GEBELİK TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ?

Nasıl hesaplanıyor canım
Bugün 122 ise iki gün sonra 244 iki gün sonra 488 şeklinde 1500 3000 li değerlerden sonra gün belirleyip muayeneye gidebilirsin. Ben mesela 8 binli değerlerden sonra gördüm keseyi kalp atışını da ondan iki hafta sonra duydum

Bilgi için teşekkürler canım, bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum zaten

merhaba, naptınız bir gelişme var mı?

Merhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü

Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
Belirtileriniz nelerdi acaba :)

Belirtileriniz nelerdi acaba :)
Çok öyle bir belirtim olmadı aslında. Ben normalde adet olmadan önce göğüslerim falan kesinlikle ağrımazdı, bunda göğüslerim ağrıdı, bir de kasık ağrısı olarak tek taraflı bir ağrı yaşadım sağ kasığımda seyirmeler oldu. Aslında hissediliyor ya insannın içine doğuyor

Çok sevindim sizin adınıza allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü

Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
Bende bu şekilde öğrenmiştim hayır olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…