- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 83
- 31
- Konu Sahibi Aylinnn000
-
Bugün 122 ise iki gün sonra 244 iki gün sonra 488 şeklinde 1500 3000 li değerlerden sonra gün belirleyip muayeneye gidebilirsin. Ben mesela 8 binli değerlerden sonra gördüm keseyi kalp atışını da ondan iki hafta sonra duydumNasıl hesaplanıyor canım
Bilgi için teşekkürler canım, bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum zatenBugün 122 ise iki gün sonra 244 iki gün sonra 488 şeklinde 1500 3000 li değerlerden sonra gün belirleyip muayeneye gidebilirsin. Ben mesela 8 binli değerlerden sonra gördüm keseyi kalp atışını da ondan iki hafta sonra duydum
merhaba, naptınız bir gelişme var mı?Çok sevindim mesajları okurken dua ettim.. Rabb'im dileyen herkese versin hamilesiniz ya bizim içinde dua edin..benimde yarın adet olmam gerekiyor ama hiç sancım yok normalde bugün agrilarim olurdu. İnşallah bende güzel haber alırım. Rabb'im bizlere de versin yuvamizi bebek sesleri ile doldursun
Çok ama çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
Belirtileriniz nelerdi acaba :)Merhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü
Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
Çok teşekkürler amin inşallah :)Evet şuanlık çok güzel Rabbim aksilik yaşatmasın inşallah
Çok öyle bir belirtim olmadı aslında. Ben normalde adet olmadan önce göğüslerim falan kesinlikle ağrımazdı, bunda göğüslerim ağrıdı, bir de kasık ağrısı olarak tek taraflı bir ağrı yaşadım sağ kasığımda seyirmeler oldu. Aslında hissediliyor ya insannın içine doğuyorBelirtileriniz nelerdi acaba :)
Çok sevindim sizin adınıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok öyle bir belirtim olmadı aslında. Ben normalde adet olmadan önce göğüslerim falan kesinlikle ağrımazdı, bunda göğüslerim ağrıdı, bir de kasık ağrısı olarak tek taraflı bir ağrı yaşadım sağ kasığımda seyirmeler oldu. Aslında hissediliyor ya insannın içine doğuyor
Bende bu şekilde öğrenmiştim hayır olsun inşallahMerhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü
Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
Amin canım, Allah olmayanlara da nasip etsin inşallahÇok sevindim sizin adınıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin çok teşekkürler :)Bende bu şekilde öğrenmiştim hayır olsun inşallah
Merhaba dün kahverengi akıntım geldi acaba yerleşme kanaması mi diye düşünürken devamı geldi. Çok üzüldüm ama vardır bir hayır bir hikmeti . Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin bizleremerhaba, naptınız bir gelişme var mı?
Allah’ın izniyle gebesin canımMerhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü
Evet canım çok şükür, suan 8 haftalık:)Allah’ın izniyle gebesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?