile oldugunu soyledi, bana da durup durup sende yok mu diyo, olmuyo da diyemiyorum düşünmüyoruz daha erken ,para biriktiriyoruz diyorum. Parayi bosver yasiniz gidiyo diyo. E bebe yapan neyine yapiyo diyorum birikimi yok zaten kuzenimin yetistiremiyoruz diyolar simdi hic yetmeyecek iyi mi diyorum laf değiştim
Laf değiştiriyo, amcamin gelinini soyluyo onunda bebesi yok diye. Bende huzuru maddi imkani yoksa 1 düzine bebesi olsa iyi mi olcak diyorum, huzuru olsunda ne kadar korunursak korunalim Allah verir bebeyi diyorum laf değiştirip duruyo sonrasinda diger kuzenim dogurmustu daha 1 yasinda bile yok cocuk , kiz benle ayni tarihte evlendi bebesi oldu onunda lafini ettiler övduler sinir oldumcanım herkesi dinleme.. bu durumlara herkes yüzünden geliyoruz hiç üzülme rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği canını sıkma boş yere kimse için..kendi sen yaşıyosun onlar değil.. kimsenin canını sıkmaya hakkı yok yani soranların çenesini kpat bence emin ol çok mutlu olcaksın.. onları da anlamıyorum bekara ne zaman evleniceksin evliye ne zaman bebek diye sorulmaz çok ayıp görgü kuralıdır sinir oluyorum öyle insanlara
Valla öyleInsallah bende gebe kalabilirim, herkes sorup duruyor bunaldim artik
21 eylül adetten 9 gün sonra mı gebelik testin pozitif çıktı?Kızlar 3 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için hapla düşük yaptım.
En son 21 eylülde adet gördüm. Ondan önce 15 ağustosta görmüştüm. Adetim 1-2 gün gecikince test yaptım. Negatif çıkmıştı. İşte sonra 21 eylülde adet oldum.
3 gün önce kasıklarımda bi sızı olduğu için acaba yumurtlama mı var diye test yaptım. Pik çıktı. Dün yaptım yine pik. Bugün çatladı mı diye yaptım. Yine pik çıktı ve bugün tuvalette peçeteye koyu kahve çok çok az lekelenmeler geldi. Ben de şüphelenip az önce gebelik testi yaptım. Sizce sonuç ne ve nasıl olabilir ?
Hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Dış gebelikmiş21 eylül adetten 9 gün sonra mı gebelik testin pozitif çıktı?
Adet öncesi hamile kalıp adet mi gördün sonra?
Geçmiş olsun canım, nasıl belli oluyor dış gebelik?Hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Dış gebelikmiş
Hiç takma canım Allah gönlüne göre versin .. Allah görüyor her şeyi..Degis
Laf değiştiriyo, amcamin gelinini soyluyo onunda bebesi yok diye. Bende huzuru maddi imkani yoksa 1 düzine bebesi olsa iyi mi olcak diyorum, huzuru olsunda ne kadar korunursak korunalim Allah verir bebeyi diyorum laf değiştirip duruyo sonrasinda diger kuzenim dogurmustu daha 1 yasinda bile yok cocuk , kiz benle ayni tarihte evlendi bebesi oldu onunda lafini ettiler övduler sinir oldum
Amin inşallah, bugun ruyamda oglan bebesi gördüm üstüme işemişti, altini bezledim 1 dk sonra filan kakasini yapmis beze ona bakiyoum cok garipHiç takma canım Allah gönlüne göre versin .. Allah görüyor her şeyi..
Rabbim hayırlısını versin inşallah yardımcımız olsunValla öyleşimdi 3 kez düşük yapınca da herkes ayrı bi yer önerip oraya götürmek istiyor. Ben de sıkıldım artık hastanelerden falan
Bende çok görürdüm emzirirdim falan bilinçaltı canımAmin inşallah, bugun ruyamda oglan bebesi gördüm üstüme işemişti, altini bezledim 1 dk sonra filan kakasini yapmis beze ona bakiyoum cok garip
Burda hi kac kisi daha rüyasında emzirirken gormus hamile oldugunu öğrenmişler kizsa erkek erkekse kizBende çok görürdüm emzirirdim falan bilinçaltı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?