- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
- Konu Sahibi Aylinnn000
-
Yaaaa hadi hayırlı olsun. Ay benimki düşük ya 12.42 nedirkızlarrrrr 52,7 çıkmış sonucummmmmmm ☺
Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza 2 gün sonra artışı görmek için yeniden kan verin içiniz rahat etsin :)kızlarrrrr 52,7 çıkmış sonucummmmmmm ☺
Çok çok teşekkür ederimmmmmm :) Yok canım neden düşük olsun 5 in üstünde cıkmıs gayet güzel değerin önemli olan 2 günde 2 katına cıkmasıymıs 2 gün sonra tekrar kan verYaaaa hadi hayırlı olsun. Ay benimki düşük ya 12.42 nedir
Merhaba kızlar, adetim henüz gecikmedi. adetime 4 gün var, hamilelik var dimi ya ? 3 senedir bu anı bekliyorum çünkü
Ne olur ne olmaz diye hem erken gebelik yaptım hem de normal :) bugün kan vereceğim inşallah
Ay çok teşekkür ederimmm ya hala inanamıyorummmm eevet perşembe günü bir daha vericem kan inşallah yükselir :)Tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza 2 gün sonra artışı görmek için yeniden kan verin içiniz rahat etsin :)
Valla hayırlı olsun canim hamillesin benim iki tane oğlum var ve ikisindede testim bu şekilde çıktı silik yanicok yeni olmalı belliki benimde 6 yıl olmamistı şimdi iki oğlum var Allah'a hamd olsun darısı sana olsun insallaYaa gerçekten öyleee 3 senedir hep negatif... tesadüfen test bi yaptım oda ne hemen kırmızııı ikinci cizgi gerçekten bizim gibi çok bekleyenler anlar sevincimiziii... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok ama çok zorrr
Minimum %60 yükselmesi yeterli tam iki katı olmazsa endişelenmeyin baştan söyleyeyim hep pozitif olun bebişiniz sizinledir umarım. Ben de 49 ile hamilelik öğrendim adetime 3 gün kala :)Ay çok teşekkür ederimmm ya hala inanamıyorummmm eevet perşembe günü bir daha vericem kan inşallah yükselir :)
Öyle yapcam kuzum yarını iple çekiyor. Senin kaç haftalikmis acabaÇok çok teşekkür ederimmmmmm :) Yok canım neden düşük olsun 5 in üstünde cıkmıs gayet güzel değerin önemli olan 2 günde 2 katına cıkmasıymıs 2 gün sonra tekrar kan ver
Yaaa çok ama çok teşekkür ederimmm Rabbim nasip etti çok şükür... Mutluluğumu kelimelerle anlatamam şuan :)Valla hayırlı olsun canim hamillesin benim iki tane oğlum var ve ikisindede testim bu şekilde çıktı silik yanicok yeni olmalı belliki benimde 6 yıl olmamistı şimdi iki oğlum var Allah'a hamd olsun darısı sana olsun insalla
valla yanında 3 haftalık yazıyor :)Öyle yapcam kuzum yarını iple çekiyor. Senin kaç haftalikmis acaba
Ayyy çok sevindim gözün aydınnnkızlarrrrr 52,7 çıkmış sonucummmmmmm ☺
Tamamdır canım merak etme hep pozitif olacağımm :) Sende sağ selamet kucağına alırsın inşallah :)Minimum %60 yükselmesi yeterli tam iki katı olmazsa endişelenmeyin baştan söyleyeyim hep pozitif olun bebişiniz sizinledir umarım. Ben de 49 ile hamilelik öğrendim adetime 3 gün kala :)
hadı hayırlı olsun :))4. hafta ıcındesın . adet zamanın gectıgınde 4+1 seklınde gıdıcek degerın de cok guzel ınsallah hayırlsıyla saglıkla artar . boyle bebıs haberlerı benı heycanlandırıyor mutlu edıyor. rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın :)valla yanında 3 haftalık yazıyor :)
Çok çok teşekkür ederimmmm rabbim olmayanlara da nasip etsin rabbim çok dua edeceğim :)Ayyy çok sevindim gözün aydınnn
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere :)Tamamdır canım merak etme hep pozitif olacağımm :) Sende sağ selamet kucağına alırsın inşallah :)
İnşallah kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tek duam... İnşallah sağlıklı bir gebelik olur rabbimmm amin :)hadı hayırlı olsun :))4. hafta ıcındesın . adet zamanın gectıgınde 4+1 seklınde gıdıcek degerın de cok guzel ınsallah hayırlsıyla saglıkla artar . boyle bebıs haberlerı benı heycanlandırıyor mutlu edıyor. rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın :)
Amin canım inşallah :)İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere :)
hadı hayırlı olsun :))4. hafta ıcındesın . adet zamanın gectıgınde 4+1 seklınde gıdıcek degerın de cok guzel ınsallah hayırlsıyla saglıkla artar . boyle bebıs haberlerı benı heycanlandırıyor mutlu edıyor. rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasıallah
Valla bende o günlere gidip geldim seni adında çok sevindim hayırlı olsun tekrardanYaaa çok ama çok teşekkür ederimmm Rabbim nasip etti çok şükür... Mutluluğumu kelimelerle anlatamam şuan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?