Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız? Laboquick marka yanıltıyor gibi bir yorum aldım🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de regl son günü olmam gerek bugun fakat regl olmadm 3.gun bugun ve erken gebelık 2 test de negatıf

Eklentiler

• 1581059721488442571405832826103.webp
    1581059721488442571405832826103.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 462
Benim de regl son günü olmam gerek bugun fakat regl olmadm 3.gun bugun ve erken gebelık 2 test de negatıf
Senşn markası ne bilmiyorum canım ama ben days comfort erken gebelik testi kullandım 3 adet almıştım 3 ündede gebeliği göremedim. Dün sonuncuyu yaptım sabah ilk idrarla gene negatif çıktı. Evde normal testlerden vardı 1 tane onu yaptım silik çizgi çıktı. Ve dün kan verdim hamile olduğumu öğrendim. Bu saatten sonrada erken gebelik testlerine güvenmem. En azından kullandığım markaya güvenmem. Erken gebelik testinden alamadığım sonucu adetten 3 gün önce normal gebelik testinden aldım.

Ben de çok merak ediyorum bat 8 şubat yarın ama 17 aylık oğlum sabah 7 den beri uyanık peşinde koşturuyorum çok halsizim p.tesi test yapmayı düşünüyorum siz ne güzel erkenden adet öncesi öğrenmişsiniz hayırlısı

Ben de çok merak ediyorum bat 8 şubat yarın ama 17 aylık oğlum sabah 7 den beri uyanık peşinde koşturuyorum çok halsizim p.tesi test yapmayı düşünüyorum siz ne güzel erkenden adet öncesi öğrenmişsiniz hayırlısı
Sağol canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip Ersin inşallah 🥰

Senşn markası ne bilmiyorum canım ama ben days comfort erken gebelik testi kullandım 3 adet almıştım 3 ündede gebeliği göremedim. Dün sonuncuyu yaptım sabah ilk idrarla gene negatif çıktı. Evde normal testlerden vardı 1 tane onu yaptım silik çizgi çıktı. Ve dün kan verdim hamile olduğumu öğrendim. Bu saatten sonrada erken gebelik testlerine güvenmem. En azından kullandığım markaya güvenmem. Erken gebelik testinden alamadığım sonucu adetten 3 gün önce normal gebelik testinden aldım.

Bende bunu aldım iş çıkısı direk kan vermeye gidicem bemde hadı hayırlısı ıle kucagına al yavrunu darısı bizlerin başına

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 348
Bende bunu aldım iş çıkısı direk kan vermeye gidicem bemde hadı hayırlısı ıle kucagına al yavrunu darısı bizlerin başına
Bu marka için bi arkadaş güvenilir demişti ama en iyisi kan ver kesin sonuç oluyor canım. Amin inşallah 🙏🏻

Bende 2 hamileliğimide bu testte öğrendim ilk 3 dk.da hemen ikinci çizgi belirdi

Benim 2 testte negatıf cıktı bakalım kan verıcem bıde

Ay ne gğzel sağlıkla kucağınıza alırsınız ibşallah darıdı bizlerin başına .Brnde 3 erken gebelik testi yaptım aynı marka hepsi negatif pazar regl olmam lazım ama ağrı sancı yok beklemedeyim inşallah vardır 😔

Ay ne gğzel sağlıkla kucağınıza alırsınız ibşallah darıdı bizlerin başına .Brnde 3 erken gebelik testi yaptım aynı marka hepsi negatif pazar regl olmam lazım ama ağrı sancı yok beklemedeyim inşallah vardır 😔
Amin canım inşallah gebelik vardır sendede 🙏🏻

Çamaşırsuyu testi yaptım köpürdü kabardı taştı umutlandım
Eşim dalga geçti p.tesi test yaparız dedi

Çamaşırsuyu testi yaptım köpürdü kabardı taştı umutlandım
Eşim dalga geçti p.tesi test yaparız dedi
Çamaşır suyunu fazla dökmüş olabilirsin canım benim hiç bir tepki olmamıştı. Bende yapmıştım ilk gebeliğimde onu ☺️ Eczane yok mu yakınlarda normal test alıp yap

P.tesiyi bekliyoruz çok kar var bebekle dışarı çıkamıyoruz

Ay çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla kucağına aşmayı nasip etsin rabbim. Maşallah.
Hayırlı olsun yukselmesi gerek biraz kırkyırmesle öğrendim hamilesin diyemediler yukseldi sonra inşallah yıkselir büyük ıhtımal yeni döllenmiş benım gibicok erken öğrenenlerdensiz

P.tesiyi bekliyoruz çok kar var bebekle dışarı çıkamıyoruz
Hayırlı olsun yukselmesi gerek biraz kırkyırmesle öğrendim hamilesin diyemediler yukseldi sonra inşallah yıkselir büyük ıhtımal yeni döllenmiş benım gibicok erken öğrenenlerdensiz
Acildeki doktor gebelik görünüyor değerin takibini yaptır dedi. Çarşamba randrvum var bakalım o gün öğreneceğim nasıl ilerlediğini inşallah.

Merhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2585638
Ben de bundan kullaniyodum testte hic bir sıkıntı yok. Adete 10 gün kala bundan daha silik bi cizgiyle öğrenmiştim.

Ben de bundan kullaniyodum testte hic bir sıkıntı yok. Adete 10 gün kala bundan daha silik bi cizgiyle öğrenmiştim.
Aynen canım Bende bununla öğrenmiş oldum :) testte yanlışlık yokmuş demek ki. Kanla kesinleşti sonrasında zaten 🥰

Back
X