GEBELİK TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ?

İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına al canım gebe görünüyorsun :))

Valla hayırlı olsun canim hamillesin benim iki tane oğlum var ve ikisindede testim bu şekilde çıktı silik yanicok yeni olmalı belliki benimde 6 yıl olmamistı şimdi iki oğlum var Allah'a hamd olsun darısı sana olsun insalla

Ay çok teşekkür ederimmm ya hala inanamıyorummmm eevet perşembe günü bir daha vericem kan inşallah yükselir :)
Minimum %60 yükselmesi yeterli tam iki katı olmazsa endişelenmeyin baştan söyleyeyim hep pozitif olun bebişiniz sizinledir umarım. Ben de 49 ile hamilelik öğrendim adetime 3 gün kala :)

Çok çok teşekkür ederimmmmmm :) Yok canım neden düşük olsun 5 in üstünde cıkmıs gayet güzel değerin önemli olan 2 günde 2 katına cıkmasıymıs 2 gün sonra tekrar kan ver
Öyle yapcam kuzum yarını iple çekiyor. Senin kaç haftalikmis acaba

Yaaa çok ama çok teşekkür ederimmm Rabbim nasip etti çok şükür... Mutluluğumu kelimelerle anlatamam şuan :)

Minimum %60 yükselmesi yeterli tam iki katı olmazsa endişelenmeyin baştan söyleyeyim hep pozitif olun bebişiniz sizinledir umarım. Ben de 49 ile hamilelik öğrendim adetime 3 gün kala :)
Tamamdır canım merak etme hep pozitif olacağımm :) Sende sağ selamet kucağına alırsın inşallah :)

valla yanında 3 haftalık yazıyor :)
hadı hayırlı olsun :))4. hafta ıcındesın . adet zamanın gectıgınde 4+1 seklınde gıdıcek degerın de cok guzel ınsallah hayırlsıyla saglıkla artar . boyle bebıs haberlerı benı heycanlandırıyor mutlu edıyor. rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın :)

İnşallah kuzum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tek duam... İnşallah sağlıklı bir gebelik olur rabbimmm amin :)

Yaaa çok ama çok teşekkür ederimmm Rabbim nasip etti çok şükür... Mutluluğumu kelimelerle anlatamam şuan :)
Valla bende o günlere gidip geldim seni adında çok sevindim hayırlı olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…