GEBELİK TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ?

Çok sevindim mesajları okurken dua ettim.. Rabb'im dileyen herkese versin hamilesiniz ya bizim içinde dua edin..benimde yarın adet olmam gerekiyor ama hiç sancım yok normalde bugün agrilarim olurdu. İnşallah bende güzel haber alırım. Rabb'im bizlere de versin yuvamizi bebek sesleri ile doldursun

Çok teşekkür ederim sevincime ortak olduğunuz için.. İnanın o kadar çok dua ediyorum ki Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah rabbimden tek dileğimm.. yarın test yap canım inşallah sende hamilesindir

Ben bir kaç gün bekleme taraftayim neredeyse 8 aydır istiyoruz ilk ay neredeyse kaç test yaptım hatırlamıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Emin olmak için biraz daha bekleyecegim

Ben bir kaç gün bekleme taraftayim neredeyse 8 aydır istiyoruz ilk ay neredeyse kaç test yaptım hatırlamıyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Emin olmak için biraz daha bekleyecegim
Tamamdır canım sen nasıl istersen, umarım en mutlu haberi alırsın

Kızlar bugün bir daha test verdim 48 saat sonra yani 122 çıktı sanırım gerçekten hamileyim artık kendimi inandırmalıyım bu duruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…