Gebelik testim

Yok ya o doğru ışık yakalamış halim bak direk çektiğimde telefonla böyleydi
Ayy inşallah bende de vardır ve burda isteyen herkeste rabbim inş duysun sesimi ya psikolojik olarak rüyalarıma giriyo bu ayın başında rüya gördüm erkek çocuğum oluyodu eşime benziyordu aynı emzirirken sütler aktı göğsümden cok acayipti eşim uyandı anlattım ağladı

Ya işte orda emin değilim ben yaptım dikkatli bakmadan köşeye koydum ama en fazla 15 20 dk sonra geri döndüm artık görücez bilmiyorum
Beh hamile olduğunuzu düşünüyorum açıkçası inşallah da vardır sonucu öğrenince mutlaka haber verin

Beh hamile olduğunuzu düşünüyorum açıkçası inşallah da vardır sonucu öğrenince mutlaka haber verin
Valla memleket meselesi oldu yaa bende cok merak ediyorum açıkçası :) inşş doğru hissediyorsundur canım yaa senin belirtilerin olmuş muydu ve pko falan var mı ?

Valla memleket meselesi oldu yaa bende cok merak ediyorum açıkçası :) inşş doğru hissediyorsundur canım yaa senin belirtilerin olmuş muydu ve pko falan var mı ?
Hiç bir belirtim yoktu canım sadece ovülasyon takibi yaptığım için test yaptım pko yoktu ama süt hormonu yüksekliği vardı 1 seneye yakın çocuğumuz olmadı

Hiç bir belirtim yoktu canım sadece ovülasyon takibi yaptığım için test yaptım pko yoktu ama süt hormonu yüksekliği vardı 1 seneye yakın çocuğumuz olmadı
Ayy rabbim sağlıkla kucağına almayın nasip etsin inş canım benim .. bakalım dayanamayıp yaparsam birini atarım :)))

Bak hep bu şekil
Afedersin ama ohaaaa hep kirmizii gebelik testi yap bence böyle olanlar hep gebeligini ögrenmis burda sende biliyosundur bide böyle olmasina ragmen degerlendirin yani gebelik yoksa bile pkoda olabiliyomus walla ben bile bukadar görmedim yumurtlama tahlil yaptirdin mi hormon testlerinden?

Canım 20 Ağustos tahlillerim yapıldı lh fsh normal ama benim anlamadığım kadın bana diyor ki lh fazlalığı pko e tamam ama benim lh yüksek değil ki buna anlam veremiyorum

Kııız bende troid yok ki kullanmıyorum hiç bi ilaç
Aaa ama ozaman baktir belki yüksektir ilac verirler 2,5 yil 25 mk. Kullandim 50 yükselti biraz indi smdi endokrin mutlaka sana gereken dozu verir gebelik istedigni söylersin zaten eger gebelik olusursa dokrorum bana 100-150 lik vericegini söyledi baya bi arastirmak lazim iyi doktor sart ..

Ben hepsini değerlendirdim bacım hiç bi günü atlamadım ya herroooo ya merroooo

Baktırdım canım tsh serbest t4 vs hepsine bakıldı hiç bişe yokk tiroid ile alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…