- 10 Mart 2020
- 148
- 97
- 98
- 29
- Konu Sahibi Aylinnn000
-
Çok çok teşekkür ederim canım benim tekrar ♥Valla bende o günlere gidip geldim seni adında çok sevindim hayırlı olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim sevincime ortak olduğunuz için.. İnanın o kadar çok dua ediyorum ki Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbimden tek dileğimm.. yarın test yap canım inşallah sende hamilesindirÇok sevindim mesajları okurken dua ettim.. Rabb'im dileyen herkese versin hamilesiniz ya bizim içinde dua edin..benimde yarın adet olmam gerekiyor ama hiç sancım yok normalde bugün agrilarim olurdu. İnşallah bende güzel haber alırım. Rabb'im bizlere de versin yuvamizi bebek sesleri ile doldursun
Hayırlı olsun kuzum 2 günde bir kan ver ben 4,7 ile öğrendim kuzumkızlarrrrr 52,7 çıkmış sonucummmmmmm ☺
Çok çok teşekkürler canım benimmm, evet 2 günde bir kan vereceğim inşallah yükselir.. Maşallah sana tebrik ederimmm canımmmmHayırlı olsun kuzum 2 günde bir kan ver ben 4,7 ile öğrendim kuzum
Hadi gözün aydınnn çok sevindim Allah hayırlı etsin sağlıcakla kucağına da almak nasip olsunkızlarrrrr 52,7 çıkmış sonucummmmmmm ☺
Aminnnnn Rabbim inşallah ya çok ama çok teşekkür ederimmHadi gözün aydınnn çok sevindim Allah hayırlı etsin sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun
Ben bir kaç gün bekleme taraftayim neredeyse 8 aydır istiyoruz ilk ay neredeyse kaç test yaptım hatırlamıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Emin olmak için biraz daha bekleyecegimÇok teşekkür ederim sevincime ortak olduğunuz için.. İnanın o kadar çok dua ediyorum ki Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbimden tek dileğimm.. yarın test yap canım inşallah sende hamilesindir
Tamamdır canım sen nasıl istersen, umarım en mutlu haberi alırsınBen bir kaç gün bekleme taraftayim neredeyse 8 aydır istiyoruz ilk ay neredeyse kaç test yaptım hatırlamıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Emin olmak için biraz daha bekleyecegim
Teşekkür ederim canım Ilgın icinTamamdır canım sen nasıl istersen, umarım en mutlu haberi alırsın
Hamileyim canım kanım da 52,7 çıktı bayramdan sonra kadın doğuma gidicem inşallahSonuç nedir ☺
Oh maşallah çok sevindim canım adına ☺ hayırlısı olsunHamileyim canım kanım da 52,7 çıktı bayramdan sonra kadın doğuma gidicem inşallah
Amin çok ama çok teşekkür ederimmOh maşallah çok sevindim canım adına ☺ hayırlısı olsun
canım merhaba dediğin gibi yaptım 2 gün sonra kan verdim 122 çıktı iyi dimi :)Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza 2 gün sonra artışı görmek için yeniden kan verin içiniz rahat etsin :)
Gayet iyi tebrik ederim şimdi 1500 lu degerlere hangi gün gelecek onu hesaplayıp kadın doğumdan randevu alabilirsincanım merhaba dediğin gibi yaptım 2 gün sonra kan verdim 122 çıktı iyi dimi :)
Evet şuanlık çok güzel Rabbim aksilik yaşatmasın inşallahcanım merhaba dediğin gibi yaptım 2 gün sonra kan verdim 122 çıktı iyi dimi :)
Nasıl hesaplanıyor canımGayet iyi tebrik ederim şimdi 1500 lu degerlere hangi gün gelecek onu hesaplayıp kadın doğumdan randevu alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?